![]() |
Eh, tu vezi intotdeauna jumatatea goala a paharului.
Unii cameramani sunt "Directori de Imagine" in televiziuni, AD-ii de la Castel pot spera sa dea mana cu Nicole Kidman&co intr-o buna zi, baietii si fetele care apasa pe butoane prin studiouri fac o gramada de bani iar gospodinele sunt macar in stare de bine de rau sa faca o critica de film cat de cat coerenta a telenovelelor... :P Salutari, Andrei |
Multumesc ricutza pentru indrumare.
Cat despre viitorul oferit de sectiile de facultate bag seama ca e un fel de cinefil profesionist. Sper ca macar la cinemagia se recunoaste diploma de acolo. |
Originally Posted by ricutza:
De ce sa regreti? concurezi si tu la sectia asta? Oricum nu cred ca dau anul asta (sau cel putin nu dau ca sa intru, poate doar sa vad cum e). Cam care e concurenta pe la celelalte sectii? Chiar daca regreti, eu iti multumesc oricum. Daca aflii, te rog afiseaza si lista de carti care se cer (e posibil sa renunt dupa ce o vad, ca nu stau prea bine la capitolul literatura :cry: ) |
Originally Posted by Amyd:
Mersi mult Andrei pentru detalii. Cred ca mi se potriveste. |
N/am stiut ca se baga si bibliografie obligatorie. Eu am dat un search prin oameni initiati si am aflat ca s-a publicat foarte putin si dezordonat in limba romana pe acest subiect. Sunt cateva enciclopedii si alte cateva carti despre de ex. Cinema/ul Indian de Manivela Cernat si cam atata.
Pentru admitere, carti mai rasarite mi s/a spus si la unele am constatat ca ar fi> LIMBAJUL CINEMATOGRAFIC - Marcel Martin Drumul cine amatorului... bla-bla.. la arta Ceva de Potra ISTORIA CINEMATOGRAFULUI - Georges Sadoul - incompleta insa pentru ca e veche si se opreste cam pri 50 - 60 Eisenstein - Opere alese V'o doua carti de amintiri de Scorsese, Kieslovski, Bergman - asta asa pentru acomodarea cu peisajul si istorii romantate. Voi mai stiti si altele ? |
Voicaneeeeeeeeee
Tudore tudore manivela te da de gol man...scrie scenarii baga----le la onc ca esti talentat...poa sa iasa ceva
|
M-ai prins, deci iti mai dau o sansa :oops: Poate ma si ghicessti
|
m-as baga si io la atf da cica e mare rau taxa ca eu am mai facut o facultate, mii si mii de dolari. dupa aia ma gandesc ca se intra pe pile. stie cineva cat costa un loc?
|
nu se mai intra pe bani mei se intra pe relati sii influente cestii sa fci contra admiterea asta? faci masaj erotic iei gunoiul din fata torni asfalt in fata la vila sau pui dintii la profesori ca mai toti e batrani si are placile sarite
|
Originally Posted by LeonardPiron:
Bine, nenica, daca trebe o sa iau dintii de la profesorii si o sa ii dau la altzii, pun astfalt la viloi ca in reclama aia cu betoniera la nu stiu ce banca si fac masaj erotic la asistentele alea mai tinerele (sper ca exista!!) hahaha |
Cat de jos a ajuns nivelul discutiilor! Sper ca nu avetzi nici o legatura cu UNATC I.L.Cargiale unde voi sustine in curand examenul de admitere!
|
Lasa ca o sa vezi tu...
|
Lista de filme pentru imagine... o are cineva?
Dar de universitatea media... pareri? |
flacaul cu o sungura bretea este printre ele / mai incearca sa treci si pe la facultate daca tot dai sau macar citeste toate topicurile ;egate de ATF de aici ininte sa te trezesti ca scrii aiurea...
|
Ce zice? ce zice?... :-)
|
zice mamicula ca sa nu mai dai la imagine ca e destul de bine pentru tine si la tehnologia aschierii umede a metalelor grele
|
aaaa, a venit primavara!
|
bai piroane, da' tu pareai baiat cu scaun la cap, mai...
ce-ti veni? |
nu ere scaun era sezlong fraiere
|
sa crap acuma daca n-am banuit ca o sa raspunzi asta...
|
All times are GMT +2. The time now is 16:43. |