Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   "Eu pentru cine votez?" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85344)

jackpot 03 Nov 2004 18:35

Re: Vai de capu nostruuu!!!

Originally Posted by V_Rossi:

E clar cine o sa iasa presedinte nu!???? Eu presimt k ne asteapta zile grele.. dar si frumoase in acelasi timp... Traiasca Basescu! Jos Hotiaaa:))

In Bucuresti e cotat bine mr. B, si mie mi-ar place sa iasa el, desi are un trecut "glorios", dar asa cum am zis inainte din doua rele il aleg pe el.
Dar la nivelul tarii, cred ca mr Nastase o sa castige...... ca ne place sau nu , cred ca asta va fi pana la urma deznodamantul...

WraIth 03 Nov 2004 20:54

In tzara se cam stie ca iese Nastase,dar poate va fi vre-o surpriza cum a fost acum 4 ani...au ajuns Iliescu shi Vadim in al doilea tur(i-au speriat putin)
Oricum eu vreau sa spun ca ii de kkt faptul ca iarashi Bush ii la conducere...mai degraba era Kerry..

notorious 03 Nov 2004 21:16

Originally Posted by cherryblossom:

pai tu nu stii ca PSD-ul cumpara toate sondajele inainte de alegeri, pe care le umfla cu 5 procente-5000 de parai?
cand au fost alegerile locale, stiam ca va iesi Basescu cu cateva luni inainte, desi sondajele aratau altceva... asa ca nu te mai lua dupa ele...

vrei sa spui ca au fost cumparate sondajele de pe cinemagia ? :w00t: eu la ele ma refeream, unde conduce pnl-ul ! (din pacate) asa, aflu cam care e situatia pe cinemagia. alea nationale nu le stiu si nici n-am de unde sa le aflu...

notorious 03 Nov 2004 21:20

Originally Posted by Wralth:

Oricum eu vreau sa spun ca ii de kkt faptul ca iarashi Bush ii la conducere...mai degraba era Kerry..

amin. chiar e de kkt ca bush a castigat din nou! cu toata anticampania lui michael moore... pacat, pt ca era asa de ixcuizit... :lol:

herbert 03 Nov 2004 22:34

Originally Posted by notorious:

chiar e de kkt ca bush a castigat din nou! cu toata anticampania lui michael moore... pacat, pt ca era asa de ixcuizit... :lol:

pai daca nu se baga sperietoarea de mmoore, poate castiga Kerry. aca ca va trebui sa ascultam inca 4 ani panseurile lui Bush (si daca ar "produce" doar panseuri).

PoliFanAthic 03 Nov 2004 23:23

Las'...sa vedem partea plina a paharului. N-am luat tzapa cu prietenii facatori de infrastructura ai lui Bush. Spaga data ramane valabila.

Ilila 04 Nov 2004 22:23

oamenii liberi aleg libertatea

citeam din tramvai pe un afis electoral:
e timpul dreptatii, e vremea adevarului
acum si aici

nu stiu cine a conceput sloganul, dar are o calitate de a atrage atentia

tradus intr-un alt limbaj ar suna cam asa:

cu rabdare treci marea dar iti trebuie si un vapor bun !

jackpot 05 Nov 2004 19:44

am dat drumul la radio si am auzit inca doi candidati la functie...
Un taranist si un fost SRIst
Nu le-am retinut numele pt. ca nu ma interesa...
Taranistul tinea sus si tare ca el are binecuvantarea nu stiu carui sfant si episcop, iar SRIstul vorbea cu un accent autoritar.... ce? Tampenii. Nu l-am crezut. Sa ceara pensie si sa-si vada de treaba...

Leonard 12 Nov 2004 16:36

eu m-am cam hotãrât cu cine votez. Poll-ul e pus cam aiurea (pentru cã phpbb-ul ãsta n-are mai multe posibilitãþi) în sensul cã nu permite votarea unui partid ºi a unui candidat decât împreunã.
În primul tur, aºadar, votez cu Ciuhandu la preºedinþi ºi cu PNL-PD la partide. Bãsescu nu prea e bun de preºedinte dar Alianþa are oamenii cei mai de treabã. Cel mai miºto ar fi fost sã candideze Mona Muscã. În turul 2 nu vreau sã mã gândesc cine o sã ajungã.

herbert 15 Nov 2004 00:50

Jay, ce-ti mai face candidatu'? al meu castiga din primul tur.
pun de o petrecere pentru... 3 cinemagisti.

Jay 15 Nov 2004 02:21

Pai mergem destul de bine... plictiseala electorala pe la teveu... cu un Cristian Tabara plin de zambete... si cu un Base ready for attack(cu tot felu de dosare)... om trai si om vedea... vezi ca o sa-mi trimiti multe multe carti daca al tau nu i-a primul tur... adica nu castiga din primul tur... :D

jackpot 15 Nov 2004 19:28

Cand am ajuns acasa ma uit in cutia postala si ce gasesc ?
Mos Cra... aaa Nastase mi-a bagat in posta "reclama". Dar cum sa il votez? Reclama se adresa doar batranilor, la care le promitea pensii mari. Pai la noi in tara tinerii si nu doar ei, ci in general cei care lucreaza tin in spate, prin impozitele "datorate"statului , nu stiu cati batrani. Nu ca am ceva cu ei, dar mi se pare abureala. Sa mai judece inainte de a promite ceva.

herbert 15 Nov 2004 22:57

Originally Posted by Jay:

om trai si om vedea... vezi ca o sa-mi trimiti multe multe carti daca al tau nu i-a primul tur... adica nu castiga din primul tur... :D

al meu, care e si al tau - dar tu ai interese de moment, "mercenarule" :D - i-a primul tur oricum castiga si are niste "tzepusoare" pentru adversari, pentru cei neascultatori. mai ai timp sa treci in tabara noastra :P

Danny 15 Nov 2004 23:10

Originally Posted by europe_east:

Unii din romanii de pre meleaguri straine se dau de ceasul mortii cum si unde sa voteze, care consulat e mai aproape, asta la 4 ore cu masina sau astalalt la 5, studentii din Boston sunt panicati ca puterea actuala a lasat Boston-ul fara consul (dinadins? intreaba gurile rele), si asadar foarte probabil fara sectie de votare...

Apropo de...

http://www.romanialibera.ro/editie/i...5112004&idx=82

Danny 15 Nov 2004 23:18

Originally Posted by herbert:

Important e sa castige. Nu conteaza turul...desi 99%...dupa al 2-lea :P

Jay 15 Nov 2004 23:34

Vai Danny... daca imi aratai un articol din orice alt ziar imi trezeai interesul....
Funny ca nimeni nu stie cine e candidatul meu... :)

herbert 15 Nov 2004 23:50

Originally Posted by Danny:

Originally Posted by herbert:

Important e sa castige. Nu conteaza turul...desi 99%...dupa al 2-lea :P

ce sa zic? Danny graieste adevaru' adevarat. am inteles asta de la primele postari pe acest topic.
sa mergeti la vot cei cu drept de vot - sa nu va leneviti, ca nu putem numai noi - Danny & me - salva democratia :P , iar juniorii sa faca munca de lamurire cu parintii...

Danny 15 Nov 2004 23:51

Originally Posted by Jay:

Vai Danny... daca imi aratai un articol din orice alt ziar imi trezeai interesul....
Funny ca nimeni nu stie cine e candidatul meu... :)

Nu conteaza ziarul...it's a fact :P
Plus ca e la pagina de "opinii ale cititorilor" ;)
Nu ma intereseaza cine e candidatul tau...stiu ca nu esti atat de batut in cap incat sa votezi psd :D

Danny 16 Nov 2004 00:04

si inca un link, util zic eu

http://contracoruptie.ong.ro/

Jay 16 Nov 2004 02:28

Nu conteaza cu cine votez eu... eu stiu doar ceea ce vad si aud... ah si sa nu uit... ceea ce stiu...

All times are GMT +2. The time now is 09:06.