![]() |
Originally Posted by crydead:
|
Capitalistule, Mortaciunea vorbea de spatiu, nu de virgula.
Succes. |
Originally Posted by marx:
incorect gramatical (indiferent de spatiu sau virgula!); solutii: 'nu fac decit evidentieri/fac doar evidentieri/fac numai evidentieri...' |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by toni:
|
Ptui...nasol a mai fost Faleze pe nisip...sau pupeze in nisip cum s-o numi...ma rugam sa se termine...
|
Este un film sensibil despre drama unui tanar care avea pietre la rinichi.
------------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Oricum, mai bun decat basina aia sforaitare pentru care i-au dat Leul de argint la Venetia. In rest, foarte antidramaturgic. Adica, il doare in hai sa-i zicem cot de poveste.
|
Mie mi-a placut amanta lu' dom' doctor. Daca inchideam ochii aveam senzatia ca e Ilie Dobre care citeste cu voce tare din Simone de Beauvoir
|
proasta actrita si amanta lu' nea doctoru' ala :D
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
unii reactioneaza de parca ar plati un abonament lunar substantial la site-ul acesta si prin contract li s-ar fi promis o baza de date completa si permanent actualizata a cinematografiei romanesti. cred ca e nevoie de nervi de otel sa lucrezi in administratia cinemagiei...
cite pretentii, cita revolta, ce aere atotstiutoare si cite nasucuri strimbate superior... go... do something! about it. trimiteti un pm cu informatiile lipsa, daca le aveti, clapaciti-le si puneti-le la dispozitia oamenilor care se straduiesc pe aici si care chiar au cu ce se mindri, chit ca lipsesc titluri din baza de date si mai stiu eu ce. pff! |
|
Originally Posted by ricciotto:
Ce intepaturi subtile punctati cu nonsalanta! V-a trecut criza de personalitate? Sau practicati acupunctura ca autotratament? |
tu ai ceva cu absolut toata lumea? |
Iar tu chiar ejti tot timpul porumbelul pacii? :roll:
------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by ricutza:
|
pentru ca nu imi place atitudine ta si in general atitudinea oamenilor care intra pe forum ca sa se certe cu lumea de aici....
|
Originally Posted by ricutza:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
All times are GMT +2. The time now is 19:49. |