Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   In curand (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84667)

Gaandalf 24 Jun 2004 10:00

Collateral - mi-a placut idea filmului.
Originally Posted by Lady_Skar:

Spider-man 2 pics.

Train fight

Doc Ock Lair

Spider-Man

[creepy voice] Sometimes there's so much beauty in the world I feel like I can't take it [/creeepy voice]

sniff sniff

Pe mine nu ma intereseaza ce zic totzi k este film ptr copii. Poate ca inca sunt un copil. I don't mind that. I just luuuuv Spidey. :love: My childhood favurite super hero! :w00t:

iepurilah 24 Jun 2004 11:13

am vazut azi Hellboy....panarama de film, pe bune!

Gaandalf 24 Jun 2004 11:38

Originally Posted by iepurilah:

am vazut azi Hellboy....panarama de film, pe bune!

exact shi a mai shi fost pe locul 1 in Box Offie nu shtiu cate saptamani - o bomba de film ... nici macara funny nu mi s-a parut ...

iepurilah 24 Jun 2004 12:10

Originally Posted by Gaandalf:

exact shi a mai shi fost pe locul 1 in Box Offie nu shtiu cate saptamani - o bomba de film ... nici macara funny nu mi s-a parut ...

pai americanii aia sunt retardati rau daca panarama asta a fost no.1 in BoxOffice :hmm: ...da' nimic nu ma mai mira la astia!

ArsDeViu 24 Jun 2004 13:50

Asta au si vrut sa faca. A fun action, sci-fi, comedy movie. Si au reusit. Un film foarte reusit si neastaptat de amuzant.Nota 10

M_olecula 24 Jun 2004 14:26

THE TERMINAL... sa va interesati de el pt ca este un film interesant.... din cate am citit au , fara scene de actiune care iti vine sa pleci din sala !!!!

ArsDeViu 24 Jun 2004 14:39

Si cam ce scene de actiune te fac sa pleci din sala. Mie nu m-i s-a intamplat asta niciodata.

M_olecula 24 Jun 2004 14:47

Originally Posted by ArsDeViu:

Si cam ce scene de actiune te fac sa pleci din sala. Mie nu m-i s-a intamplat asta niciodata.

Cele din Charlie's Angels 2 , Mission Impossible 2 ....cel putin alea din din Ingerii Lui Charlie sunt pur si simplu penibile... am si vrut sa plec din sala dar eram cu cineva si paream nesimtit sau mai stiu eu ce !!!

Gaandalf 24 Jun 2004 14:58

Originally Posted by M_olecula:

THE TERMINAL... sa va interesati de el pt ca este un film interesant.... din cate am citit au , fara scene de actiune care iti vine sa pleci din sala !!!!

Daca vorbesti de acest film al lui Steven Spielberg The Terminal cred ca te insheli. Asta este o comedie. Watch the trailer!

M_olecula 24 Jun 2004 15:08

Daca vorbesti de acest film al lui Steven Spielberg The Terminal cred ca te insheli. Asta este o comedie. Watch the trailer!

Man... nu am vazut trailerul dar din ce am citit despre el e vorba despre o drama... el ramane blocat in aeroport si se indragosteste de o femeie (Catherine Zeta-Jones) plus ca mai are probleme cu un alt angajat de acolo . Mie nu m-i se pare o comedie !!!!!!!

Gaandalf 24 Jun 2004 15:13

Originally Posted by M_olecula:

Man... nu am vazut trailerul dar din ce am citit despre el e vorba despre o drama... el ramane blocat in aeroport si se indragosteste de o femeie (Catherine Zeta-Jones) plus ca mai are probleme cu un alt angajat de acolo . Mie nu m-i se pare o comedie !!!!!!!

Io am vazut traileru adineoaori. Shi are drama dar shi comedie filmul. Este o comedie presarata cu o tenta de drama ... pe ici pe colo!

M_olecula 24 Jun 2004 15:15

Io am vazut traileru adineoaori. Shi are drama dar shi comedie filmul. Este o comedie presarata cu o tenta de drama ... pe ici pe colo!

Man eu am net de la RDS.... nu pot sa vad asa usor un trailer... dar hai ca incerc sa-l vad acum !!!! ;)

Gaandalf 24 Jun 2004 15:53

ce nemernic!
clik-clik
no ticket :x
knock-knock
that's illegal
Bling-Bling
bad hairday
little fly ... why does it cry ?
will you marry me?
runaway train
granny
nesimtzit

BeNnY 25 Jun 2004 01:41

Va rog, nu mai puneti asa multe imagini la gramada! N-are rost! Alegeti vreo 5 imagini si puneti-le pe alea... nu de alta dar irositi memoria de pe Cinemagia. ( :happy: )

LadyEowyin 25 Jun 2004 07:28

wow! n-am avut nici macar cea mai mica idee ca o sa fie asa de bine realizat. De abia astept. :w00t:

Nightwane 25 Jun 2004 10:18

Originally Posted by BeNnY:

Va rog, nu mai puneti asa multe imagini la gramada! N-are rost! Alegeti vreo 5 imagini si puneti-le pe alea... nu de alta dar irositi memoria de pe Cinemagia. ( :happy: )

e cumva forumul tau de tot dai indicatii?

BeNnY 25 Jun 2004 10:46

Spun lucrurile din punctul meu de vedere.
Daca vad 20 de link-uri de la niste imagini clar nu intru pentru ca sunt prea multe si le-a pus cineva la gramada (intru doar daca sunt poze de la meeting-uri cinemagia :D ) Insa daca vad 3-5 imi imaginez ca cineva le-a pus pe cele mai bune.
Treaba voastra

Nightwane 25 Jun 2004 11:23

nu-i nevoie sa ne atentionezi de fiecare data care-i punctul tau de vedere. we can live without it.

BeNnY 25 Jun 2004 13:04

Sa mori tu! :w00t:
Eu imi faceam griji pentru voi, sincer! Plus ca asta e topic facut de mine, teoretic eu fac regulile! :hmm:
Teoretic, that is.

ArsDeViu 25 Jun 2004 21:22

Am vazut trailere-le la Alone In The Dark si Constantine. Constantine pare destul de reusit. De Alone, nu stiu ce sa zic. Este regizat de tipul care a facut House Of The Dead, care a fost un film catastrofa in adevaratul sens al cuvantului.

All times are GMT +2. The time now is 18:24.