![]() |
Originally Posted by bitter_moon:
Nu sunt pus pe scandal, cred ca lumea ar trebuii sa mai accepte si adevarul :) . Trebuie sa ne maturizam... cand spun ca trebuie sa ne maturizam, ma refer la toti . |
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
Hei, suntem cinefili ! Pentru spectacolul la care iti doresti sa asisti iti recomand popcorn si cola in cantitati maxime ! :P |
Originally Posted by Tyson_Kyd:
|
Cola-check! Popcorn-check! Lista & scandal-still waiting.. :( |
Asa se intampla :))) . |
Un individ nou apărut pe nume Piscan.David a decis să folosească trollingul ca pe un mijloc de discreditare a sitului şi a răspuns la mesajele a zeci de useri cu propriile lor mesaje. Exemplu: Dacii, De-aş fi Harap Alb şi or mai fi şi altele. X( Moderatorii ar trebui să şteargă acele mesaje.
|
http://www.cinemagia.ro/club/profil/catty_19_87/
Ăsta nu e decât mizerabilul cosmin_kedii din Rupea. |
Originally Posted by marillion:
Da, cred ca a fost blocat si se razbuna in acest fel. Poate ca ar trebui monitorizate conturile fara activitate, caci in mod clar nu sunt create din pasiune pentru film. Monitorizate si desfiintate, imediat ce se dovedeste intentia lor subversiva. |
Constat ca profilul reclamat figureaza deja ca inexistent.
Multumim moderatorilor pentru promptitudinea in raspuns ! Sa speram ca este desfiintat permanent, nu doar suspendat pentru o anumita perioada de timp. Existenta unui asemenea profil nu se justifica pe site. |
x
Saracu..E bolnav mental.
|
Atunci locul său e altundeva, sau măcar monitorizat să-şi urmeze tratamentul.
|
totul e bine cand se termina cu bine! acest utilizator obsedat de puncte pe cinemagia s-a ales cu , contul dezactivat. si a inceput sa injure ca ultimul retard. am inteles ca are undeva la 34 ani dar nu se pare.
mai are rost sa va povestesc ce bombardament cu injuraturi am avut in inbox? |
Originally Posted by wildinthecountry:
Iata ca avem si parerea medicului. :) Recunosc ca un asemenea diagnostic ma induioseaza, dar perceptia utilizatorilor este aceeasi: se lovesc de trivialitati, comentarii fara logica, atacuri fara directie. Asadar, o activitate care nu onoreaza acest site. |
x
il pun eu pe rivotril si haloperidol
|
Originally Posted by iiii:
Eu l-am intrebat la un moment dat despre activitatea lui febrila desfasurata pe acest site. Nu mi-a raspuns in niciun fel, chiar daca mi-a vizitat profilul de mai multe ori. Probabil ca are un dram de decenta si nu ataca femeile. Este adevarat ca si eu i-am scris la modul extrem de politicos, nu mi-ar fi putut vorbi altfel. Cred ca nu a gasit cuvintele potrivite. |
esti prea buna... si e frumos asa. sa nu ai impresia ca eu l-am injurat vreodata pe aces kedii. dar cand intram in club si vroiam sa vad parerile utilizatorilor la diferite filme ori actori, numai el era... commenturi la minut si multe spoilere + link de torrent in unele cazuri. era deranjant.
si pana la urma a primit ce a meritat. |
Sa nu crezi ca mie imi va lipsi. Nu sunt chiar atat de buna... :) |
:) acum tot ce sper e sa nu mai revina cu alt cont si sa inceapa cu injuriile.
|
Il rezolvam imediat si pe acela. Promptitudinea cu care ni s-a raspuns astazi imi creste consideratia fata de site. :) |
Eu sunt vinovatul principal pentru expulzarea lui kedii. Dar sincer nu mai suportam sa il vad cum debiteaza tampenii.
Ma-am ales eu cu warning dar a meritat. No more kedii around. Acum s-a mai potolit dar ieri mi-a umplut inboxul de injuraturi. Fierbea sangele in el de oftica. Daca i-ar sterge si toate comentariile tampite de la filme am avea toti de castigat. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:13. |