![]() |
Originally Posted by Danica:
noul meu avatar e coperta albumului Cruelty and The Beast al formatziei Cradle OF Filth :D chiar nu se intzelege nimic din el? Macar tipa care sta in cada cu sange? :D ca io-s obisnuit cu poza si poate nu-mi dau seama :D |
Cu putina fantezie...ar putea iesi si altceva. :roll:
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
E ca ghicitul in cafea... :lol: :lol: :lol: |
Quote:
nu prea pricep de ce iti schimbi avatarul asa des, nightwane. la fel ca si semnatura (pe ultima - 'tonzura koite!' nici n-am inteles-o). avatarul si semnatura in general le tii ca sa te recunoasca lumea buna mai usor. |
Semnatura lui Ambra Blu imi place super mult... dar si a mea imi place si mai mult 8)
|
Originally Posted by Danica:
Danica (my young Pedawan - in training...) ;) Do evil girl! ;) Use the Dark side of the Force...You can do it! ;) |
Demona tin sa te corectez in calitate de Star Wars FANatic... E Padawan nu Pedawan :roll:
|
Originally Posted by Demona:
i know i can ....i shall not fail you Evil One!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:THE DRAK SIDE RULEZ!!! |
Parca te mai cumintisei, sau era doar o impresie? |
O intrebare nevinovata:ce fel de evil faceti voi? Nu de alta da nu vreau sa ma trezesc cu o broasca in cafea. |
Originally Posted by emanuel:
Pai...shtii tu...sunt...cu minte...sau incerc. Nu e genul meu sa fiu pink-buttefly-angel-stuff... |
Originally Posted by Serghei:
Coffe drinker. Okey, fara broashte in cafea...alea le lasam pentru ceai! ;) |
Originally Posted by notorious:
Tonzura koite inntreruptus bango saradai leviosa. |
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...0&wnd=_default
Pe departe cel mai simpatic user cinemagia,pacat ca e rusinos si nu iese in forumul mare!!! |
All times are GMT +2. The time now is 00:17. |