![]() |
pe mine m-au primit 8)
|
Originally Posted by yomu:
E clar ca la o masa normala nu mai incapem!! :) |
Ramane valabila intalnirea de duminica 18 iulie ora 19:00 in fata Casei Studentilor pentru Belfast Club.
|
Distractie placuta!
|
la intilnirile voastre se discuta numai despre filme si se sparg toti in figuri cu propriile cunostinte in domeniu?? as fi venit si eu, da' sunt cam tolomac in ceea ce priveste filmele si regizorii si chestiile astea... asa ca, voiiam sa stiu daca se accepta si dintr-astia mai noi pe site si mai necunoscatori
|
Originally Posted by doruC:
doruletz draga, e bine de stiut din capul locului, ca secta cinemagia-iasi nu primeste kiar pe oricine. intai si intai tre' sa faci o cerere tipizata in care iti vei descrie afinitatile elective sau nu, in care vei da dovada unei rafinitati ce merita a fi impartasita si celorlalti. apoi dupa pasul 1, urmeaza evident pasul urmator, adica pasul2: vei completa un test grila in care universul filmelor lui egoyan, babenco, s.a.m.d nu trebuie in nici un caz sa-ti fie strain. in cazul unui lamentabil esec, nu dispera, urmeaza pasul 3 care e hotarator: .......(aici tre' sa fii la fata locului ca sa te prinzi despre ce e vorba, asa ca esti asteptat). |
Ma, si pana la urma cum a fost? Va-ti mai intalnit sau nu?
Eu nu am putut sa vin ca sunt in Buc. |
se pare c-am ratat marea intilnire...dar abia astept sa completez chestionarul si sa dau testul si asa mai departe...cind e urmatoarea intilnire, daca mai e...sper curind...
|
Intalnire Cinemagia-IASI: DUMINICA (25 iulie 2004), ora 19.00, in fata la Belfast.
|
Originally Posted by West:
|
arunc si eu o intrebare: merge careva la meci? poli iasi-rapid bucuresti, vinerea asta, ora 18. nu va grabiti sa ma spurcati, ganditiva bine inainte: copou, vineri seara, miros de tei, briz-brizuri de astea ;)
|
Eu as merge dar cat o sa fie biletul? Si presimt o inghesuiala de zile mari, nu prea am chef de asa ceva.
|
Poate o sa ne intalnim odata la deschiderea Multiplexului de la Mall sa vad ( vedem ) un film la o calitate mai europeana :) ...
|
...waiting for the miracle...Back in the East
...orasul in care Lynch nu doarme niciodata Mi-am descoperit veleitatile de cinefil de anduranta-rezistat la un maraton Hitchcock de 14ore! In rest ies o data pe saptamana din casa,trec pe la caminul cultural,unde de cand am venit au proiectii regulate cu Idiotern( ;) )... ....culturalizare clasa mare,functii complexe,automate secventiale cu latch de tip R-S,Mein Kempf,niste carti de Bacon si putin fellini. |
Ai vazut "Barry Lyndon?" Sint curios ce parere ti-a facut. Sau esti afundat in studiu? Bafta la examene.
|
Azi am iesit la o pizza in Tudor... muncesc oamenii cu spor la multiplex :)
|
lasa multiplexul..... buna pizza? :oops:
|
Am fost aseara la "21 grams", bun filmul. Erau vreo 10 oameni la Republica, jumatate dintre ei erau englezi, prin urmare a fost o atmosfera linistita, numai buna pt filme. Din partea mea, Multiplexul poate sa mai astepte. Presimt ca o sa fie o afluenta de snobi acolo, tot felul de baietasi si trompete.
|
Originally Posted by tocumarian:
E nevoie (sau voie) sa-i fac reclama?? =intalnire Cinemagia pizza Tudor= |
Originally Posted by bogie:
Ai dat raspunsul de ce nu aduc astia filme in iasi. La un film iti vin numai 10 oameni. Bineinteles in afara de filmele cu bruce willis si .... |
All times are GMT +2. The time now is 07:57. |