![]() |
als= alex leo serban :wink:
|
deci age, location si la urma sex :lol:
|
hmmm..oricum cei care merg deobicei improtriva curentului, cunosc intensitatea acestuia (just a tip)
|
..cunosc intensitatea altora... :wink:
|
Nu sunt FANatic BB de nici un fel doar ca vreau sa-l vad pe ALS
|
mie mi-au placut interventiile lui pro-BB de la Nasul! au fost pertinente si bine argumentate.
la salut! ma mai uit pentru ca este Andreea amuzanta :P :P (prin prostioarele pe care le zice, multe, de altfel). heh...mi-a placut instructia data de daniel asta-noapte... |
La "Salut! BB" prostia Andreei capata nuante inimaginabile! Stateam si ma uitam ca prostu' la ea cum scotea prostie dupa prostie pe gura! Am regretat amarnic dupa aceea ca am sacrificat un episod din Seinfeld ca sa ma uit la prostanaca asta!
|
sa nu cumva sa uit...
fusese tino intr-o noapte...si a cam pus-o la punct! (pe frumusica Raicu, ce zburda din gafa in gafa) apoi, pe final de fapt, a aparut si huidu (in general NU imi place) care a eclipsat-o total! cand merge ALS la salut!BB ?? daca cumva stii, pliz share... |
...vad ca domnul ASL e in mare voga pe aici... incep deja sa ma uit chioras la articolele lui din "Dilema" de cand s-a dat cu bigbrother... sper ca macar amicului Gorzo sa nu-i fluture mintile pe afara... by the way, el nu apare deloc pe forumu' asta?
|
E acum la "Salut! BB" ALS!
|
tocmai se termina alta repriza de prostie si replici pe banda marca Andreea Raicu. Cea mai buna din seara asta:
se facea iar o paralela BB1 si BB2 aducandu-se in discutie sexul. ALS a zis ca daca s-a facut sex in prima seara le-a mai ramas sexul in grup. Raicu, din putul gandirii- ca pe asta nu o avea pe prompter-, "pai ar trebui sa se grabeasca, pana nu raman 4 ca atunci ar fi sex in grup mai mic" :o :o :o :o :o in plus, ALS si cu Andreea de la BB1 in cam ranjeau in fata, pe sub mustati, evident... pe zi ce trece Andreea este din ce in ce mai jenanta. nu mi-a placut ca au introdus in montaj cum fetele se epilau inghinal- totusi, asta este o chestie care tine de intimitatea igienica (daca pot spune asa...) |
Eu speram ca ALS o s-o desfiinteze pe Raicu... Dar n-a fost sa fie... Lasa ca poate se duce Ambra Blu acolo :lol:
Oricum, a fost OK la emisiune ALS, mai interesant decat invitatii din toata sapt. asta, toti la un loc... |
Originally Posted by BeNnY:
Poate il invita si pe Gorzo in aceeasi emisiune,ca sa-l bata Ambra cu sabia la fund. Asta ar fi un BB interesant. |
itzi place bb benny?, cam ciudat :o
|
m`am uitat si io in diagonala la emisiunea cu als
ma doare sufletu ca am ratat tocma faza cu epilatu inghinal( desi imi dau seama ca nu putea sa fie vorba de raicu, totusi, cine s`a epilat?????) |
Ambra Blu ar fi chiar fain sa fie la BB. de abia astept (sa merga cu chirilov in aceeasi emisiune :lol: )
s-au epilat fetele din casa... monica le epila pe andreea (din casa) si pe raluca. |
Originally Posted by Ionutz55:
Nu neaparat. Nu ma uit la BB dar nici nu-l consider o problema a societatii. M-am uitat aseara pentru ca vroiam sa-l vad pe ALS... (si eu am ratat faza cu epilarea inghinala :o :-? ) |
Originally Posted by cherryblossom:
as if i care... oricum, cine 'gindeste' asa, mai bine sa-l pierd ca cititor :roll: nu-i mare paguba! :wink: |
one more thing: pt cei (ca mine) care cred ca there's more to bb than meets the eye, trimit la articolele mele din ziarul de duminica (3 bucati) in care incerc o paralela intre bb si dogville (sub titlul 'big dog is watching you'); cred ca le mai gasiti pe www.liternet.ro
ce NU stiam la data cind scriam acele articole: teaser-ul dogville este facut ca la 'camera secretelor', cu alde nicole, bacall & gli altri intrind intr-o camera goala si spovedindu-se camerei (de filmat) la finele fiecarei zi de turnaj - e mortal (mi s-a spus) s-o vezi/auzi pe tanti lauren (vaduva lui bogie) spunind: 'what the f.u.c.k. am i doing here?!?' :lol: |
Mai ALS de ce n-ai desfiintat-o pe domnisoara Raicu?
|
All times are GMT +2. The time now is 20:15. |