Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Let's come together...adica meeting Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85659)

europe_east 10 Jan 2005 18:41

Misto de tot, doar atat ca a trebuit sa identific singurica care cine e... :?
Dar sa stiti ca eu cred ca aproape am reusit... I know for sure (cred) cine e Cherry, Jay, LadySkar, Ambra... Not so sure about Korben... E cel cu tricoul cu "P... Madre"?... I could bet.

cherryblossom 10 Jan 2005 18:50

cred ca i-ai incurcat.. :)

Jay 10 Jan 2005 18:57

Cherrybl... e cea care se ascunde in spatele meu... :P

europe_east 10 Jan 2005 19:21

Sorry guys... Greu sa identifici oamenii dupa scris... Da tot cred ca am mai si nimerit-o pe ici colo... Cred ca stiu si cine e Notorius si Nume si Vasluianu... Yep. COOL.

KORBEN 11 Jan 2005 00:02

Originally Posted by europe_east:

Not so sure about Korben... E cel cu tricoul cu "P... Madre"?... I could bet.

:D :shock: :x :w00t:

nume 11 Jan 2005 00:06

@emanuel De acord si din partea mea, nu vad de ce nu le-ai pune pe forum.

@korben Eu in pulovar alb si tu un pic cam beat. :)

@cherryblossom Le am deja scrise, poate am sa-ti dau sa citesti candva.

@nigthwane
BOBULETZ, trebuie sa fac topicul cu BOB, e imperios necesar.

Danny 11 Jan 2005 01:17

Originally Posted by nume:

Andi Vasluianu
Omul e de-al nostru, fara fitze, aere etc.... super de gasca. Bravo !!!

couldn't agree more. il mai asteptam si cu alte okazii.

Originally Posted by cherryblossom:

"buna, eu sunt Anca"

doh. mi se pare absolut (vodka) normal sa te prezinti macar (cu 1 sticla de) cherry daca nu si cu blossom in coada.
plus ca numele anca nu-mi place.
a, da, era sa uit ce ti-am promis: esti naspa! :D

Emi...solutie de compromis; cine vrea sa vada pozele...sa ti le ceara. Nu conteaza daca au fost sau nu prezenti. Dar nu le pui pe site.
Buna ideea cu vizionarea de scurt-metraje in Frame...dar nu stiu cat e de realizabila...proiectorul ala...

Ambra Blu 11 Jan 2005 10:48

In afara de EgoN si tocumarian cu care venisem si cu care ma intilnesc si in alte imprejurari mai putin festive, la intilnire am mai vorbit cu emanuel - business stuff, KORBEN - nu prea am inteles ce voia si Jay, despre muzici si faze. In rest, m-am plictishit ingrozitor. Cum ar zice cintecul: nowadays everybody wanna talk like they got something to say, but nothing comes out when they move their lips, just a bunch of gibberish. Pe viitor o sa zic pas la intilnirile de matineu.

raptor 11 Jan 2005 11:32

.ma bucur si eu ca am venit si v-am vazut(o sa mai treaca de-acu ceva vreme pina sa mai trec prin buk).
..1:procentajul baieti/fete---din pacate net superior noua :( :( --noroc cu lady Skar,cherryblossom si elena
..2.am batut drum ca sa cumpar cite ceva si n-am cumparat mai nimic;am venit sa beau si am subtiat enorm berea cu kacacola din cauza trenului
..3a lipsit monroaica.a fost de bine sau de rau? :?
..4.cu unii nu am prea vorbit--various reasons-asta e
..5.@danny si emanuel-sora'mea zice ca va asteapta :lol: :lol:
..6.@korben,lady Skar &others interested---bagati un ochisor pe-acilea
http://franck.dion.free.fr/invent.htm .va asigur eu ca merita!
..7.nu stiu cum reusiti sa traiti in bucuresti :D eu m-as sufoca
..8.nice meeting nightwane,cherryblossom,nume-la fel de nice sa va revad pe restul(cu altii nu prea am vb)

..9.aici lucrurile sunt vraiste iar noi nu o se ne ma 'forumim' o vreme foarte de indelungata...mai pastram legatura ca sa va trimit desenele si bd-urile pt. revista si eventual celalalt material. de-acum ma rezum la animatie si moderarea ei si cam atit.

am incheiat.

ricutza 11 Jan 2005 22:02

a fost super dragut la intalnire...imi pare rau ca n-am putut sta mai mult! :(

emi, nu am primit nici o poza...esti sigur ca mi le-ai trimis si mie?

abia astept urmatoarea intalnire la care sper sa vina tot atat de multa lume!

cherryblossom 11 Jan 2005 22:17

Originally Posted by Danny:

plus ca numele anca nu-mi place.

nu-ti place? :x
atunci nu pupi absolut/ cherry :P

Nae 12 Jan 2005 00:24

judging from the pics nume sent to me... you guys had fun. ma bucur, si imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu. insa, daca la urmatoarea oara nu o sa am un program prea fix, promit ca fac tot ce-i posibil ca sa ajung si eu la intalnire...

Jay 12 Jan 2005 09:11

Era sa uit....

Era sa uit...
Danny(friendly), Nightwane(hates everybody), LadySkar(hates Nightwane back:P), KORBEN(great), Ambra(nice to see ya again), Cherryblossom(cred ca ia parut rau ca a venit), Emi(liderul organizatiei), EgoN(aici e ciudat, dupa ce a plecat am aflat cine era de fapt, naspa), Ricuta(Nici macar nu a facut cunostinta cu mine), Raptor(very nice), Nume(Cam tacut fata de forum), Leonard(In the mood for...), Carmen-forumista neoficiala-(ar trebui sa intri pe forum), spre sa nu fi uitat pe nimeni...

nume 12 Jan 2005 09:35

Originally Posted by Jay:

Carmen-forumista neoficiala-(ar trebui sa intri pe forum), spre sa nu fi uitat pe nimeni...

Care e faza cu forumista neoficiala ? Am mai vazut asta undeva ... Am vorbit mai mult cu Andi si cu Emanuel... in plus pana sa veniti voi , noi ne-am plimbat fortat si pana la Hanul lui Manuc, din vina mea. Intelesesem ca acolo e intalnirea. Oricum timpul a fost destul de scurt.
Ai filmat ceva cu camera aia ?

cherryblossom 12 Jan 2005 09:51

Cherryblossom(cred ca ia parut rau ca a venit), ...

dimpotriva...

emanuel 12 Jan 2005 09:56

Originally Posted by ricutza:

emi, nu am primit nici o poza...esti sigur ca mi le-ai trimis si mie?

Le-am trimis, dar mi s-au intors inapoi. Mai goleste-ti casuta si le trimit din nou.

cherryblossom 12 Jan 2005 09:57

Originally Posted by nume:

@cherryblossom Le am deja scrise, poate am sa-ti dau sa citesti candva.

stai ca nu inteleg, ce ai scrise deja? eu ma gandeam sa faci un film documentar despre tigani, adica cu chestii spontane nu pe baza a ceva scris dinainte... s-ar putea sa vorbesc aiurea, nu ma pricep la treaba asta, lamureste-ma si pe mine...

Pinky 12 Jan 2005 21:42

Pana la urma cum ramane? Putem sa vedem si noi, cei care n-am fost la intalnire, pozele? Pretty please

Jay 13 Jan 2005 17:14

Roaga-l pe emanuel sa ti le trimita pe mail... dai un mp or smth...

notorious 13 Jan 2005 19:52

Carmen-forumista neoficiala-(ar trebui sa intri pe forum), spre sa nu fi uitat pe nimeni...

uitat ca mine ? :shock: :(

All times are GMT +2. The time now is 11:29.