![]() |
Mihai Bendeac
Sigur ca nu esti Andreea Vulpe, cand esti Andreea Vasile :lol: :P :D
|
Da' dac-o fi Andreea Valean?
---------------------------------------------------------- "Bitches and gentlemen! It's SHOWTIME!" |
Andreea Vasilescu poate(o fosta colega de cala)..... Dar totusi trebuie sa recunosc ca mie imi place topicul asta .. si astept cu nerabdare viitorul post al lui Bendeac...
|
Mihai Bendeac
Haide, nu mai rade de noi, Jay, stiu ca nu e cel mai interesant subiect din tot site-ul, dar e ceva de capul lui din moment ce am ajuns la pag a 4-a.
Sunt sigura ca e Andreea Vasilescu, am verificat. |
De unde sti? :huh: Ai verificat?Si cine e Andreea Vasilescu? :x Cumva :love: lui Mihai?
|
Mihai Bendeac
Am verificat, ce e asa de greu, doar sunt autoarea subiectului, nu? Treb sa am grija de clientii mei, nu?
Nu e asa greu. Nu stiu daca e prietena lui, sau o fosta de a lui, s-ar putea mai degraba o amica. Who knows? Actually, they know. ;) :lol: |
Mai isteato... da' verifica cine sunt eu.. te rog.. si sa-mi spui..ok?
|
dupa parerea mea, bendeac e chiar tare daca la varsta lui a reushit sa joace in atatea piese de teatru si filme. mie mi se pare un actor talentat (si nici rau n-arata ;) ). din pacate l-am vazut doar in cateva piese la teatrul de comedie dar ashtept cu nerabdare "milionari de weekend" sa vad de ce e asha mare nebunie cu filmul asta. oricum... avand in vedere ca a devenit un nou subiect de barfa, inseamna ca lumea l-a remarcat asha ca bravo lui!
|
Mihai Bendeac
Ai perfecta dreptate, marte. Si eu abia astept "Milionarii de weekend" si alte surprize... :lol:
|
Milonarii de sfarsit de sptamana si multe alte surpirze...waw.. ce frumos suna... :huh:
Eu nu rad de voi(asta ca sa fac referire la o remarca de-a ta), ci pur si simplu ... iti iei un nick ca isteata si te "comporti" ca o ... cum sa spun asa mai delicat!!.... neisteata... sorry... Dar asa mi se pare mie, hai sa lasam vorbariile la o parte si sa-l asteptam pe domnul Bendeac. |
nu prea inteleg cu ce am gresit, dar in fine, nici nu prea conteaza. Nu iau in seama in general parerile malitioase
|
Si parerile malitioase sunt constructive.....
|
in general da, dar in cazul meu, nu, fiindca nu consider ca am gresit cu ceva :o
|
Nu, nu ai gresit cu nimic... nu despre asta era vorba... hai de fapt s-o lasam balta... si recomanda-mi si mie o piesa in care Bendeac joaca.... acum pe la teatru....
|
Cum de altfel banuiesti, stagiunea la Comedie s-a incheiat. Asteptam pana in sept-oct, din cate stiu, mai pregateste ceva, se zice ca ar fi surpriza. Stiu ca a mai filmat si ceva cu Piersic Jr.
|
Pai... da doar a zis si el in mesaj ... nu?
Atunci sa ma anunti cand incepe stagiunea si promit ca am sa merg si eu la o piesa... cine stie, poate castiga si el un fan.. :D |
Ma bucur ca am reusit sa te conving, macar pe jumatate. :D Cand o sa am noutati, o sa te anunt
|
Yeah you brainwashed me.... :D
|
Don't say that, you are a nice guy ;)
|
fiecare cu defectele lui ... 8)
|
All times are GMT +2. The time now is 12:11. |