![]() |
Collateral - mi-a placut idea filmului.
Originally Posted by Lady_Skar:
|
am vazut azi Hellboy....panarama de film, pe bune!
|
Originally Posted by iepurilah:
|
Originally Posted by Gaandalf:
pai americanii aia sunt retardati rau daca panarama asta a fost no.1 in BoxOffice :hmm: ...da' nimic nu ma mai mira la astia! |
Asta au si vrut sa faca. A fun action, sci-fi, comedy movie. Si au reusit. Un film foarte reusit si neastaptat de amuzant.Nota 10
|
THE TERMINAL... sa va interesati de el pt ca este un film interesant.... din cate am citit au , fara scene de actiune care iti vine sa pleci din sala !!!!
|
Si cam ce scene de actiune te fac sa pleci din sala. Mie nu m-i s-a intamplat asta niciodata.
|
Originally Posted by ArsDeViu:
Cele din Charlie's Angels 2 , Mission Impossible 2 ....cel putin alea din din Ingerii Lui Charlie sunt pur si simplu penibile... am si vrut sa plec din sala dar eram cu cineva si paream nesimtit sau mai stiu eu ce !!! |
Originally Posted by M_olecula:
|
Man... nu am vazut trailerul dar din ce am citit despre el e vorba despre o drama... el ramane blocat in aeroport si se indragosteste de o femeie (Catherine Zeta-Jones) plus ca mai are probleme cu un alt angajat de acolo . Mie nu m-i se pare o comedie !!!!!!! |
Originally Posted by M_olecula:
|
Man eu am net de la RDS.... nu pot sa vad asa usor un trailer... dar hai ca incerc sa-l vad acum !!!! ;) |
|
Va rog, nu mai puneti asa multe imagini la gramada! N-are rost! Alegeti vreo 5 imagini si puneti-le pe alea... nu de alta dar irositi memoria de pe Cinemagia. ( :happy: )
|
|
Originally Posted by BeNnY:
e cumva forumul tau de tot dai indicatii? |
Spun lucrurile din punctul meu de vedere.
Daca vad 20 de link-uri de la niste imagini clar nu intru pentru ca sunt prea multe si le-a pus cineva la gramada (intru doar daca sunt poze de la meeting-uri cinemagia :D ) Insa daca vad 3-5 imi imaginez ca cineva le-a pus pe cele mai bune. Treaba voastra |
nu-i nevoie sa ne atentionezi de fiecare data care-i punctul tau de vedere. we can live without it.
|
Sa mori tu! :w00t:
Eu imi faceam griji pentru voi, sincer! Plus ca asta e topic facut de mine, teoretic eu fac regulile! :hmm: Teoretic, that is. |
Am vazut trailere-le la Alone In The Dark si Constantine. Constantine pare destul de reusit. De Alone, nu stiu ce sa zic. Este regizat de tipul care a facut House Of The Dead, care a fost un film catastrofa in adevaratul sens al cuvantului.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:24. |