Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Cat de mica e a lui Alex Leo Serban? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83700)

Nightwane 30 Jan 2004 09:24

da' nu mai vorbiti de "aia" a lu' ALS? :roll: ca va vedeam interesati...

raptor 30 Jan 2004 13:08

E mai mare decat un furtun de masina de spalat?Nu cumva a uitat nea' doctoru' sa-tzi taie cordonu ombilical si de aceea...?

marx 30 Jan 2004 13:31

Originally Posted by marcu:

Pai, noi toti divagam. Adica ne dam cu parerea, opinam cu si fara adresa. Eu indicam o plaja tematica...

Evident ca toti avem tendinta de arborescenta in discutii, dar unele "personalitati" ale acestui forum au alergie la asemenea stare. Dar ce conteaza?!
Naum, Geo Dumitrescu, oniristii(Dimov, Tepeneag, Mazilescu) toti au radacini in suprarealism. Eu nu agreez critica literara, mai ales in domeniul poeziei, nu face decat sa decapiteze farmecul acesteia. Acum, citesc cu placere din Serban Foarta.

Alex Leo Serban 30 Jan 2004 14:27

bai marx & marcu, stop it!
ati transformat topicu asta intr-un cenaclu :roll: kiar nu va dati seama k e aiurea sa discutati despre naum, dimov, foarta s.cl la "cit de mica e a lui a.l.s."???
come back to the basics - sau gasiti-va alt loc!

geez, this used to be fun :evil:

marx 30 Jan 2004 14:33

Originally Posted by Alex Leo Serban:

ati transformat topicu asta intr-un cenaclu :roll: kiar nu va dati seama k e aiurea sa discutati despre naum, dimov, foarta s.cl la "cit de mica e a lui a.l.s."???

Ce nu-ti place ALS ?! Dupa ce ca le ofer educatie pe gratis astora mici, ma trimiti pe mine in exil !
Despe "cat de mica" e toleranta ta vrei sa vorbim? :roll:

marcu 30 Jan 2004 14:45

ALS, nu am vrut sa trimit in ridicol dimensiunile unor personalitati la care tin... departe de mine gandul acesta. Am vrut sa mai dau cu spray pe aici, ca miroase a dejectie de om primitiv. Sorry, Gellu Naum, acolo unde esti, pe "Partea cealalta".
Propunerea mea a fost, cum iti amintesti, sa se inchida topicul. Prelungirile, cum se stie, mai totdeauna sfarsesc in ridicol...

Alex Leo Serban 30 Jan 2004 14:46

Originally Posted by marx:

eventual... ma rog, despre orice, cu conditia sa fie despre mine :)

marx 30 Jan 2004 14:57

Vorbim frate, in divagatii ca ne pricepem!
Dar despre ce "mine" vrei sa vorbim? Poate esti si tu vreun stahanovist ?!

marcu 30 Jan 2004 17:26

Vorbim frate, in divagatii ca ne pricepem!
Dar despre ce "mine" vrei sa vorbim? Poate esti si tu vreun stahanovist ?!

Marx, nu e obligatoriu sa raspunzi la orice mesaj postat aici. Mai citeste cateva pagini din suprarealisti si oniristi... De ce se enerveaza toti atat de repede. Ce timpuri, frate!!! Ascultati muzica de Ceaikovski si Marcello - ajuta.
In scoala am scris o hazoasa parodie despre stahonovisti, dar nu are nici o legatura cu insinuarea pe care o faci, neinspirat. See you!

marx 30 Jan 2004 17:32

Marx, nu e obligatoriu sa raspunzi la orice mesaj postat aici. Mai citeste cateva pagini din suprarealisti si oniristi... De ce se enerveaza toti atat de repede. Ce timpuri, frate!!! Ascultati muzica de Ceaikovski si Marcello - ajuta.
In scoala am scris o hazoasa parodie despre stahonovisti, dar nu are nici o legatura cu insinuarea pe care o faci, neinspirat. See you!

Prietene, imi place sa cred ca esti un tip integru, care vede in cuvinte un suport de provocare, nu de acuzare.

KORBEN 30 Jan 2004 17:38

ma declar surprins de:
1 confuziile care se pot face intre cordonul ombilikal ,furtunul masinii d spalat si p**a (anumite presoane din forum sunt suprarealiste onirice si onaniste in acelas timp)
2 faza cu fellini.... a scris el in vreo scrisoare de als? sau de matusa lu marcu/marx?(scuze nu`mi amintesc exacT)
3 ct de mult s`au lungit discutiile pe tema asta
in alta ordine de idei(si de cenaclu de poezie) as vota pt bakonsky si radu gyr si cate ceva cartarescu

marcu 30 Jan 2004 17:41

Crezi bine, Marx. Chiar asa e.
O intrebare: exista si un Engels pe forumul asta, ca sunteti neam bun. Unde-i multi, puterea creste si poate creste si IQ acestui forum

marx 31 Jan 2004 13:15

Crezi bine, Marx. Chiar asa e.
O intrebare: exista si un Engels pe forumul asta, ca sunteti neam bun. Unde-i multi, puterea creste si poate creste si IQ acestui forum

Don Marco, acesta nu e un forum pt oameni sensibili sau geniali. Aici nu exista "Libertatea de a dormi pe o frunte"(Gellu Naum), ci doar "Libertatea de a trage cu pusca"(Geo Dumitrescu). :wink:
PS: Eu sunt adeptul lui Groucho&co. Marx.

Mala Portugal 31 Jan 2004 23:25

Re: Ma admir deci exist !

dimpotriva: sufar de auto-deriziune :o

Serios? Mai povesteste-ne :o

Alex Leo Serban 01 Feb 2004 12:23

pai, nu-i destul ce fac aici??? :o

Ambra Blu 01 Feb 2004 13:45

hai, dati-o-n sloboz de treaba, o ardeti numa'n rahaturi acuma! aleseule, parca era vorba de pula ta aici, nu a lu marx, beniuc si marcu, care-ti trage-n cur cu arcu, nebunu-le care esti!

KORBEN 01 Feb 2004 15:57

nebunu-le care esti

undev aintr`un colt gramatica limbii romane scheauna lovita de un junghi cumplit

crydead 01 Feb 2004 19:47

A dreaqu bagaboanta care ie, io cred ca lu limba romana ii place ce-i face bulangistu asta mik. :P

-------------------------
Viitoru suna ocupat.

Ambra Blu 02 Feb 2004 14:11

Originally Posted by crydead:

A dreaqu bagaboanta care ie, io cred ca lu limba romana ii place ce-i face bulangistu asta mik. :P

fratele meu care este, lui linba romina i-i place sa fie contorsionata in pozitii neobijnuite.

Alex Leo Serban 10 Feb 2004 19:48

DECLAR ACEST TOPIC IN MOD OFICIAL INCHIS!
UF... prin ce-am trecut...
si eu ca eu, da EA...!! frecata 2 saptamini la rind de toata lumea :lol:

All times are GMT +2. The time now is 16:02.