![]() |
Originally Posted by BeNnY:
Mare dreptate ai BeNnY... desi nu as vrea sa recunosc asta si in privinta lui Eminem , il poti baga la fel de bine in categoria celor de mai sus !!! |
Cred ca problema cantaretilor astia nu e neaparat ca sunt chiar asa prosti actori, doar ca isi aleg roluri de kkt. De exemplu DMX, mie imi place mult tare, dar recunosc ca filmele in care a jucat sunt slabe. 8 Mile e chiar tare filmul
|
DMX + Stevie Segal = :sick:
Filmu' ala tampit mi-a provocat greturi violente... Unul din cele mai proasta filme vizionate vreodata de mine, si nici macar nu-i stiu numele! (poate spre binele meu) |
E un actor (daca se poate numii asa) care e inalt , plin de muschi si blond in cap tuns scurt. Imi scapa numele lui ... in fine , ala stie numai sa salveze frumoasele femei rapite , sa trag cu arma , sa se bata si sa omoare oameni dintr-o miscare a inchieturii. Pe asta il urasc mult de tot... adica imi provoaca sila cand il vad... d-aia nici nu ma uit la filmele lui (care si-asa nu sunt multe) , a jucat in Podul Dragonilor , poate il stiti voi !!!!!!!!!! Oricum actorul e sub orice critica !!!!
|
Cred ca zici de Dolph Lundgren....ai dreptate...sux!
|
Vaai, ce sa-ti spun, saracu' Benny a avut greturi?! :hmm: |
Originally Posted by iepurilah:
Toti cantaretii prosti ar trebui sa nu aibe voie prin lege sa joace in filme! Cu cateva excepti. DMX suks, Steven Segal Suks. Van Damn suks! Mariah Carey SUKS! Chuck Norris SUKS! Astia sunt doar cativa dintre actorii prosti. FOARTE PROSTI. Deal with it. |
bravo lor ... cantaretii adica. Ma bucur ca te oftici Ogtavius - :lol: :lol: :lol:
|
a little bit of the old morning sickness :D |
Da man asta e ...mi-am amintit si eu mai tarziu . Chuck Noris adevarat e cel mai prost actor !!!! |
Originally Posted by Nightwane:
:huh: Incercarea asta patetica de propozitie in limba engleza vroia sa fie o gluma? |
Si-a revenit Bennica din greturi :(( |
Originally Posted by ogto:
aici ai mare dreptate!! toti pe care i-ai mentionat mai sus suck....ar mai fi ala a lui dolf lundgren, stallone, etc |
aveti dreptate in toate cazurile(mai este shi ala The Dragon nush cum),dar mai ales Carey ce ma poate enerva :x god damn ....nu pot sa o uport
anyway,that;s my way |
il keama Don 'The Dragon' Wilson.....and he sucks!!
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
asha wilson.....god(dupa mine) he bites |
Asta chiar ca e cel mai prost actor !!!!!!!!!!!!!!!!! |
Ce am dat eu este o mica lista, cu actori mai cunoscuti prosti.. Sunt alti, nu va faceti griji, sunt foarte multi actori prosti... |
Originally Posted by ogto:
....cum ar fi jenifer lopez :sick: :sick: :sick: damn she sucks!! :sick: |
Mda e prost, dar compenseaza cu faptul ca vorbeste fluent sase limbi straine(printre care si japoneza) si mai are si doctoratul in chimie, dat la Sydney.... :shock: |
All times are GMT +2. The time now is 23:27. |