Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   PRO CINEMA (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84160)

BeNnY 20 Apr 2004 11:51

Singurul serial la care m-as uita acum pe PRO CINEMA este Smallville

KORBEN 20 Apr 2004 14:35

deci
nu numa ca se da Oz si dawson`s creek, dar, faza cea mai tare e ca le dau de unfde le`au intrerupt pe protv
deci....e chiar ok
mai putin faza cu tarkkakaovski, da se poate trece peste
si, desi nu au (inca?>) reclame tot intrerup filmele in dfraci cu promo-uri
enervanta faza

Sm�agol-Gollum 20 Apr 2004 15:52

Originally Posted by KORBEN:

si, desi nu au (inca?>) reclame tot intrerup filmele in dfraci cu promo-uri
enervanta faza

exact ca protv!!!
:x :x :x
god damn

BeNnY 20 Apr 2004 18:49

Off the fucking topic: KORBEN respectele mele pentru semnatura ta :lol: Eu si cu ogto suntem fani inraiti Garfield si el are cam toate cartile cu Garfield ... :D

KORBEN 21 Apr 2004 13:14

@ benny respectele mele... nu ca ar conta, da u& ogto ati castigat puncte la impresie artistica si deveniti suspecti de activitate neuronala :)

christi 21 Apr 2004 17:27

Originally Posted by KORBEN:

mai putin faza cu tarkkakaovski, da se poate trece peste

si care-i faza?

Sm�agol-Gollum 30 Apr 2004 17:19

mai oamenilor!! de ce nu mai difuzeaza pro-cinemau'?

BeNnY 30 Apr 2004 19:40

Cum adica nu mai emite? Mai emite... dar a inceput sa ma enerveze... rau

Sm�agol-Gollum 30 Apr 2004 21:49

ei poate emit....dar eu nu prind nimic.....se vede tot negru, si nu se aude nimic!!! :w00t: :(( :(( :((

Ionutz55 01 May 2004 08:19

nici daca s-ar inchide toate posturile de tv, tot nu m-as uita la tampenia asta de procinema.
numai filme pe care le-am vazut de 1000 de ori + seriale super vechi
ma uit pe procinema atunci cand pe langa reclame dau si stiri :D

WraIth 01 May 2004 09:11

a avut ieri o problema(de la ei cred),dar astazi a inceput sa mearga

Sm�agol-Gollum 01 May 2004 22:06

Originally Posted by Ionutz55:

cum seriale super vechi? doar sunt serii noi! :happy:

Cristache 05 May 2004 22:48

Spre dezamagirea mea inca nu prind Pro Cinema. Cei de la cablu au spus ca Pro tv-ul e de vina ca n-a trimis decodoare ca sa-si puna astia pe scule, mama ce iese din fraza asta. Oricum, spuneau ca in vreo 7 zile se rezolva dar de atunci s-au scurs doua saptamani.

patraulea 06 May 2004 14:58

Baga-te la ASTRAL si merge sigur ProCinema!
8) 8) 8)

patraulea 06 May 2004 15:00

nici daca s-ar inchide toate posturile de tv, tot nu m-as uita la tampenia asta de procinema.
ma uit pe procinema atunci cand pe langa reclame dau si stiri :D

Nu sunt toate chiar vechi!Ce credeai ca dau numai filme care au luat premii?E o televiziune particulara!
8) 8) 8)

ogto 07 May 2004 07:28

Ce dovada de om incult... :x Au filme care nu au mai fost la TV, si daca au fost, au fost cu mult timp in urma, iar prefudecatile tale fata de aceste filme mi se mare de cacat. Si serialele nici nu merita sa vorbim despre ele. Esti cazut in cap ma? ''seriale super vechi''? The Honeymooners este serial super vechi, iar unele inca mai merg. Nu mai vorbi fara sa gandesti! :x

Cristache 07 May 2004 09:52

Originally Posted by patraulea:

Baga-te la ASTRAL si merge sigur ProCinema!
8) 8) 8)

Familie mare, opinia mea prea putin. D'abia ne despartit de Astral in conditii nu prea bune, pentru ca CVR promitea marea cu sarea.

patraulea 08 May 2004 13:18

Adevarul e ca sunt cam muisti astia de la ASTRAL.Maresc abonamentul fara o justificare reala,si daca ceri lamuriri te mai si injura!Romania,ce sa-i faci!In privinta calitatii,nici un comentariu!
:oops: :oops: :oops: :oops:

Luckylove 12 May 2004 03:08

La ce pret are Astralul, ma mir ca va mai plangeti de servicile oferite .. mai faceti un calcul si ganditi-va daca chiar asa e cum crede-ti voi ..

Preturi mici .aceleasi servici :)

patraulea 12 May 2004 11:33

Originally Posted by Luckylove:

La ce pret are Astralul, ma mir ca va mai plangeti de servicile oferite .. mai faceti un calcul si ganditi-va daca chiar asa e cum crede-ti voi ..

Preturi mici .aceleasi servici :)

Un abonament ASTRAL costa 190.000.Cand am semnat contractul cu cacanarii astia,au spus ca pretul ramane nemodificat.Am plecat de la 1 $ si s-a ajuns la 6.ASa ca mai lasa-ma cu textele astea....Plus ca te trateaza cu c***,calitatea uneori scade,alteori dispare complet cateva ore,fara a fi anuntati in prealabil(chestie de bun simt).Cred ca totul are 1 singura cauza:au monopolizat piata alaturi de RDS&RCS si nu au concurent.De aceeasi isi permit sa fac ce vor.La fel ca ROMTELECOM,altii m*****.Sper sa nu mai dureze mult si sa avem si noi macar 3/4 firme mari,sa fie concurenta,sa reduca tarifele si sa creasca calitatea.Cred ca am adormit si visam ca eram intr-o tara civilizata si nu de mana a 2....He,He,He..
8) 8) 8)

All times are GMT +2. The time now is 09:39.