![]() |
Originally Posted by Serghei:
|
Ca in poantele cu "ce faci, coi?" "Bine, coi" "ce-i cu pul-asta-ntre noi?"
|
Originally Posted by Ambra Blu:
...mai ambra blu, nu esti normal...de unde dracu' le scoti... :lol: |
Originally Posted by cherryblossom:
O vorba de pe strada o stiu toti ai mei... |
eu stau pe alta strada... ;)
|
da, da eu stau pa centru, in zona zero.
|
deci nu esti din alea de stau pe centura...
|
era gluma? nu m-am ris.
da, daca mi-o mai zici odata, poate ma riz din politete. |
... si totusi care sunt castigatorii?
|
Juriul Cinemagia a fost ales!
Voi ati scris! Ei – Mihai Chirilov, Alex Leo Serban si Andrei Gorzo – au citit si au hotarat! Mala Portugal, Ambra Blu si Korben sunt cei trei membri ai Juriul Cinemagia in cadrul Festivalului International de Film Transilvania, editia a treia. BRAVO! Asadar, intre 28 mai si 6 iunie, cei trei forumisti vor fi prezenti la Cluj, vor vedea peste 80 de filme, vor cunoaste oameni de cinema atat din tara, cat si din strainatate, vor testa serile speciale cu proiectii in avanpremiera si petreceri marca “TIFF”, iar la final vor acorda propriul premiu unuia din cele 12 titluri aflate in Competitia Festivalului. Organizatorii TIFF multumesc tuturor celor care au participat la concurs. Majoritatea textelor postate au fost foarte interesante si bine argumentate prelungind deliberarea si intarziind anuntarea castigatorilor. Castigator, sau nu, merita sa fii la TIFF! Ne vedem acolo! |
:shock: :shock: :shock:
Eu intelesesem ieri ca n-am intrat in juriu asa ca mi-am luat o sticla de vin s-o beau de suparare. Da' cum eram prea obosita a ramas intacta. O s-o beau azi da' cu alta motivatie :lol: |
Sincere felicitari!
|
Sincere felicitari lui ALS, Chirilov si Gorzo.
|
:hmm: ...viata bate filmul :lol:
|
Pacat ca nu s-a dus raptor... :D
|
domne, si mie imi pare rau ca nu se duc toti cei care au postat, ce sa mai zic? toti au fost buni, dar nu s-a putut - anul asta - decit in formula cinemagia x 3!
things will improve, asa ca n-o luati in tragic; ginditi-va cum se simt aia la oscaruri... ;) |
Ma bucur mult ca pleaca KORBEN si Ambra Blu... Ei chiar meritau... Ce a scris Mala Portugal nu am citit :D
|
tin sa multumesc din suflet juriului, celorlati concurenti, publicului si fanilor :D
si d`abia astept sa jurizez cu ambrablu si malaportugal...vom fi the hell of a (runnaway) jury ;) adevarul e ca sunt, am fost si voi fi 1 al draq de bun la cronicareli :sleep: 2 one lucky bastard 8) |
I'd like to thank the Academy. I wanna OD on films. Pe bune acum, felicitari cistigatorilor.
|
...si partidului, si facultatii, si conducatorului de teza nu le multumesti?... Ai grija: Mala s-a betivit si ataca imprastiat; AB sta tot timpul cu... pixul in gura; iar in cazul tau notele de la seminar s-ar putea sa nu te ajute prea mult...
mi-a scris cineva ca se alege un juriu de alternativa... |
All times are GMT +2. The time now is 21:54. |