![]() |
Nu , intra la desene animate.
|
Originally Posted by nume:
si aici imagineaza-ti un smiley face cu gura deschisa si limba scoasa in acelasi timp, pe care am incercat sa il desenez si nu am reusit |
observ formarea unui nou si minunat duet
notorius+herbert nu ca m-ar mira ma scarbeste |
Originally Posted by "notorious:
in conditii moronic de similare 2 cat despre problemele tale de comporatament generate de schimbarea de mediu (rural-urban) sper ca le vei depasi.... 3 n-o da la intors in faze gen 'dialog imposibil' pentru ca nu eu sunt cel care a sarit la beregata pentru propriile idei (fixe) cel putin nu in cazu de fata 4 inchei aici asigurandu-te ca nu am nevoie de "toleranta ta" (concept pe care l;-ai facut sa apartina de domeniul Sf) si reamintindu-ti ca simplul fapt ca scrii la obs si ai devenit "bucurestean" nu ti-a produs vreo mutatie generatoare de super-intelect sau "bullballs " 5 era sa uit... concursul "io il citeam pe als inaintea ta" il poti organiza in doi cu herbert...sa mai faceti si voi un schimb de citate 6 intr-o zi tot ne vom intalni e o luma tare mica.... |
vad ca nu esti in stare sa te abtii sa mai postezi, macar cand e vb de o cauza pierduta...
ultima mea observatie ar fi ca la KORBEN politica de postare este: orice aberatie, numai sa raman eu cu vb in gura. kiar si cand dam in remarci de copilasi gen: 'nu eu am sarit la beregata ta, tu ai sarit la a mea', etc. gen: 'jucaria mea e mai buna/ ba nu, a MEA e mai buna'. dup cum ziceam, NU MA COBOR la asa ceva... |
Originally Posted by nume:
mai, nume, tu vezi ca ma superi... si kestia cea mai tare e ca nici n-am ajuns sa te cunosc. nici macar nu esti atent ca VORBEAM DESPRE KORBEN, care s-a jucat cu rabdarile mele in ultima vreme si a reusit sa nascoceasca cea mai aberanta idee pe care-am citit-o de cand sunt pe forumul asta: ca (sintetizand, deloc fortat, zic eu) fiind dintr-o urbe mare, esti sensibil si profund, iar daca vii dintr-o provincie maritima (cum a reusit sa gafeze acelasi individ - deh, probabil ca pt el, bucurestean sofisticat, harta romaniei nu prea are importanta) esti un biet pestisor care pica in ocean. nu critic bucurestiul, ci felul in care adolescentul asta priveste lucrurile! NU am absolut nimic cu bucurestenii: crede-ma, am cunoscut chiar weekendu' asta un forumist bucurestean extrem de simpatic... colegii mei de la facultate care vin din bucuresti sunt cei mai de treaba. dar nu inteleg, la urma urmei, de ce va impietez orasul cu asemenea afirmatii: bucurestiul este cel mai mare oras din romania, deci nu este logic sa contina si cei mai multi cretini ?? cred ca daca ai lua cretinii din bucuresti (in adevaratul sens al cuvantului), ai fi capabil sa formezi un oras de 2 ori mai mare decat tulcea. la fel si despre intelectuali, de altfel... deci, care-i problema ? (serios, n-o spun cu nici o urma de ironie) |
Nu stiu 'fratioare', eu nu stau in bucuresti. In orice caz va place CIRCUL !
|
Originally Posted by notorious:
In pula mea, atunci. Nu te mai cobori, am inteles, lasa-ne ridichea in pace. |
Originally Posted by KORBEN:
hai ma, nu mai esti deloc interesant. de ce inventezi conspiratii? eu sunt suparat pe notorious pentru upercutul pe care i l-a aplicat lui Shyamalan :P ... nici duet si nici prietenie. stai fara grija. pe mine chiar ma amuza scriitura ta fatigata... e tonifiant sa te citesc, mai ales acum, cand sunt suferind dupa decesul "militantului-pacifist" Arafat. |
Originally Posted by benny:
tu ce-ai, ma, ridicutza mica si nastrusnica ? te pune putzulica sa citesti infruntarea KORBEN vs subsemnatul (ocazional sustinut de herbert)? ce s-a intamplat cu tine, parca erai simpaticutz si dragalas pe la inceput ?... |
Da, eram simpaticutz cand iti trimiteam reviste in Tulcea. N-am patit nimic, ori am evoluat ori am involuat, inca nu-mi dau seama.
|
Moulin Rouge (2001)
Singin' in the rain (1952) Grease (1978) The sound of music (1965) Mary Poppins (1964) |
Originally Posted by herbert:
|
MOULIN ROUGE! MI-A PLACUT MULT,AM RAMAS IMPRESIONAT DE EL.NU PREA SUNT FAN AL GENULUI DAR ASTA A FOST SUPERB .
CHICAGO- A VRUT SA SE RIDICE LA NIVELUL LUI MOULIN ROUGE DAR NU A REUSIT.ASTA E PAREREA MEA SI NIMENI NU TREBUIE SA TINA CONT DE EA. |
diamonds are a girl’s best friend :P
|
*BUMP!*
hai cu topicu' pe prima pagina. Lista noua: 1. Rocky Horror Picture Show 2. Shock Treatment 3. Moulin Rouge 4. Nightmare Before Christmas 5. Cry Baby 6. Phantom Of Paradise 7. Happiness of The Katakuris 8. Hedwig And The Angry Inch 9. Jesus Christ Superstar 10. Dancer In The Dark etc. etc. |
TOP 5 MUSICALS
Pe locul 1="You Got Served" Pe locul 2="Honey" Pe locul 3="Taal" Pe locul 4="Dancer In The Dark" Pe locul 5="Take the Lade" CAM ATAT PENTRU UN MOMENT! :D |
Muzicalul asta strain "You Got Served" va mai avea o continuare ca de exemplu Ritmul Strazi-Provocarea sau Ritmul Strazii-Breakdance VS Freestyle etc etc etc etc etc.
|
You got served nu e musical...
Nu canta nimeni in acel film! |
Originally Posted by sandokan:
Honey nu e musicals. Si poate ai vrut sa spui Take the Lead. |
All times are GMT +2. The time now is 18:15. |