Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Actorii cei mai ..... infecti si pe care nu-i inghiteti (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84639)

M_olecula 25 Jun 2004 01:46

Originally Posted by BeNnY:

Sunt de c@cat toti cantaretii astia cu pretentii de actori... Inclusiv Beyonce Knowles in Austin Powers 3 - si astfel am aflat cat de jalnic poate sa joace o cantareata (si-asa proasta). Singura semi-exceptie ar fi Eminem... In rest.. nada

Mare dreptate ai BeNnY... desi nu as vrea sa recunosc asta si in privinta lui Eminem , il poti baga la fel de bine in categoria celor de mai sus !!!

iepurilah 25 Jun 2004 01:53

Cred ca problema cantaretilor astia nu e neaparat ca sunt chiar asa prosti actori, doar ca isi aleg roluri de kkt. De exemplu DMX, mie imi place mult tare, dar recunosc ca filmele in care a jucat sunt slabe. 8 Mile e chiar tare filmul

BeNnY 25 Jun 2004 02:50

DMX + Stevie Segal = :sick:
Filmu' ala tampit mi-a provocat greturi violente... Unul din cele mai proasta filme vizionate vreodata de mine, si nici macar nu-i stiu numele! (poate spre binele meu)

M_olecula 25 Jun 2004 02:57

E un actor (daca se poate numii asa) care e inalt , plin de muschi si blond in cap tuns scurt. Imi scapa numele lui ... in fine , ala stie numai sa salveze frumoasele femei rapite , sa trag cu arma , sa se bata si sa omoare oameni dintr-o miscare a inchieturii. Pe asta il urasc mult de tot... adica imi provoaca sila cand il vad... d-aia nici nu ma uit la filmele lui (care si-asa nu sunt multe) , a jucat in Podul Dragonilor , poate il stiti voi !!!!!!!!!! Oricum actorul e sub orice critica !!!!

iepurilah 25 Jun 2004 04:59

Cred ca zici de Dolph Lundgren....ai dreptate...sux!

iepurilah 25 Jun 2004 04:59

Filmu' ala tampit mi-a provocat greturi violente

Vaai, ce sa-ti spun, saracu' Benny a avut greturi?! :hmm:

ogto 25 Jun 2004 08:12

Originally Posted by iepurilah:

Toti cantaretii prosti ar trebui sa nu aibe voie prin lege sa joace in filme! Cu cateva excepti. DMX suks, Steven Segal Suks. Van Damn suks! Mariah Carey SUKS! Chuck Norris SUKS! Astia sunt doar cativa dintre actorii prosti. FOARTE PROSTI. Deal with it.

LadyEowyin 25 Jun 2004 08:26

bravo lor ... cantaretii adica. Ma bucur ca te oftici Ogtavius - :lol: :lol: :lol:

Nightwane 25 Jun 2004 10:23

a little bit of the old morning sickness :D

M_olecula 25 Jun 2004 13:19

Da man asta e ...mi-am amintit si eu mai tarziu . Chuck Noris adevarat e cel mai prost actor !!!!

BeNnY 25 Jun 2004 13:34

Originally Posted by Nightwane:

:huh:

Incercarea asta patetica de propozitie in limba engleza vroia sa fie o gluma?

iepurilah 25 Jun 2004 13:39

Originally Posted by Nightwane:

:huh:

Incercarea asta patetica de propozitie in limba engleza vroia sa fie o gluma?

Si-a revenit Bennica din greturi :((

Sm�agol-Gollum 26 Jun 2004 21:57

Originally Posted by ogto:

Toti cantaretii prosti ar trebui sa nu aibe voie prin lege sa joace in filme! Cu cateva excepti. DMX suks, Steven Segal Suks. Van Damn suks! Mariah Carey SUKS! Chuck Norris SUKS! Astia sunt doar cativa dintre actorii prosti. FOARTE PROSTI. Deal with it.

aici ai mare dreptate!! toti pe care i-ai mentionat mai sus suck....ar mai fi ala a lui dolf lundgren, stallone, etc

WraIth 27 Jun 2004 15:40

aveti dreptate in toate cazurile(mai este shi ala The Dragon nush cum),dar mai ales Carey ce ma poate enerva :x god damn ....nu pot sa o uport
anyway,that;s my way

Sm�agol-Gollum 27 Jun 2004 20:53

il keama Don 'The Dragon' Wilson.....and he sucks!!

WraIth 27 Jun 2004 21:09

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

asha wilson.....god(dupa mine) he bites

M_olecula 27 Jun 2004 23:37

Asta chiar ca e cel mai prost actor !!!!!!!!!!!!!!!!!

ogto 29 Jun 2004 09:01

aici ai mare dreptate!! toti pe care i-ai mentionat mai sus suck....ar mai fi ala a lui dolf lundgren, stallone, etc

Ce am dat eu este o mica lista, cu actori mai cunoscuti prosti.. Sunt alti, nu va faceti griji, sunt foarte multi actori prosti...

Sm�agol-Gollum 29 Jun 2004 22:09

Ce am dat eu este o mica lista, cu actori mai cunoscuti prosti.. Sunt alti, nu va faceti griji, sunt foarte multi actori prosti...

....cum ar fi jenifer lopez :sick: :sick: :sick: damn she sucks!! :sick:

Jay 30 Jun 2004 05:48

Mda e prost, dar compenseaza cu faptul ca vorbeste fluent sase limbi straine(printre care si japoneza) si mai are si doctoratul in chimie, dat la Sydney.... :shock:

All times are GMT +2. The time now is 23:27.