![]() |
printre cele mai imprevizibile finaluri:
The Usual Suspects Fight Club The Game Lost Highway (asta daca ala era chiar finalul) :) The Sixth Sense The Others etc. |
Mi-am adus aminte de The Astronaut's Wife. Sfarsitul intr-adevar m-a surprins, dar ce pacat ca filmul este atat de slab...
|
eladax nice point on the Memento :) ... si daca stai sa te gandesti mai bine si el a avut un sfarsit destul de imprevizibil iar la continuare adica Insomnia este si mai imprevizibil desi dupa ce vezi Memento deja stii ce se intampla si in Insomnia ...
As putea sa mai remarc aici Fight Club, Seven si Hellraiser V. |
Sfarshit imprevizibil ptr cei ce se ashteptau k Revolutions sa aibe u sfarshit de genu Hollywood - la sfarshit totzi se pupa ... :lol:
I'm happy that the Wachovski family disappointed them... all of them |
ca tot vechea mea cunostinta "cinemania" l-a adus in discutie, dar in alt loc de pe forum, ce ziceti de "Memento" ca film cu final imprevizibil si total neasteptat. Eu unul am ramas masca in momentul in care s-a terminat filmul. Si a fost cu atit mai surprinzator cu cit scenariul e oarecum "de la coada la cap", stii de la inceput tot, actiunea merge invers cronologic, ce te-ar putea surprinde.... si totusi
(*) (*) (*) (*) (*) |
Originally Posted by phoenix:
u got a point there un final, nu neaparat imprevizibil, dar original si foarte potrivit cu tema filmului mi se pare cel din Ravenous cand unul din personaje 'gusta' din gustoasa (zic eu :D ) supa (cei care au vazut filmul stiu din era facuta) si are o reactie de yum, yum |
evident, 'the usual suspects'...
dar nu mi-a fost rusine nici cu 'under suspicion' al lui s.hopkins, cu g.hackman, m.freeman si la belluci |
Abre Los Ojos (dupa care a fost facut groaznicul Vanilla Sky...ce remake prost...vaai...e cu Tom Cruise..tocmai d-aia..ce remake prost :) )
cam orice film de Lynch(u should try seeing Eraserhead :) ) Tesis (merita vazut..Amenabar kicks Azz) si or mai fi p-acolo... |
`The usual suspects`
magistral final ... |
final imprevizibil la sfarsitul primei parti din Fanal Destination..in rest, end-ul partii a doua cam urmeaza acelasi tipar ca prima..chiar ar avea continuitate pentru o a treia parte.
|
uughhh..Final Destination...Hp, CoS chiar nu a avut un sfarsit imprevizibil. E de la sine inteles ca Harry saves the day(again)
|
Cel mai tare film horror
Cand am vazut filmu' The Ring am zis ca este un alt film horror normal. Dar cine la vazut poate spune ca nu este asa. Sfarsitul uimeste pe toata lumea!
|
Filme cu final neasteptat :
Pe primul loc la mare distanta Memento ... nu prea am vazut comentarii despre el asa ca ma bag yo in seama cu filmu' asta
Numero 2 : Fight Club #3 : Seven . . . Astea imi vin acuma in minte ...daca imi aduc aminte de altele va zic :) |
scuze...
Dupa ce am postat mesaju cu memento am vazut ca au mai vb si altii de el...my bad :(
|
controversatu'
Vorbim de finaluri imprevizibile...proabil multi n-o sa inghita ce o sa zic, dar la subiectu' asta Twin Peaks (serialul) rullzz... as da o mana si porcu' lui bunica-mea (cu riscul sa moara vreo trei studenti anorexici de foame :lol: ) sa mai vad o data serialul ala dement (dement in sensu' bun al cuvantului). Avea filmul ala o atmosfera cum nu prea se vede in toate super si hyper-productiile de la Hollywood. (Apropo, cand am vazut Insomnia mi-am adus aminte de Twin Peaks...Parca era acelasi oras.).
Ma rog sfarsitul e mai degraba neinteles decat neasteptat dar serialul ramane o capodopera See y'all cand o sa am si ceva interesant de zis :D |
da-mi un pm pentru Twin Peaks si pt. tot ce a mai facut Lynch daca te intereseaza....
|
Sfarsit inprevizibil?Am eu cateva :Saw1,2,3(fara discutii); si an general filmele de groaza :P
|
Niki si Flo. Imprevizibil cu I.
|
O droaie... Sä-ncepem cu favoritul meu:
"The Sting" Sä nu uitäm nici super-parodia: "Murder by Death" Si nici unul dintre cele mai mari fâsuri: "Basic Instinct" |
Ordet a lui Carl Th. Meyer. Chiar nu ma asteptam sa invie femeia aia... E profund filmul!
|
All times are GMT +2. The time now is 11:15. |