![]() |
Originally Posted by aditza2004:
Here Here! Asta vreau sa aud! Vrem Ricci!!! |
Dar cine te-a acuzat ca trisezi?
|
Originally Posted by aditza2004:
|
Originally Posted by ogto:
Crezi ca o sa o bage daca tot repetam?? Eu sper :lol: :lol: Ricci Ricci Ricci Ricci Ricci Ricci |
Last call...
VREM RICCI |
Hai sa umplem topicul de acest cuvant ... :lol:
RICCI Ricci |
DA ba... E nedrept, VREM RICCI!!!
|
Ricci
|
vrea cineva Ricci? eu nu...
|
Eu vreau Jennifer Love Hewitt! Sau Shannon Elizabeth! Sau amindoua deodata ;)
|
Originally Posted by Nightwane:
|
Si ce daca tu nu vrei Nightwane? Sunt 6 altii care vor...
|
pai daca nu vreau eu..e clar ca nu o sa fie :D :D :D
|
Suntem 6 care o vor... Nu este destul? De cate voturi e nevoie ca sa fie bagata in meciuri?
|
mai chiar ma gadeam sa o bag pe ricci, ca si mie imi place, dar cu insistentele astea sa stiti ca nu o mai bag. ba chiar daca ma suparati n-o sa mai bag nici o pierzatoare din turneul trecut.
|
Originally Posted by Nightwane:
pai asa e, daca se opune macar o persoana, inseamna ca ar fi necinstit fata de celelalte pierzatoare, care in acelasi tur cu ricci, au pierdut cu un scor mai strans. v-ati trezit prea tarziu, trebuia sa o votati atunci. Acum n-o sa tot organizam campionate cu aceleasi concurente, de fiecare data cand mai apar useri noi pe forum. |
Fara Ricci
Insistentele pustilor pentru Ricci sunt amuzante. Ai putea s-o bagi in lucru, chit ca, dupa parerea mea, este cam ridicola.
|
Originally Posted by Leonard:
Ba Leonard... E trist... Ma dezamagesti :( :x ... Nesimtire curata... Suntem 6 care au votat si timp de 5 zile nici nu ne-ai bagat in seama si acuma zici ca nu bagi pe nimeni?!? :evil: |
Dar ce are daca o bagi pe Ricci...
Cred ca a avut prea multa reclama si iti e frica sa nu castige :lol: :lol: :lol: |
daca vreti o declaram invingatoare, iar campionatul se va desfasura pentru stabilirea locurilor urmatoare.
Deci: Christina Ricci - The hottest woman. Multumiti? |
All times are GMT +2. The time now is 08:50. |