![]() |
Well...
Orient Express - mi s-a parut de o aroganta de-a dreptul iritanta, cu atat mai mult cu cat filmul nu are nici urma de substanta, scenariu si acting...Si cand mai intra si muzica... se cam ducea totul de rapa. O telenovela cu pretentii, tot telenovela ramane, chiar daca e facuta in 2 ore sau in cateva sute de episoade a cate 40, 50(sau mai putin) de minute |
deci
*WARNING*,*CAUTION*,*RED BEAMS*,*SIRENS!* Basic Instinct 2 (2006) recomandat doar masochistilor. adica celor care vor sa se auto-pedepseasca vazand un film; |
uuuuu? Adica tre' sa ma duc sa-l vad?
|
Doua filme slabe sunt They si Dark water. Pentru mine au fost neasteptat de slabe. :x
|
Originally Posted by mu_zz_i:
They? care dintre ele? |
Pai sunt mai multe? Sau ai facut legatura dintre cuvantul in sine si cea ce inseamna el in limba romana.
|
Originally Posted by bellhop:
Din pacate am vazut prea tarziu ce ai scris,am apucat sa vad filmul. |
Originally Posted by mu_zz_i:
http://www.imdb.com/find?s=all&q=they |
foarte prost e CRY BABY cu un Johnny Depp la inceput de cariera;e un mister cum a putut juca intr un astfel de film;filmul e atat de prost incat nu te poti dezlipi de ecran;
|
esti infect.
|
Nightwane,my dear,vrea sa ti dau o lectie despre relatiile interfamiliale in contextul social de tranzitie si de asociere la valorile rasaritene,sisa ti spun cam ce fel de relatii ar trebui sa intretii tu cu scumpa ta mama
|
mama mea nu e scumpa. e ieftina. si relatiile alea poti sa le intretii si tu. cu ma-ta, cu tac-tu', cu maica-mea. cum vrei tu, pusi.
|
Quote:
E John Waters ( :love: ) m8! Nu poti spune ca filmele lui Waters sunt proaste. Pur si simplu nu poti. Adica, e pleonasm, ya` know? |
Daca zici tu...
|
as zice ca unul din cele mai slabe care e considerat chiar si unul din cele mai worse este "the blair witch project"; apoi cred ca as mai aduga "crow:city of angels"; "the island of doctor moreau"; printre ultimele as adauga "fun with dick and jane" care imi pare destul de cheap si nici un pont la care sa razi macar- ma asteptam la mai mult de jim; "hostel" e considerat pur si simplu o ofensa la genul horror(dar totusi gasesti putine filme horror bune nowadays)...filmul e cheap de tot...
well cam asta e pe moment dar mai sunt cateva de mentionat... |
Originally Posted by cinemagirl:
(referitor la posturi) as zice ca unul din cele mai bune care e considerat chiar si unul din cele mai better este "asta de mai sus!" |
C'est bon!C'est meilleur!Mais,je te demande,est il mieux?
|
E greu de spus care ar fi cel mai prost film. Da ultimul film prost a fost cu sigurantza The Fog, un horror penibil in care nishte mortzi "se intorc"(cu spatele) sa se razbune pe urmashii indivizilor care le-au tras clapa :sick: . Daca vretzi sa "va ridetzi" uitatzi-va! :P
|
Ce faceti pe 9 mai?
V-ati gandit vreodata ce ne aseamana si ne deosebeste pe noi, romanii, de europeni? Ne deosebim mai mult decat ne asemanam? Uniunea Europeana poate fi un "proiect" cu adevarat de succes prin valorificarea a ceea ce avem in comun sau doar prin respectarea "diferentei"? Uniunea Europeana lanseaza un proiect european de Ziua Europei- "Cafe d'Europe". Vino in Grand Cafe Galleron (in spatele Ateneului,langa La Mama) pe 9 mai si discuta cu prietenii "locul" nostru si al "celorlalti" intr-o Europa eclectica.
|
Cu siguranta cel mai prost film este V for Vendetta.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:11. |