![]() |
Sä zicem. Deci, hai s-o desfiintäm, cä-i mai simplu. Ne doare mucii s-o îmbunätätim - c-asa-i românu', dixit again.
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Marx dragä, cu plecäciune: asa le face nenea doctoru' la pacienti? Nu cumva, de cele mai multe ori, îi trateazä?
|
Trebuia sa va dati cu parerea atunci cand emisiunea mai exista. Ati avut la dispozitie adresele noastre de mail si telefoanele. Si vi s-a spus de atatea ori ca daca aveti pareri, idei, nemultumiri etc. sa le exprimati. Acum v-ati trezit? Sorry... E prea tarziu.
PS: Doi oameni, fara nici un fel ajutor, de nici o natura, nu pot face mare lucru. Iar cand vrei sa faci ceva si in loc de ajutor iti iei suturi in dos aiurea, iti cam piere cheful si iti bagi picioarele. |
|
Originally Posted by cineva:
|
Originally Posted by marx:
A, da, exact: de-asta umblä pe sträzi 98% din omenire-n cârje si cärucioare. Eu, unul, la câte dureri de dinti, urechi, genunchi, coaste, burtä, cap, (.....ce mai, plansa anatomicä aproape completä), am avut la viata mea, mi-s de mult cybrog. |
Am doua proiecte care merg bine de ani de zile:
www.cinemagia.ro Revista CineMagia Emisiunea mergea foarte bine si aveam multe idei noi pentru imbunatatirea ei, dar din pacate... Si n-am zis niciodata ca as fi un destept in ale cinematografului. Sunt doar un cinefil pasionat. Ce-am facut si ce fac in continuare, fac cu multa placere. |
Si ca sa nu mai fiu subtil, ca-ti creez probleme de acomodare mentala iti dau un ultim exemplu concret: te lovesti la genunchi, faci hematom inchistat al capsulei sinoviale, iti urli durerea, iti faci cruce in dreptul portofelului, te duci la doftor, si ti se aplica un procedeu concret: excizie. Minune: durerea a disparut, dar nedumerirea ta, nu. |
Originally Posted by emanuel:
Despre revista: mai banala, mai supeficiala, mai imprecisa.... |
Multumesc pentru cuvintele frumoase...
|
|
Tocmai de-aia!
|
Tocmai de aia Tocmai d-aia. PS: cum spuneam, daca nu stii sa folosesti cuvinte in sensul lor cinemagic, mai bine contempli.... |
Originally Posted by marx:
Hai, dom'le, ce esti asa de orgolios? Recunoaste, cä doar esti de meserie: atât statistic, cât si logic, extirpärile sunt cazuri rare, de ultimä instantä. |
All times are GMT +2. The time now is 14:16. |