![]() |
Originally Posted by toni:
toni, eu crad ca am avut placerea sa joc bridge cu tine !?! crezi ca facem o axa ?! |
cine dracu esti de zici ca am jucat noi bridge ?
mp plz. |
foarte dragut sa jucati bridge fara mine...sa zicem ca va iert pentru ca asta e singurul joc important pe care nu-l stiu...desi ar fi fost dragut sa ma invatati voi! :D
|
:lol: Ricutza, nu-tzi doresc sa vezi cum joaca adevaratzii "profesionishti" bridge. Injuraturi pe banda rulanta, nervi, evervare, oftica... toate in spatele unui perfect joc de societate.
|
Originally Posted by NoOne:
noone are dreptate ... si cred ca asta il face un joc interesant ... deci ... eu raman axa cu toni ... noone ... crezi ca gasesti pe cineva pe axa ?! |
ce poti vorbi la bridge? partenerii adevarati trebuie sa se inteleaga din priviri...la mine in familie cand se joaca bridge este extrem de civilizat... :P
|
ei, mama draga, la noi in gasca nu e chiar asa. Dupa 1fa se liciteaza 2 fa, iar dupa 2 fa se zice dute-n **** mea. Regedit, esti sigur am jucat impreuna?....hm.....asta inseamna ca ma cunosti.....zi-mi ce-ti place sa bei, ca sa-mi dau seama cine esti....
|
1FA. 2FA. Cuvinte ce-mi gadila placut auzul. Shi dute-n **** mea mi-e la fel de cunoscut, evident in situatzia pomenita de Toni. Oricum, eu shtiu sigur ca dupa ce se joaca o mâna cei care pierd refac jocul [in imaginatzia lor bineintzales] acuzându-se reciproc de diversele situatzii in care ar fi putut cashtiga dar n-au facut-o. Presupunând ca un joc normal ar dura 15 minute eu zic ca discutziile de dupa tzin pe putzin 3-4 ore. Cel mai dragutz e cand incerci shi tu sa dormi pe la ora 5 dimineatza shi "partenerii" ishi arunca "dulcegariile de rigoare" nefiind inca siguri cine fu buba ca sa se tireze dupa berile pierdute la pariu. :oops:
P.S. Mamaaaaaaa cât o sa-mi lipseasca nenorocitul ala de camin. :-? Da' din cate am auzit io nici oamenii in varsta nu se dau in laturi de la o injuratura pentru a-shi racori nervii dupa infrangerea la un joc de bridge ce trebuia "cashtigat pe fatza". :wink: |
orice ... am facut ase-ul impreuna .... si parka am jukat odata in moxa !... nu esti chel si mic ?! |
zi-mi cite kile ai tu si din ce oras e prietena ta.....
|
78, brasov ... sunt marzavan bre ?! |
Pana la urma va cunoashtetzi au ba? Nu de alta, da' vreau sa trec shi la alte subiecte. :wink:
Spre exemplu: Catzi dintre voi va shtitzi data de nashtere? NoOne sarmanul s-a nascut pe 12 august acu doi ani. I'm just a baby. :oops: |
:oops: Se pare ca m-am inshelat. Doi ani ar fi insemnat ca sunt deja batrân. I'm just a kid. Deocamdata a trecut un an shi cateva zile de la nashterea lu' NoOne. Sa traiesc!
Shi alea-alea mie !!!!! |
marzavan cu care m-am vazut la sepultura?..ala din cotroceni?
paraca lucrai la o banca, nu erai webmaster.....sau ma insel?? |
nu te inseli, la o banca, dar webmaster ! |
ok, dupa ce dai o bere mai vorbim.
|
Am shi eu o intrebare pentru cine se pricepe. "A fost odata ca niciodata" un buton care se numea "Lock this topic". Unde a disparut? Sau au pierdut userii normali dreptul de a incuia subiecte? Ori nu l-au avut niciodata?
Deocamdata daca se poate sa fie blocat subiectul asta. Multzam Emanuel [poate te ocupi tu de asta]. O ultima intrebare: "Daca un user vrea sa-i fie shters contul shi toate posturile se poate?" |
Mai intreb o data apoi o sa-mi rezolv singur problema:
"Daca un user vrea sa dispara de pe cinemagia shi sa ia shi posturile cu el unde depune cererea de plecare?" Multzam de raspunsuri. |
Daca un user vrea sa plece cu mesajele scrise nu poate... pentru ca s-a raspuns deja la ele si s-ar altera logica discutiei...
La cererea ta insa, blochez acest topic. |
All times are GMT +2. The time now is 19:40. |