Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Mihai Bendeac (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84906)

isteata 24 Jul 2004 22:23

Mihai Bendeac

Sigur ca nu esti Andreea Vulpe, cand esti Andreea Vasile :lol: :P :D

crydead 26 Jul 2004 03:09

Da' dac-o fi Andreea Valean?

----------------------------------------------------------
"Bitches and gentlemen! It's SHOWTIME!"

Jay 26 Jul 2004 16:59

Andreea Vasilescu poate(o fosta colega de cala)..... Dar totusi trebuie sa recunosc ca mie imi place topicul asta .. si astept cu nerabdare viitorul post al lui Bendeac...

isteata 26 Jul 2004 18:33

Mihai Bendeac

Haide, nu mai rade de noi, Jay, stiu ca nu e cel mai interesant subiect din tot site-ul, dar e ceva de capul lui din moment ce am ajuns la pag a 4-a.
Sunt sigura ca e Andreea Vasilescu, am verificat.

Dharma 26 Jul 2004 19:28

De unde sti? :huh: Ai verificat?Si cine e Andreea Vasilescu? :x Cumva :love: lui Mihai?

isteata 27 Jul 2004 20:42

Mihai Bendeac

Am verificat, ce e asa de greu, doar sunt autoarea subiectului, nu? Treb sa am grija de clientii mei, nu?
Nu e asa greu. Nu stiu daca e prietena lui, sau o fosta de a lui, s-ar putea mai degraba o amica. Who knows? Actually, they know. ;) :lol:

Jay 28 Jul 2004 14:30

Mai isteato... da' verifica cine sunt eu.. te rog.. si sa-mi spui..ok?

marte 04 Aug 2004 19:26

dupa parerea mea, bendeac e chiar tare daca la varsta lui a reushit sa joace in atatea piese de teatru si filme. mie mi se pare un actor talentat (si nici rau n-arata ;) ). din pacate l-am vazut doar in cateva piese la teatrul de comedie dar ashtept cu nerabdare "milionari de weekend" sa vad de ce e asha mare nebunie cu filmul asta. oricum... avand in vedere ca a devenit un nou subiect de barfa, inseamna ca lumea l-a remarcat asha ca bravo lui!

isteata 05 Aug 2004 07:16

Mihai Bendeac

Ai perfecta dreptate, marte. Si eu abia astept "Milionarii de weekend" si alte surprize... :lol:

Jay 09 Aug 2004 15:32

Milonarii de sfarsit de sptamana si multe alte surpirze...waw.. ce frumos suna... :huh:
Eu nu rad de voi(asta ca sa fac referire la o remarca de-a ta), ci pur si simplu ... iti iei un nick ca isteata si te "comporti" ca o ... cum sa spun asa mai delicat!!.... neisteata... sorry... Dar asa mi se pare mie, hai sa lasam vorbariile la o parte si sa-l asteptam pe domnul Bendeac.

isteata 09 Aug 2004 22:57

nu prea inteleg cu ce am gresit, dar in fine, nici nu prea conteaza. Nu iau in seama in general parerile malitioase

Jay 10 Aug 2004 15:15

Si parerile malitioase sunt constructive.....

isteata 10 Aug 2004 17:37

in general da, dar in cazul meu, nu, fiindca nu consider ca am gresit cu ceva :o

Jay 10 Aug 2004 21:11

Nu, nu ai gresit cu nimic... nu despre asta era vorba... hai de fapt s-o lasam balta... si recomanda-mi si mie o piesa in care Bendeac joaca.... acum pe la teatru....

isteata 11 Aug 2004 22:57

Cum de altfel banuiesti, stagiunea la Comedie s-a incheiat. Asteptam pana in sept-oct, din cate stiu, mai pregateste ceva, se zice ca ar fi surpriza. Stiu ca a mai filmat si ceva cu Piersic Jr.

Jay 12 Aug 2004 16:16

Pai... da doar a zis si el in mesaj ... nu?
Atunci sa ma anunti cand incepe stagiunea si promit ca am sa merg si eu la o piesa... cine stie, poate castiga si el un fan.. :D

isteata 12 Aug 2004 22:08

Ma bucur ca am reusit sa te conving, macar pe jumatate. :D Cand o sa am noutati, o sa te anunt

Jay 13 Aug 2004 14:35

Yeah you brainwashed me.... :D

isteata 13 Aug 2004 23:05

Don't say that, you are a nice guy ;)

Jay 15 Aug 2004 17:00

fiecare cu defectele lui ... 8)

All times are GMT +2. The time now is 12:11.