![]() |
Ok, nu te supara dar asa pare la prima vedere. O sa revin cu comentarii serioase asupra lui!
|
Gondry e supraevaluat.Are idei bune dar tehnica naspa.
|
"The Eternal Sunshine of he Spotless Mind" a fost unul dintre putinele filme care m-au miscat. Si cu aceasta ocazie l-am (re)descoperit pe Jim Carrey.
|
De acord cu corinka,ºi mie mi-a plãcut foarte mult.
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Poti sa explici putin de ce tehnica e naspa? Sper din tot sufletul ca nu te referi la faptul ca face efecte speciale ca pe vremea lui Melies! :x |
Nu e vb de efecte speciale,alea mi se par originale(butaforie,sa facem din smantana bici..etc).Ideea nu si-o duce pana la capat,n-o contureaza.Am mai scris undeva,sa caut.Oricum e genul de regizor pe care nu-mi vine sa-l urmaresc a doua oara.In Eternal...am sperat atat sa se intample ceva,sa se termine altfel,totul la suprafata ,ca si artificiile lui.Metafora e innecata de lipsa de rigoare,in expunerea ideii filmului...
|
Gondry are o tehnica fantastica. Dar-ar Domnu sa se mai nasca talente ca ale lui si dar-ar Domnu sa mai faca Gondry filme!
Ii uram o viata lunga si cel putin 2 filme pe an! La fel de frumoase ca ESOTSM su celelalte! |
All times are GMT +2. The time now is 21:05. |