![]() |
Ntt. Funny thing: am aflat cine se ass cunde sub o semnatura asa periculoasa ca a ta, si acum ma amuzi, nu mai ma scirbesti. Stii cum ma amuz? Ca atunci cind afli ca cea mai buna prietena a mamei tale ai latei. ;)
|
cut the crap. end of story. happy end. pizda matii.
|
Originally Posted by keyzer soze:
Cocosel. Corect este "ma-tii". Ca in: "da-te-n gura ma-tii". Nu te supara, dar ma amuz foarte mult acum cind stiu cine era coiosul site-ului, soricelul de bebleoteca care il lua la pula pe BennY, un pusti de 14 ani. Slobozi-m-as in ma-ta. ;) |
sequel 8) :
piece d'amati |
|
esti plictisitor.
din respect pentru europe_east, blanda ocrotitoare a acestui forum, ma voi incheia la slit si voi pune punct acestui schimb (din nefericire pentru voi inegal) de vorbe paroase. hai pa. |
Neah. O dai cotita, coiut, si iese hernie. Te luam la pula rizind oricum, da-te-n gitu' ma-tii, da-te-n gitu' ma-tii. ;) |
mai ambra mai, daca tot stii ca e un copilas, dece te pui la mintea lui? nu inteleg lurul asta... e ceva la voi astia mai mari asa, un complex ceva, ca mai exista si niste pusti care isi folosesc creierul din cand in cand? daca prietenul Keyzer Soze avea 23 de ani, nu-i asa ca-l lasai in pace?
am remarcat asta si la altu', ALS se numeste fenomenul, si crede-ma, e trist. |
Blanda ocrotitoare? Keyzer, ma facusi si sfanta acu'? Bai baieti bai, ati improscat sange pe toti peretii si tot nu v-ajunge. Voua va trebuie un Fight Club, o chestie, ceva. Si ca tot vorbeam de filme, Keyzer, de ce doar 6.5 pentru Garden State? Pe mine m-a daramat rau de tot imaginea la filmul asta. Si absenta cliseelor din story. Si Zach Braff, in calitatea lui de catifelat cam natang in aparenta. Si muzica. Mai ales la scena de la party. Iar faza cu haul ala mare mie mi s-a parut foarte misto si iar, foarte non-cliseu. Unde mai apare in vreun film asa o chestie, un hau de care nimeni n-are nevoie decat ca sa strige cat il tin puterile.
Maia in Balanta mi se pare ca face filmul... Nu e patetica! E... Maia. Si filmul imi pare si mie genial, mai ales finalul ma emotioneaza intotdeauna foarte mult, mi se pare ca scena aia cu stejarul are forta. |
Garden State nu m-a impresionat cu nimic. Ai spus bine - natang.
Maia ma irita insa ca un arouser in scorbura lui Tournier. Si, din nou, ai dreptate - sunt prea multe scene geniale - stejarul, cenusa si apostolii supradotati; politichia din casa parohiala; minerii si tiganusul cu acordeon, etc ca sa mai conteze patetismul Maiei. E o actrita mult supraapreciata, care s-a jucat pe sine in filmul lui Gibson - plansete, urlete si priviri distruse. Si cand ma gandesc la mama poetului Pasolini, actrita neprofesionista, in 'Evanghelia dupa Matei'.... In alta ordine de idei, ma amuza teribil varstele lui Keyzer Soze. :shock: :lol: |
Nici eu nu o agreez pe Maia, e prea isterica pentru gustul meu...Am vazut-o in vreo 5 filme, nici un rol nu mi-a placut.
Ati vazut cumva "Patul lui Procust"? Eu nu..si nu cred ca o sa-l vad...Maia o joaca pe doamna T? :x :x ...nu se potriveste deloc...imi aduce aminte de "Matilda" oribila din "Cel mai iubit dintre pamanteni" (ce film prost). |
Originally Posted by Nae:
Nu e complex, e ciuda: asta l-a facut pe k.s. sa renunte la tonul scortos de imprumut si sa-l jigneasca pe Benny, unul din pustii care-si folosesc creierul din cind in cind. k.s. are 24 de ani deci poate fi luat la pula cu lejeritate, oriunde, oricum. |
si uite asa a ajuns punctul sub apostrof, inainte si inapoi.
|
Si uite asa a ajuns centimetrul de la echerul arhitectului sub metrul de pelicula al cineastului. Toate acestea pe aceeasi felie, cum ii sta bine unui conglomerat alimentar cunoscut intial sub numele de pizza, ulterior rahat. |
Originally Posted by Bogie:
|
right-o: maia e (poate) o buna actrita de teatru; in cinema, e un pic prea "intensa", a bit too much & kinda out of place...
n-are destul recul pt a juca si altfel (sau altceva) decit (ca) "passionaria balcanica"! o prefer pe oana pellea; oricum, au jucat "alaturi" - in "balanta" ;) |
Maia a jucat in Ulysses Gaze un personaj mai putin intens. Parea chiar fragila in relatia ei cu personajul lui Harvey Keitel. Iar in Patimi as zice ca a jucat destul de bine, cel putin cred ca ea e singurul lucru care mi-a placut in filmul ala. Poate sunt subiectiva, pentru ca mie imi plac "isteria" si "urletele" ei, eu zic ca astea (in cazul ei) se incadreaza la "passion", fie el si balcanic. Ca actrita de teatru mi se pare mare.
|
in "privirea lui ulise" a jucat chiar patru personaje, daca imi amintesc bine! si nici unul nu era roman, desi filmul se petrecea si la braila...
whatever. nu, in privinta "patimilor", i beg to disagree. nici macar maia nu putea salva un asemenea film :sick: |
doar iisus mai putea salva filmul, ca un super hero.
|
N-am zis ca Maia a salvat Patimile, am zis doar ca atunci cand ea aparea pe ecran filmul era mai putin prost. Si in Privirea lui Ulise, Maia juca mai multe personaje, dar ma refeream la macedoneanca, care parca era prima sa aparitie. Actiunea ajunge in Constanta daca nu ma insel. Whatever. :)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:33. |