![]() |
Originally Posted by crydead:
...dar stam bine la capitolul bautura .... si dupa ce bem, devenim toti filozofi. daca nu vrei sa bei singur anunta-ma. |
Cum sa beau singur cand se shtie ca unde-s multzi puterea creshte?!
Alhambra, cioculetz, am inteles unde batzi. Avem one tequila, two tequila, three tequila, floor! Viermele e din partea casei! Dar, va rog, incercatzi sa nu cadetzi peste el ca nu am decat unul. Nu e probleme cu OPC-ul ca se autodezinfecteza in tequila. ---------------------------- Viitorul suna ocupat. |
hmmm...mie nu cred ca-mi place tequila...eu zic sa incerci sa gasesti o bautura draguta special pentru mine!
|
corect. prepar eu un cocteil de sucuri naturale, ca am si sheicar.
|
Originally Posted by ricutza:
Pishcotzel, special pentru tine prepar o tequila sunrise -yummy!- sau o tequila bum-bum! - super ultra mega yummy! - si sigur o sa-tzi placa. :wink: Tequila Sunrise 1 1/2 oz. Tequila, Orange Juice, Grenadine Pour Tequila & Orange juice in a Collins glass over ice, Trickle grenadine on top. :P :P :P Tequila bum bum 2 oz. tequila 2 oz. soda (prefer seven up, sprite) Mix, covering the glass with the hand and stir vigorously, now, drinks like a shot. :P :P :P :P :P ---------------------- Viitorul suna ocupat |
Originally Posted by toni:
poti sa faci cu el sheic, sheic, sheic, ior eas? |
dupa cum am spus ... suntem o natie de betivi ....
|
Originally Posted by Ambra Blu:
fac, da' numa' vara. imi plac berile nu verile. |
...nu strang averile pe noi nu ne conduc femeile... |
Originally Posted by emanuel:
ei nu! poate asa iti place tie sa crezi! :P m, cele 2 cocktailuri par foarte bune...ma mai gandesc pentru care voi opta in final...desi nu vad nici o problema in a le consuma pe amandoua! :D |
Originally Posted by emanuel:
se pare ca nu suntem un neam de betivi, suntem un neam de betivi si betive .... [daca sticla era de fier] |
Originally Posted by ricutza:
Pishcotzel, daca o sa bei cate unul nu o sa mai vezi chiar nici o problema. Ca tot suntem pe un site de filme... o sa pierzi sharful, fps-ul scade, unghiul vizual se ingusteaza, tot mai multe cadre stranse... :wink: -------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by crydead:
si de la cinematograf cum conduci pana acasa daca esti pilit ?! cu efecte blur de NOS din 2 fast and 2 furious ?! |
Depinde. Daca nu esti foarte furios poate se gaseshte cineva sa te conduca fast pana acasa. Parerea mea!
--------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
regedit : citatul corect e : sticla sa fi fost de fier...
mortaciune : o dati in diverse, parca nu stii ca aia mica nu bea nimic.... |
Shtiu, phony. Dar desi nu bea, suma viciilor ramane constanta. Ia in calcul ca nici nu fumeaza. :P
Apropou, noi cand mai radem o berika? :wink: ------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
cred ca un vin fiert, mai degraba...nu ti-e ma frig?
Io nu mai cred in constanta sumei viciilor......ricutza e un exemplu graitor, Mr C. |
din seria betivi si iarna si vara ! |
Si afemeiatzi toamna si primavara.
Daca beau coniac din buric de la o fata se pune ca sunt betziv sau curvar? ----------------------- Viitorul suna ocupat |
ba, expresia era mult mai plastica....ce faci, te cenzurezi?
|
All times are GMT +2. The time now is 18:54. |