![]() |
ei bine, iata jegul anului, cu ocazia xmasului
inainte o sa zik ca a fost o curs dementa si palpitanta intre van helsing si orient expres ca anumite nominalizari le-as fi facut si eu dak ai fi avut timp de risipit dar nu m-am deranjat sa vad terminalu sau oceanu12 sau anacondele se intoarce ... iata CATEGORIA 1 punct jegos cat in the hat spiderman2 celularul scooby doo2 elephant man on fire azi 13, mnaine 30 underworld magnatul raport dsp starea... camera ascunsa fereastra secreta the passion... the almo shark tale i, robot farenheit 9/11 hildago collateral aaltra de-lovely eternal sunshine... de-lovely damen tango the incredibles u got serrved swat once upon a time in mexico kill bill 1 in america raising hellen |
CATEGORIA 2 PUNCTE JEGOASE
cold mountain dulcea sauna stepford wives mona lisa smile troy around the world torque riddick the village dodgeball anacondas2 oceans12 CATEGORIA 3 pt JEGOASE milionarii de weekend alien vs predator the exorcist |
CATEGORIA 4 PT JEGOASE
lotr-rotk (zau ca merita mai mult) shrek2 CATEGORIA 5 PT JEGOASE the day after tommorrow hellboy white chiks king arthur CATEG 6 PT JEGOASE godsend CATEG 7 PT JEGOASE gothica |
ei bine, incepe sa puta rau
desi nu am vazut VAN HELSING (decat trailerurile, si nu se pune) nu m-ar fi deranjat sa iasa marele jeg al anului ei bine, a iesit VAN HELSING 13 PUNCTE caut adresa regizorului pentru a sti unde sa trimet marele premiu, o vidanja plina!!!! care va fi golita in resedinta respectivului in alta ordine de idei AMARELE PERDANT (cum altfel) este ORIENT EXPRES, (10 PCT) care primeste o meritorie diploma de OBSCENITATEA ANULUI DACA EXISTA DREPTATE IN LUMEA ACEASTA, SERGIU NIKOLAESCU ISI VA PRIMI PACHETUL PROMOTIONAL DE CLISMA CU ARACET+SPALATURI STOMACALE CU KEROSEN din pacte, ma tem ca va mai face "filme" |
filme ratate...
Cele mai multe filme vizionate in acest an sunt... "jegoase". Parca nu mai au oamenii idei...
Fahrenheit 9/11 e unul dintre ele. Oare pe cine interesa ca George Bush joaca golf si tine o conversatie despre razboi? Poate opozitia americana are un drept in tot acest film deoarece tot veneau alegerile... Nici nu am rezistat la tot flimul. Dupa 20-30 de minute mi-am luat ramas bun de la Moore si al lui F. Blade 3... O continuare de nu ar mai fi... Punctul forte al filmului este Snipes care face tot filmul cu rolul sau de dur... Abia astept sa vizionez 7 seconds, film realizat in Romania. Satul... O productie cu multi actori cunoscuti dar ... nu prea sunt monstri in padurea ce inconjoara satul... Astea sunt doar trei filme nereusite... |
@Korben
1. m-am rîs juma de orã la mesajele cu 'începe sã putã rãu' sau 'marele perdant' 2.
Originally Posted by KORBEN:
|
din fericire m-a ferit Domnul de astea desemnate cele mai jegoase. Am ratat ºi orientu ºi helsingu, mulþumitã forumiºtilor care le-au vãzut ºi le-au comentat pe forum.
|
@baetuA
Aberezi. @Korben , "clisma cu aracet" :lol: Pacat ca nu ai postat asta si la flm. ro. |
@leonard
din pacate nu aveau postere cu minsa mortor sau cum s-o fi numind, chestia aia verde cu spirite sau morti in ea dar ai dreptate, il voi scoate pe aragon |
KORBEN, trebuie neaparat sa stiu cam pe ce 'loc' s-au situat 'milonarii'... nu se poate sa fie atat de desconsiderat !!
|
@notorius
uita`te prin categoriile de puncte jegoase in orice caz, prin comparatie cu orient e o capodopera |
Alien vs Predator
jegos nu in sensul ca ar fi prost facut sau ceva ci in sensul ca este downright EEEEEEVIL! |
...si ca decorurile sunt murdare
|
Topul meu :
Nu credeam in vecii vecilor ca o sa-l depaseasca cineva pe sergiu . Voma vomelor, c****** c******_lui, categoria "mai da-te-n m.m." 1) DODGEBALL :sick: :sick: :sick: Cum de nu l-ati introdus aici ? Nu l-ati vazut ? Daca nu, e de inteles. Trebuie sa fii un pic cu capul ... 2) Orient, cu parere de rau asta e film, fata de 1) Categoria "lasa-ne". 3) You got served , categoria "si negrii fac filme la fel de proaste ca albii" 4) Shark tale - 5) ..Italiencele - categoria "taranca violata de mai multe ori" |
Originally Posted by nume:
dupa cum am mai zis, 'dodgeball' este un film amatorist scris / regizat si, mai mult, incropit, dar nici chiar asa... |
Originally Posted by nume:
omule, esti chiar obsedat de filmul asta. orcum n-a fost mai slab ca orient express. e drept, si eu m-asteptat, cand am auzit dodgeball, la dexter's laboratory, batai cu mingea in curtea scolii. dar cel mai jegos film al anului cred ca a fost, este si va fi: un serial. porcaria de pe acasa cu muierea lu' pepe, care se arde cu tataie de 70 de ani. doar faza am prins-o, 5 minute din toate episoadele care-au rulat pana acum si-am vrut sa dau un 'cap in gura' televizorului. lung-metraj: shrek 2. |
Nasuc, termenul de obsedat mi se pare deplasat, ca sa-l folosesti trebuie sa te atingi mai des de mine.
Serialul de care vorbesti nu e film. S-ar incadra in cel mai bun caz la cel mai jegos serial al anului, dar pentru asta trebuie sa creezi topic nou. Dodgeball sucks big time, si mai e unul, You got served, vazut intr-un urias delir masochist, aseara. Dar nu stiu daca e facut in 2004. |
Ce sa spun, nu credeam ca dumneavoastra veti lua in serios termenul de 'obsedat' care l-am utilizat in acea conversatie. era menit sa aiba alta conotatie.
Si imi cer scuze ca v-am atins, dar nu am recurs la acest gest, decat ca sa sterg petele si particulele de IMPERFECTIUNE de pe haina dvs. apropos, nu stiu daca v-ati umilit intr-atat incat sa terminati de citit mesajul meu, dar am mentionat si shrek 2. si sunt de acord cu dvs: you got served este chiar jegos. daca vrei sa mai stii ceva: menirea ta in viata este sa tragi concluzii gresite. write that down! |
Uitasem Torque , asta e in top 10 al celor mai jegose de anul asta
|
romanesc: ORIENT EXPRES
strain: The Terminal |
All times are GMT +2. The time now is 22:49. |