Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Lost in Translation sau Ce legatura are asta cu filmul (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84196)

patraulea 30 Apr 2004 10:26

Mai bine 2,sa nu fim modesti! :oops:
:w00t: :w00t: :w00t:

ogto 30 Apr 2004 19:20

Originally Posted by PoliFanAthic:

Fara de Bill Murray nu ar fi fost acelasi film.

Tipa care a regizat, Soffia Coppola (daca asa se scrie) zicea ca daca Bill nu accepta rolul, renunta la film. Rolul era scris pentru el. Si e super tare omul in rol. The man knows his stuff.

PoliFanAthic 30 Apr 2004 22:54

Merita sau nu oscarul? Eu nu ma pot pronunta, nevazandu-l pe Penn.

ogto 01 May 2004 14:44

Eu l-am vazut pe Penn in 21 Grams. El tot timpul joaca acelasi rol. Trist, distrus etc. Nu cred ca merita Sean oscarul. Ce au facut aia de la Academie lui Bill mi se pare o rautate... :x

Leonard 01 May 2004 17:06

Originally Posted by ogto:

Eu l-am vazut pe Penn in 21 Grams. El tot timpul joaca acelasi rol. Trist, distrus etc. Nu cred ca merita Sean oscarul. Ce au facut aia de la Academie lui Bill mi se pare o rautate... :x

Sean a luat Oscarul pentru Mystic River nu pentru 21 Grams.
Personal, in amandoua mi-a placut mai mult Sean decat Murray in Lost in shit

Ambra Blu 01 May 2004 18:57

Originally Posted by Leonard:

decat Murray in Lost in shit

Lol, cum s-ar zice.

ogto 02 May 2004 06:16

Stiu foarte bine ca a luat pentru Mystic River. Dar crezi ca rolul lui acolo este diferit de cel in 21 Grams? Ziceam ca in toate filmele sale joaca un personaj trist si distrus Nu-mi plac cum a jucta acolo si nici pt. Mystic River nu cred ca merita. Ideea este ca as fii vrut sa ia Bill Oscarul.

patraulea 02 May 2004 10:46

Stiu foarte bine ca a luat pentru Mystic River. Dar crezi ca rolul lui acolo este diferit de cel in 21 Grams? Ziceam ca in toate filmele sale joaca un personaj trist si distrus Nu-mi plac cum a jucta acolo si nici pt. Mystic River nu cred ca merita. Ideea este ca as fii vrut sa ia Bill Oscarul.

Nu stiu daca merita chiar asa de mult Bill Oscarul.Parerea mea e ca era prea mult.Sa nu uitamj totusi ca nu e un actor cu un palmares impresionant.A jucam mai mult in filme de categ.B,asa ca,l-ar fi coplesit primirea unui astfel de premiu.Si in plus,daca lua el premiul,scenariul nu mai lua nimic.

patraulea 03 May 2004 12:07

Fara de Bill Murray nu ar fi fost acelasi film.

Tipa care a regizat, Soffia Coppola (daca asa se scrie) zicea ca daca Bill nu accepta rolul, renunta la film. Rolul era scris pentru el. Si e super tare omul in rol. The man knows his stuff.

Cred ca e gargara asta.Sa renunti la film pt.Bill.Si oricum mai cred ca si-a bagat coada in film si ala batranu'.Nu arunca el cascavalu' din buzunar chiar daca Sofica e talentata.Parerea mea.

BeNnY 03 May 2004 17:48

Ca QT cu Uma Thurman...

Gaandalf 04 May 2004 12:20

Originally Posted by BeNnY:

Ca QT cu Uma Thurman...

Apropo de "his leading lady" ... atzi observat faza cu SQUARE? apare shi in Kill Bill vol 1 shi in Pulp Fiction (knd este ea cu Travolta in mashina) ... o fi vreo chestie freak a la John Woo cu porumbeii lui :lol:

BeNnY 04 May 2004 18:43

Poate are un fetish cu patrate ... ca sa-l ironizam pe Gorzo...

capitain 13 May 2004 09:15

Originally Posted by KORBEN:

2 dpdv al regiei este ireprosabil

si tu de ce crezi atunci ca bill murray a glumit de vre-o 3 ori la oscar pe seama sofiei: "regizoarea trebuia data afara de pe platou!", iar la glumele astea sofia nu radea deloc...that means that something happened!

Gaandalf 13 May 2004 09:20

Originally Posted by capitain:

Originally Posted by KORBEN:

2 dpdv al regiei este ireprosabil

si tu de ce crezi atunci ca bill murray a glumit de vre-o 3 ori la oscar pe seama sofiei: "regizoarea trebuia data afara de pe platou!", iar la glumele astea sofia nu radea deloc...that means that something happened!

like a quarrel between the 2 of them ? never heard of this on any media intel provider ... u know anything ? SHARE! :huh:

capitain 13 May 2004 09:33

tot ce pot sa iti spun e ca am vazut faza l decernarea premiilor oscar si m-a distrat...sigur s-a intamplat ceva (reactiile lor erau in prim plan) nu cred ca a fost o cearta doar intre cei 2, ci cu intreaga echipa si am senzatia ca sofia a cam scapat din mana filmul! sau poate s-a crizat pe platou...i 'm not sure

jo 14 May 2004 11:05

My friends au adormit in timpul filmului, dar mie mi'a placut ... e bine facut, inteligent. Daca nu era microfonul ala afurisit care nu vroia sa iasa din cadru ... sau a fost la mishto shi nu m'am prins eu?

Nightwane 14 May 2004 11:06

Originally Posted by jo:

My friends au adormit in timpul filmului, dar mie mi'a placut ... e bine facut, inteligent. Daca nu era microfonul ala afurisit care nu vroia sa iasa din cadru ... sau a fost la mishto shi nu m'am prins eu?

pffff....nu te mai du la cinematografe romanesti...si nu mai vezi microfoane...

zizi 14 May 2004 12:27

Originally Posted by jo:

am mai explicat asta deja pe alte topic-uri...se vede pt k proiectzia e prost facuta. unele filme sunt filmate pe un anumit format(1:1.85), care trebuie cashetat(adica trebuie taiate limitele de sus shi jos)din proiectzie shi marit(lupat) k sa se vada pe tot ecranul cinematografic. la noi, obiective din astea exista doar la mall, patria, studio(in bucuresti, shi la ultimile doua nu sunt folosite mereu--e dupa cum are chef proiectzionistul)

Gaandalf 14 May 2004 12:34

Originally Posted by capitain:

tot ce pot sa iti spun e ca am vazut faza l decernarea premiilor oscar si m-a distrat...sigur s-a intamplat ceva (reactiile lor erau in prim plan) nu cred ca a fost o cearta doar intre cei 2, ci cu intreaga echipa si am senzatia ca sofia a cam scapat din mana filmul! sau poate s-a crizat pe platou...i 'm not sure

sa se crizeze ? ptr ce ? filmul s-a filmat in 29 de zile... care ar fi putut fi problemele ...banii ? i don't think so...
ar trebui sa luam in considerare shi faptul k Bill fiind mai glumetz poate "noua" Sofia nu inghite sau nu tzine la glume... iar daca ea s-a ashteptat la seriozitate de la Bill ... then :lol: :lol: :lol:

raptor 14 May 2004 15:01

...bun,poate ma lamureste si pe mine cineva...ce cauta personajul Annei Farris in filmul asta?Nu neaparat actrita,ci personajul in sine...vrea cumva sa aplifice golul dintre tinerii insuratei?Ca sincer nu cred ca era cazul...Aici mi se pare mie ca nu si-a lustruit Sofia de-ajuns papucii...

All times are GMT +2. The time now is 03:50.