![]() |
Eu nu sunt fan al lui schumi dar imi dau seama ca la ora actuala nu il poate depasi nimeni.
|
niste pronosticuri pt maine la sepang??
io zic asa montoya schumi barrichello |
Se pare ca va fi o cursa mult mai echilibrata. Eu unul astept calificarile si pe urma am sa dau si niste pronosticuri...
|
Yo zic ferrari 1,23 si dupa restu! Ia sa vedem ce scrie pe eurosport! :D
|
Quote:
De remarcat stresul celor care l-au urmat pe schumacher pe pista... Alonso a iesit iar restul au scos timpi muuult mai slabi decat maiestrul! Parerea mea: Maine o noua cursa castigata de schumi! ;) |
Favoritul meu Alonso a iesit de pe pista :evil:
Maine inca 10 puncte pt. schumi....deja nu mai are haz dupa doua curse( de fapt 1 cursa si o calificare) |
Cu calutul inainte! :)
|
Originally Posted by aditza2004:
Stai ca a dat Mama Omida in carti si cica maine schumi pupa un parapet(The BiG One) si castiga Montoya !!! (*) (*) (*) (*) (*) |
Pun pariu ca dupa 2 ture schumi are vreo 2-3 sec avans! ;)
|
calutul cabrat va domina si anul asta intrecerea. anul trecut am mai vazut ceva dar acum nu cred ca vom mai vedea decat un punct gri sau albastru in spatele lui schumi si barrichello
slabut azi montoya |
Originally Posted by TLD:
Singurul lucru de comentat: pacat de Alonso... In rest, nimic surprinzator... (nici macar Webber) |
Intr-o masina buna, Webber ar putea face lucruri maricele.
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
|
Ok, in mod normal podium-ul ar trebui sa arate cam asa:
1. Schumi 2. Barri 3. Montoya Fiind insa un circuit destul de solicitant pentru masini, s-ar putea totusi sa avem parte de ceva abandonuri spectaculoase... :evil: Alonso, cu toate ca pleaca penultimul in cursa are sanse mari sa termine in puncte. |
alonso e noul schumi, iar podiumul cum il zici tu danny este cam adevarat
|
Eu unul sper sa am gura spurcata si sa abandoneze Shumi :lol: :evil:
|
Quote:
O cursa in care Schumacher a triumfat din nou... Insa montoya parca a fost mai incisiv, ma rog nu pra l-a deranjat el pe schumacher, dar... :roll: |
Spunea unul dintre comentatorii nemti ca de atatea ori a auzit imnul Germaniei urmat de cel al Italiei incat i se pare ca e un singur imn. :D
Se vede ca nu sta totul in masina ci si in sofer. |
Words of wisdom 8)
|
era normal, oricum ma bucur pt montoya ca a iesit pe 2
|
All times are GMT +2. The time now is 14:57. |