![]() |
ALS-ule, de data asta tu ai dreptate. La baieti te stii cel mai bine! Asa e, altu' a zis-o pe-aia cu le style, un domn care a scris despre o femee. Marx n-a mai nemerit-o de data asta.
|
imi cer scuze pentru reactia mea de mai sus...imi propusesem sa nu intervin prea des in discutia asta, si nu am reusit sa-mi respect planul initial...si am si raspuns cand eram oarecum enervata, lucru pe care de obicei nu-l fac...si imi pare rau...
pe mine m-au cam obosit genul asta de conversatii, si certurile intre useri, si impartirea in diferite tabere...si am tot mai des senzatia ca intru pe un camp de lupta si nu pe un forum...si ma supara ca sunt oarecum la mijloc si ma enerveaza ca nu mai vorbim despre filme decat printre picaturi.... |
Ricutza, cred ca ai dreptate. Forumul pare uneori un loc rau mirositor. Sunt catza tipi obsedati sexual, care fac "o lectura" homofoba a mesajelor. Sunt foarte ridicoli si primitivi, dar ei nu pricep asta. Bucuria lor meschina este sa deturneze orice discutzie, sa descrie competent analiza urinei altcuiva, sa faca supozitzii shi conexiuni scabroase. Nu merita Cinemagia o asha fauna!
|
Nici nu shti cata dreptate ai, Arcule.
Uite, incepe tu aici o Discutie despre ce vrei legat de film si hai sa vedem daca fauna si flora sunt sau nu in stare sa tina pasul cu tine. ------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by marcu:
Bai coaie, pai e si asta o forma de divinatie, sa citesti viitorul cinematografiei romanesti in urina. |
Bai, futurologule, asta imi aduce aminte de bancul ala cu Iliescu care gaseshte in fata usii de la cotroceni, scris cu urina pe zapada, jos iliescu. Si, dupa cercetari indelungate, SRI-ul ii spune: domnu' presedinte, am identificat vinovatzii, sa traitzi. E urina lui Petre Roman, iar scrisul e a lu Ana Blandiana.
--------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Un fel de urinofanii nu?
|
Parca pe fanii urinii ii chema urofili.
Nici acum nu ai aflat ce e aia chirofanie? You movin' in slo mo. |
e o mica diferenta intre filii si fanii:) De unde si contextul in care-l bagasem..
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
PS: ALS, unde intru, topicul n-o ia razna, ci se amplifica in noi intelesuri. :wink: |
Originally Posted by ricutza:
|
Originally Posted by marcu:
si marcu e un alter-ego al meu, nu marx? |
PS: si ai uitat cam repede cine ti-a explicat ce inseamna "alter ego". Nu Ricutza ? |
Originally Posted by Mala Portugal:
E versu prea rapid sau asculti tu prea incet? Ma prinsesem, hence my pun. You, on the other hand... |
Originally Posted by marx:
in primul rand termenul de "alter-ego" l-am auzit prima data in clasa a 9-a...si de-atunci l-am tot auzit si folosit...trecem peste asta...chiar daca mi l-ai fi explicat tu, asta insemna ca nu am voie sa-l folosesc?sincera sa fiu, contextul in care l-am folosit mi s-a parut destul de adecvat...dar ma rog... in al doilea rand nu ai de unde sa stii ca eu nu le-am reprosat prietenilor mei (nu stiu exact la cine te referi si am senzatia ca ii si confunzi dar trecem din nou peste asta) ca folosesc injuraturile gratuit...insa prefer sa fac acest lucru in privat... da, exista o deosebire intre mesajele tale si mesajele lor...nu am afirmat niciodata contrariul...dar eu dezaprob ambele moduri de a raspunde la un subiect....dupa mine, un mesaj ar trebuie sa fie decent atat ca forma cat si ca atitudine...fiecare din cele doua conditii este necesara, insa nu suficienta... |
Si "decenta" care vrei s-o impui, pe mine nu ma caracterizeaza. Pe mine politetea ma plictiseste, de aceea i-am daruit-o buncii :wink: |
Quote:
ce plastice vorbe, marx! intr-adevar, vorbesti ca un adevarat 'flegmatic'. 200%. draga mea scufitza rosie, lasa-l in pace pe lupul cel mare si rau (si flegamtic, desigur). el nu stie sa aprecieze niste calitati elementare precum decenta, politetea, modestia, calmul... fata cu care o sa convietuiasca el va fi reincarnarea lucretiei borgia. |
Originally Posted by notorious:
|
nu stiu, zau, ce rost avea topicu asta dedicat lui marx... nu vi se pare ca-i acordati prea multa atentie? nu e decit un semi-doct de duzina. vrea sa se afirme, trimite mesaje pers. doar-doar gaseste fibra sensibila pe undeva, dupa care - pt ca e ciclotimic - musca mina intinsa, isi da foc la valize si o tine pe-a lui, "seul contre tous"...
patetic. si ridicol. case closed. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
PS: kestia cu mp-urile e o gluma reusita, sau poate tu o iei in serios, doar ai motive: ti-ai salvat orgoliul la timp. :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 13:08. |