![]() |
Originally Posted by crin3l:
My fart will go on= :sick: restul, DA, asa sunt |
.mi se sfasie fisul.
|
Nu aruncati cu chestii in mine dar... Fluke. :)
|
Soundtrackul de la A walk to remember :)
|
michael nyman - carrington. nu sfisie, nu rupe, dar e superb.
david shire - the conversation. film genial, soundtrack pe masura. piano solo, fear & loneliness |
[quote="alc"]Soundtrackul de la A walk to remember
Asta mi-a placut si mie si ar mai fi soundtrakul de la Crazy and Beautiful. |
Originally Posted by crissis:
Acelasi Michael Nyman care daca nu ma insel a compus muzica pentru Gattaca... absolut fenomenala, cu o vioara care te urca in al 9-lea cer. Ar mai fi evident Gladiatorul si K-Pax. Ar mai trebui mentionate filmele lui Cameron Crowe... unde muzica nu mi se pare doar ca ajuta filmul ci este 80% din film (a se vedea "Almost Famous" sau scena de road-trip din "Elizabethtown"). |
Cel mai tare ramane OST-ul de la LOTR. mai sunt oK si urmatoarele:
"Gladiator", "Schindler's list", "Reqiem for a dream", "The Last Samurai" "Bram Stoker's Dracula", "Alexander" (Vangelis nu se dezminte). Bune ("sfasietoare" nu-si are locul) mi s-au parut cele de la "Queen of the Damned"(mai ales "Forsaken", "System"-ale lui Davis si "Down with the sickness" cantata de Disturbed), "The Scorpion King" si "Dracula 2000". Soundtack-ul de la "Brokebck Mountain" e destul de ravasitor si dureros, se potriveste filmului si l-am ascultat in prostie in ultimele zile. Mentiune speciala pt soundtrack-urile filmelor lui Hitchcock. gave me goosebumps all the times. |
soundtrackul de la The Return (2003)
il bag in primele 5 cele mai sfasietoare de toate cele...muzica de inceput si de sfarsit e...da' n-am cuvinte... Andrei Dergachov rules |
Am plans mult la ''Lantul amintirilor'' si ar mai fi ''O floare si doi gradinari''dar nu in aceiasi masura.
|
De departe...
... cel mai sfasietor soundtrack apartine filmului "Brokeback Mountain". Nu credeam ca poate fi un soundtrack mai dureros si mai hipnotic decat ost-ul de la "Requiem for a dream". Dar cand am ascultat capodopera dezarmanta lui Gustavo Santaolalla (il gasiti pe Amazon.com) m-a coplesit prin sentimentalismul puternic ce rasuna din amalgamul portiunilor de muzica instrumentala si de muzica country (cantate de voci puternice si nume cu rezonanta: Emmylou Harris, Rufus Wainwright etc). Versurile pot fi acuzate de simplism, dar sunt in dulce armonie cu filmul. Un soundtrack Perfect pentru filmul (pe care l-am vazut ulterior) pe care il sustine. Ascultati si apoi judecati.
|
Ultimul Mohican 8)
|
.cartea?
|
dancer in the dark... 107 steps nici acum n-o pot asculta...
pulp fiction... i love you pumpkin:P moulin rouge... nu-mi vine sa cred k-s prima... mno bine... si simfonia a 9a era dracutza:D |
Soundtrack-ul lui Lord of War anume Buffalo Speringfield - For what it's worth. Recomandare
|
Requiem for a Dream
|
Cel mai adevarat soundtrack este cel al filmului Crimston Tides :P
|
nu stiu daca cel mai sfasietor soundtrack per total, dar are cel putin 3 piese mindblowing....
Unfaithful - Jan A. P. Kaczmarek dar n-am apucat s vad filmul, asa k nu stiu daca e folosit cum trebe....muzica in sine, este geniala! |
"leaving las vegas" e pretty sad,da' nici piesa de la"love story" nu i foarte vesela :(( ,cum nu e nici the story itself;combinata cu filmu',piesa aceea arata ca Lai e un compozitor talentat si inteligent
|
Originally Posted by 77ravens:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:52. |