![]() |
da' nu mai vorbiti de "aia" a lu' ALS? :roll: ca va vedeam interesati...
|
E mai mare decat un furtun de masina de spalat?Nu cumva a uitat nea' doctoru' sa-tzi taie cordonu ombilical si de aceea...?
|
Originally Posted by marcu:
Naum, Geo Dumitrescu, oniristii(Dimov, Tepeneag, Mazilescu) toti au radacini in suprarealism. Eu nu agreez critica literara, mai ales in domeniul poeziei, nu face decat sa decapiteze farmecul acesteia. Acum, citesc cu placere din Serban Foarta. |
bai marx & marcu, stop it!
ati transformat topicu asta intr-un cenaclu :roll: kiar nu va dati seama k e aiurea sa discutati despre naum, dimov, foarta s.cl la "cit de mica e a lui a.l.s."??? come back to the basics - sau gasiti-va alt loc! geez, this used to be fun :evil: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Despe "cat de mica" e toleranta ta vrei sa vorbim? :roll: |
Propunerea mea a fost, cum iti amintesti, sa se inchida topicul. Prelungirile, cum se stie, mai totdeauna sfarsesc in ridicol... |
Originally Posted by marx:
eventual... ma rog, despre orice, cu conditia sa fie despre mine :) |
Dar despre ce "mine" vrei sa vorbim? Poate esti si tu vreun stahanovist ?! |
Originally Posted by marx:
Marx, nu e obligatoriu sa raspunzi la orice mesaj postat aici. Mai citeste cateva pagini din suprarealisti si oniristi... De ce se enerveaza toti atat de repede. Ce timpuri, frate!!! Ascultati muzica de Ceaikovski si Marcello - ajuta. In scoala am scris o hazoasa parodie despre stahonovisti, dar nu are nici o legatura cu insinuarea pe care o faci, neinspirat. See you! |
|
ma declar surprins de:
1 confuziile care se pot face intre cordonul ombilikal ,furtunul masinii d spalat si p**a (anumite presoane din forum sunt suprarealiste onirice si onaniste in acelas timp) 2 faza cu fellini.... a scris el in vreo scrisoare de als? sau de matusa lu marcu/marx?(scuze nu`mi amintesc exacT) 3 ct de mult s`au lungit discutiile pe tema asta in alta ordine de idei(si de cenaclu de poezie) as vota pt bakonsky si radu gyr si cate ceva cartarescu |
Crezi bine, Marx. Chiar asa e.
O intrebare: exista si un Engels pe forumul asta, ca sunteti neam bun. Unde-i multi, puterea creste si poate creste si IQ acestui forum |
PS: Eu sunt adeptul lui Groucho&co. Marx. |
Re: Ma admir deci exist !
|
pai, nu-i destul ce fac aici??? :o
|
hai, dati-o-n sloboz de treaba, o ardeti numa'n rahaturi acuma! aleseule, parca era vorba de pula ta aici, nu a lu marx, beniuc si marcu, care-ti trage-n cur cu arcu, nebunu-le care esti!
|
nebunu-le care esti
undev aintr`un colt gramatica limbii romane scheauna lovita de un junghi cumplit |
A dreaqu bagaboanta care ie, io cred ca lu limba romana ii place ce-i face bulangistu asta mik. :P
------------------------- Viitoru suna ocupat. |
Originally Posted by crydead:
fratele meu care este, lui linba romina i-i place sa fie contorsionata in pozitii neobijnuite. |
DECLAR ACEST TOPIC IN MOD OFICIAL INCHIS!
UF... prin ce-am trecut... si eu ca eu, da EA...!! frecata 2 saptamini la rind de toata lumea :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 16:02. |