![]() |
Mai bine 2,sa nu fim modesti! :oops:
:w00t: :w00t: :w00t: |
Originally Posted by PoliFanAthic:
Tipa care a regizat, Soffia Coppola (daca asa se scrie) zicea ca daca Bill nu accepta rolul, renunta la film. Rolul era scris pentru el. Si e super tare omul in rol. The man knows his stuff. |
Merita sau nu oscarul? Eu nu ma pot pronunta, nevazandu-l pe Penn.
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
Eu l-am vazut pe Penn in 21 Grams. El tot timpul joaca acelasi rol. Trist, distrus etc. Nu cred ca merita Sean oscarul. Ce au facut aia de la Academie lui Bill mi se pare o rautate... :x |
Originally Posted by ogto:
Sean a luat Oscarul pentru Mystic River nu pentru 21 Grams. Personal, in amandoua mi-a placut mai mult Sean decat Murray in Lost in shit |
Originally Posted by Leonard:
Lol, cum s-ar zice. |
Originally Posted by Leonard:
Stiu foarte bine ca a luat pentru Mystic River. Dar crezi ca rolul lui acolo este diferit de cel in 21 Grams? Ziceam ca in toate filmele sale joaca un personaj trist si distrus Nu-mi plac cum a jucta acolo si nici pt. Mystic River nu cred ca merita. Ideea este ca as fii vrut sa ia Bill Oscarul. |
Nu stiu daca merita chiar asa de mult Bill Oscarul.Parerea mea e ca era prea mult.Sa nu uitamj totusi ca nu e un actor cu un palmares impresionant.A jucam mai mult in filme de categ.B,asa ca,l-ar fi coplesit primirea unui astfel de premiu.Si in plus,daca lua el premiul,scenariul nu mai lua nimic. |
Cred ca e gargara asta.Sa renunti la film pt.Bill.Si oricum mai cred ca si-a bagat coada in film si ala batranu'.Nu arunca el cascavalu' din buzunar chiar daca Sofica e talentata.Parerea mea. |
Ca QT cu Uma Thurman...
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Poate are un fetish cu patrate ... ca sa-l ironizam pe Gorzo...
|
Originally Posted by KORBEN:
si tu de ce crezi atunci ca bill murray a glumit de vre-o 3 ori la oscar pe seama sofiei: "regizoarea trebuia data afara de pe platou!", iar la glumele astea sofia nu radea deloc...that means that something happened! |
Originally Posted by capitain:
|
tot ce pot sa iti spun e ca am vazut faza l decernarea premiilor oscar si m-a distrat...sigur s-a intamplat ceva (reactiile lor erau in prim plan) nu cred ca a fost o cearta doar intre cei 2, ci cu intreaga echipa si am senzatia ca sofia a cam scapat din mana filmul! sau poate s-a crizat pe platou...i 'm not sure
|
My friends au adormit in timpul filmului, dar mie mi'a placut ... e bine facut, inteligent. Daca nu era microfonul ala afurisit care nu vroia sa iasa din cadru ... sau a fost la mishto shi nu m'am prins eu?
|
Originally Posted by jo:
pffff....nu te mai du la cinematografe romanesti...si nu mai vezi microfoane... |
Originally Posted by jo:
am mai explicat asta deja pe alte topic-uri...se vede pt k proiectzia e prost facuta. unele filme sunt filmate pe un anumit format(1:1.85), care trebuie cashetat(adica trebuie taiate limitele de sus shi jos)din proiectzie shi marit(lupat) k sa se vada pe tot ecranul cinematografic. la noi, obiective din astea exista doar la mall, patria, studio(in bucuresti, shi la ultimile doua nu sunt folosite mereu--e dupa cum are chef proiectzionistul) |
Originally Posted by capitain:
ar trebui sa luam in considerare shi faptul k Bill fiind mai glumetz poate "noua" Sofia nu inghite sau nu tzine la glume... iar daca ea s-a ashteptat la seriozitate de la Bill ... then :lol: :lol: :lol: |
...bun,poate ma lamureste si pe mine cineva...ce cauta personajul Annei Farris in filmul asta?Nu neaparat actrita,ci personajul in sine...vrea cumva sa aplifice golul dintre tinerii insuratei?Ca sincer nu cred ca era cazul...Aici mi se pare mie ca nu si-a lustruit Sofia de-ajuns papucii...
|
All times are GMT +2. The time now is 03:50. |