Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Emisiuni TV & Everything (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84256)

WraIth 18 May 2004 14:50

Re: Dinescu

Originally Posted by Dan Gerose:

De ieri, la Antena 1, a inceput o emisiune ce se cheama "Potopul dupa Dinescu". S-a difuzat la ora 18.00 si a fost foarte haioasa.

I-a chemat shi pe aia de la Mambo Siria?? :lol: :D

Dan Gerose 18 May 2004 15:07

Normal

Desigur ! A fost si un videoclip cu Mambo Siria. :w00t:

regedit 18 May 2004 15:26

am votat pentru "Din Dragoste" doar pentru ca "Iarta-ma" nu a intrat in concurs.

Show-ul lui Andrei Gheorghe pe unde e .... si sa nu-mi spuneti la antena1 ca acolo il vad si eu.

hai sa facem si topul cantaretzelor misto!
britney spears, madalina manole, elena carstea si monica anghel...

oare cine castiga ?!...

da stiu, monica anghel.

ma bucure pentru serban (cu care am fost si coleg de facultate) sa vad ca energia nu il paraseste niciodata, si pentru faptul ca e foarte apreciat in showbiz.

MinRep 18 May 2004 16:32

Nu stiu cum de am ratat subiectul asta!

Anyway... din lista de mai sus nu ma uit decat la "Cronica Carcotasilor" si "Marca inregistrata". In rest, foarte rar urmaresc cate un jurnal, dar ma ma uit la emisiuni (asa-zis emisiuni) pe Mezzo si cateodata pe VH-1, iar in duminicile mai usoare, la "Bucataria lui Radu". Apoi, pauza...

Sm�agol-Gollum 18 May 2004 17:04

Originally Posted by Nightwane:

cea mai buna emisiune TV este Monica :lol: :lol: :lol: :lol:

asta pe ce post e? pe prima? :hmm:

Nightwane 18 May 2004 17:06

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

da...e mai penala k Babilonia... :) :) :) :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Sm�agol-Gollum 18 May 2004 17:18

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

da...e mai penala k Babilonia... :) :) :) :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

a da...cred ca stiu emisiunea...am vazut o data o secventa, shi apoi am skimbat repede pe alt program.. :shock:

Leonard 18 May 2004 19:02

eu ma uit uneori pe fashion tv (inainte sa adorm de exemplu), pe eurosport cand e snooker, rareori pe tvr cultural sau pe mezzo, cand prind ceva interesant. in rest pauza. posturile romanesti o cam sug.

patraulea 18 May 2004 21:54

S-au aruncat niste emisiuni acolo si discutii....Trebuiau si astea clasate.Divertisment,talk-show,lacrimogene,love&co.....Ati uitat de 2 emisiuni f.bune,care conduc in topul audientei :talk-show-Marius Tuca &Robert Turcescu.Astia pe unde sunt?S-au pierdut pe drum ? :D :D :D :D
8) 8) 8) 8)

BeNnY 18 May 2004 22:53

Originally Posted by Leonard:

posturile romanesti o cam sug.

Sau in cuvintele Parazitilor... o sug in gat pe cent

patraulea 20 May 2004 20:02

Se spune ca avem parte de ceea ce meritam!
Asta E!
:oops: :oops: :oops:

blitz43 21 May 2004 08:44

dah, daca ati vazut ieri dupa-amiaza emisiunea geniala MONICa, v-ati stricat de râs.... :lol:
niste putipalmisti, carora d-abia le-au mijit tuleiele s-au afisat cu nonsalanta pe scena, sa ne arate noua ce vâna de manelisti si de striperi zace in poporul nostru... 8)
monica e demna de langusta deja! :P

patraulea 21 May 2004 09:38

Este un cacat de emisiune,la fel ca si cea anterioara,cu mangusta!
Vai de capul lor!Nu stiu cum ajung sa faca asemenea emsiuni,dar daca stau si ma gandesc mai bine,au o "gura",un "fund",o.....
:D :D :D

Nightwane 21 May 2004 11:30

Originally Posted by blitz43:

dah, daca ati vazut ieri dupa-amiaza emisiunea geniala MONICa, v-ati stricat de râs.... :lol:
niste putipalmisti, carora d-abia le-au mijit tuleiele s-au afisat cu nonsalanta pe scena, sa ne arate noua ce vâna de manelisti si de striperi zace in poporul nostru... 8)
monica e demna de langusta deja! :P

super tare emisiunea! o sa o depaseasca clar pe Langusta. Nu am mai ras de ceva vreme asa de tare...de cand au oprit "In Familie"...cel mai tare serial de comedie :huh:

WraIth 21 May 2004 12:59

Va cam place Monstrulica mai nu??
Poate vreti shi voi nishte perne pe la fund (carcotashi) :D

All times are GMT +2. The time now is 12:46.