![]() |
Foarte frumos mesajul... draga europe est... dar il vad ca un monolog si fara vreun mesaj catre... sa le zicem clasa muncitoare...:)
Cat despre nume, Nae, si Mala... eu ii i-au pe toti in tractorul meu... :D |
Originally Posted by Jay:
|
Originally Posted by Jay:
thanks for the round trip... am inteles europe east, si iti dau dreptate.. |
@ *a*a Portugal. Era un banc pe forum , zicea sa nu tii bashinile in tine ca urca pe sira spinarii si ajung la creier. Astfel se nasc ideile de c****. Asa ca Mala , mai slabeste din "presiunea" pe care ai acumulat-o ca o sa plesnesti in curand.
@ Europe ma faci sa plang de emotie :(( |
Scuza-ma ca te-am facut tractorist. Rectific esti doar cioban.
|
@nume
cred ca exagerezi cu marlaniafata de mala portugal si numarul mare de lucruri pe care le ignor poate fi egalat doar de numarul mare de lucruri pe care nu le tolerez incepi sa-ti croiesti cu succes drum spre a doua categorie |
@korben Inseamna ca trebuie sa iei unele masuri .
@mala Doamne ce ma rad cu tine , vad ca insisti sa-mi raspunzi ! 8) |
Subscriu KORBEN.... there are situations when a girl has her point... :)
|
Subscriu Jay
|
Subscriu la BeNnY :D
|
..........................si tot asa, fiecare subscrie mai jos...
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Ma simt onorat |
Si eu
|
............si fiecare se simte si onorat.
|
deci asta era mirosu ala dubios care invaluie din cand in cand forumu...
onoare ziceti? :shock: |
Nu, eu zic ca e urina... prea mult se pisa lumea pe forumu asta si cam pute.
|
e destul de deprimant cum a ajuns forumul asta...nu prea-l vad bine mai ales ca am auzit ca in curand va avea si concurenta...
en fin...nu pricep de ce lumea e atat de revoltata ca AB e moderator si ca sterge mesajele care nu au legatura cu subiectul (sau macar cu filmul)...voi despre ce ati venit sa discutati aici, daca nu sunt prea indiscreta?daca as fi eu moderator, as sterge toate mesajele care nu au legatura cu filmul, nu numai cele de la Clasic si Iconoclast...ceea ce nu pot eu intelege, este de ce raman posturile lui AB care nu au legatura cu filmul...asta nu mi se pare corect...daca se aplica o regula, ea ar trebui sa fie valabila pentru toata lumea! |
Ricutza, lasa-ma te rog sa explic ce s-a intamplat, ca sa nu ziceti cu totii aici ca sunt nerezonabila. Un mesaj al meu a fost sters fara nici o explicatie, absolut nimeni nu a explicat nimic. La cate divagatii s-au facut pe aici, de ce este numai mesajul meu sters? Si mesajul meu era doar un mesaj scurt si in care ziceam ca exprimarea cu "dobitoci" e pur si simplu aiurea. Am venit aici sa vorbesc despre filme. Nu cred ca am vorbit despre altceva. Daca insa va uitati chiar acum la Clasic, la subiectul "subtitlu" sunt inca nenumarate mesaje care bat campii, incluzandu-l pe cel al moderatorului.
Si inca o remarca: Ambra Blu a devenit moderator chiar a doua zi dupa aceasta discutie (coincidenta?) la o sectiune despre care a vorbit cat a putut de rau tot timpul. Vezi subiecte precum Bergman, etc. Mie nu mi se pare ok, dar in fine, se pare ca el are respectul vostru, si probabil pe buna dreptate. Pe de alta parte consider ca un moderator drastic ar trebui sa explice pe undeva regulile pe care le aplica, asa ca sa stim si noi. Asta-i tot. Aceasta pagina este intr-adevar deprimanta prin ce contine si imi pare rau ca am fost cea care s-o incep. |
Dezgropati cadavre aiurea. (vezi si topic aberant)
|
Originally Posted by ogto:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:59. |