![]() |
Re: Dinescu
Originally Posted by Dan Gerose:
I-a chemat shi pe aia de la Mambo Siria?? :lol: :D |
Normal
Desigur ! A fost si un videoclip cu Mambo Siria. :w00t:
|
am votat pentru "Din Dragoste" doar pentru ca "Iarta-ma" nu a intrat in concurs.
Show-ul lui Andrei Gheorghe pe unde e .... si sa nu-mi spuneti la antena1 ca acolo il vad si eu. hai sa facem si topul cantaretzelor misto! britney spears, madalina manole, elena carstea si monica anghel... oare cine castiga ?!... da stiu, monica anghel. ma bucure pentru serban (cu care am fost si coleg de facultate) sa vad ca energia nu il paraseste niciodata, si pentru faptul ca e foarte apreciat in showbiz. |
Nu stiu cum de am ratat subiectul asta!
Anyway... din lista de mai sus nu ma uit decat la "Cronica Carcotasilor" si "Marca inregistrata". In rest, foarte rar urmaresc cate un jurnal, dar ma ma uit la emisiuni (asa-zis emisiuni) pe Mezzo si cateodata pe VH-1, iar in duminicile mai usoare, la "Bucataria lui Radu". Apoi, pauza... |
Originally Posted by Nightwane:
asta pe ce post e? pe prima? :hmm: |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
da...e mai penala k Babilonia... :) :) :) :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by Nightwane:
a da...cred ca stiu emisiunea...am vazut o data o secventa, shi apoi am skimbat repede pe alt program.. :shock: |
eu ma uit uneori pe fashion tv (inainte sa adorm de exemplu), pe eurosport cand e snooker, rareori pe tvr cultural sau pe mezzo, cand prind ceva interesant. in rest pauza. posturile romanesti o cam sug.
|
S-au aruncat niste emisiuni acolo si discutii....Trebuiau si astea clasate.Divertisment,talk-show,lacrimogene,love&co.....Ati uitat de 2 emisiuni f.bune,care conduc in topul audientei :talk-show-Marius Tuca &Robert Turcescu.Astia pe unde sunt?S-au pierdut pe drum ? :D :D :D :D
8) 8) 8) 8) |
Originally Posted by Leonard:
Sau in cuvintele Parazitilor... o sug in gat pe cent |
Se spune ca avem parte de ceea ce meritam!
Asta E! :oops: :oops: :oops: |
dah, daca ati vazut ieri dupa-amiaza emisiunea geniala MONICa, v-ati stricat de râs.... :lol:
niste putipalmisti, carora d-abia le-au mijit tuleiele s-au afisat cu nonsalanta pe scena, sa ne arate noua ce vâna de manelisti si de striperi zace in poporul nostru... 8) monica e demna de langusta deja! :P |
Este un cacat de emisiune,la fel ca si cea anterioara,cu mangusta!
Vai de capul lor!Nu stiu cum ajung sa faca asemenea emsiuni,dar daca stau si ma gandesc mai bine,au o "gura",un "fund",o..... :D :D :D |
Originally Posted by blitz43:
super tare emisiunea! o sa o depaseasca clar pe Langusta. Nu am mai ras de ceva vreme asa de tare...de cand au oprit "In Familie"...cel mai tare serial de comedie :huh: |
Va cam place Monstrulica mai nu??
Poate vreti shi voi nishte perne pe la fund (carcotashi) :D |
All times are GMT +2. The time now is 12:46. |