Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

omudindulap 14 Dec 2011 12:12

Evident ca mi-e scarba cand v-aud. Era bolnava, baaaaa!!!! Kurt Cobain, Frida Khalo, Dalida, Ian Curtis etc., toti niste idioti, a? Astia sunt artistii, au cu totul alte trairi interioare decat omul ordinar.Mda, ma abtin.

iiii 14 Dec 2011 12:20

kurt cobain, eu consider ca nu s-a sinucis da?

si daca era bolnava ce? tasu era tot bolnav? boris ? sau e genetica faza sinucisu? si daca suferi ai ai o pasa proasta ti se pare normal sa iei pastile si 1 sticla de martini si sa iti pui capat zilelor? zi ma

omudindulap 14 Dec 2011 12:27

Cine esti tu sa dai verdicte, ce e normal si ce nu? Pasa proasta? :)) Prietene, nu stii despre ce vorbesti. De ce dracu crezi tu ca artistii se sinucid, consuma droguri, alcool in cantitati industriale etc.? Pune-ti si tu niste intrebari, judeca in profunzime inainte de a emite judecati de valoare. Eu ma opresc aici. Mi-e mila de voi. :(

cristi88 14 Dec 2011 12:33

Originally Posted by omudindulap:

Evident ca mi-e scarba cand v-aud. Era bolnava, baaaaa!!!! Kurt Cobain, Frida Khalo, Dalida, Ian Curtis etc., toti niste idioti, a? Astia sunt artistii, au cu totul alte trairi interioare decat omul ordinar.Mda, ma abtin.

Tu te auzi ma ce spui ? Erau artisti cu trairi interioare deosebite de omul ordinar ? Da unu care sta pe patul de spital si baga citostatice in el si se roaga la doamne doamne sa nu moara, ala ce trairi interioare mai are mah ?

Te sinucizi mah, cand iti moara toata familia, cand ramai fara maini si picioare, cand efectiv nu mai ai pentru ce sa traiesti . Dar sa te sinucizi ptr ca ai un dezechilibru hormonal si emotional ca alea 2 maline si madaline proaste, arata cat de prost si egoist e omul in general

Repet, sa-i manince viermi

iiii 14 Dec 2011 12:44

ma omu, dar cocosatu , ala de avea restaurant si facea cei mai cunoscuti mici din romania, de l-au gasit spanzurat in restaurant, ala ce trairi avea ma? poti sti?

dar hai sa mai dau un exemplu, japonezi aia cretini care fac sinucideri in grup, aia au trairi nu?

pentru mine, un om care se sinucide, sunt constient ca are o problema, o drama sufleteasca, dar consider ca sinuciderea e un gest de lasitate. orice problema se poate rezolva intr-un fel sau altul, in cat timp nu stiu dar se pot rezolva.

si referitor la malina, lumea o sa o uite, cum au uitat-o 20 de ani de la eurovizionu ala,

White1 14 Dec 2011 13:03

Cristi, sa crezi ca o persoana se sinucide "de la prea mult bine" e o idiotenie. Sa va permiteti sa judecati un gest atat de personal ca sinuciderea cuiva (caruia nici macar nu ii cunoasteti adevaratele motive) e nesimtire, dar pot sa pun pariu ca nu sesizati asta.
Un artist (unul autentic) percepe lumea intr-un mod diferit de al nostru. Probabil ca multora nu le place ceea ce vad. De asta consuma alcool, se drogheaza sau ajung la gesturi extreme. Cred ca asta vroia sa zica omudindulap cu trairile interioare deosebite.

Kriss_Kringle 14 Dec 2011 13:15

Originally Posted by iiii:

pentru mine, un om care se sinucide, sunt constient ca are o problema, o drama sufleteasca, dar consider ca sinuciderea e un gest de lasitate.

Aceeasi parere o aveam si eu, dar daca stai si te gandesti ca totul e inutil,adica sa privesti lucrurile dintr-un punct de vedere nihilist, o sa realizezi ca e o anumita logica in ceea ce fac.

cristi88 14 Dec 2011 13:15

Originally Posted by White1:

Cristi, sa crezi ca o persoana se sinucide "de la prea mult bine" e o idiotenie. Sa va permiteti sa judecati un gest atat de personal ca sinuciderea cuiva (caruia nici macar nu ii cunoasteti adevaratele motive) e nesimtire, dar pot sa pun pariu ca nu sesizati asta.
Un artist (unul autentic) percepe lumea intr-un mod diferit de al nostru. Probabil ca multora nu le place ceea ce vad. De asta consuma alcool, se drogheaza sau ajung la gesturi extreme. Cred ca asta vroia sa zica omudindulap cu trairile interioare deosebite.

Hai ca iti spun eu ce avea ca o tot scuzati atata. Faptu ca baga alcohol in ea la greu si ca avea un pularau mult mai tanar decat ea si faptu ca se imbraca ca o pustoaica de 18 ani cand ea avea aproape 40,fara o familie si o relatie solida, ma indeamna sa cred ca femeia era foarte complexata de varsta si speriata ca nu si-a intemeiat o familie pana acum, ca anii trec si guzganu ala urat de langa ea o poate lasa oricand ptr alta mai tanara. Asa ca proasta a decis sa se scape de ''chinuri'' si de trairile ei de om ''deosebit''

Sanatoasa cred ca era, ciunga nu era, proasta nu, urata nici atat, saraca banuiesc ca nu. Deci dc plm s-a sinucis ?

Da la prea mult bine mah !

iiii 14 Dec 2011 13:21

Originally Posted by Kriss_Kringle:

pentru mine, un om care se sinucide, sunt constient ca are o problema, o drama sufleteasca, dar consider ca sinuciderea e un gest de lasitate.

Aceeasi parere o aveam si eu, dar daca stai si te gandesti ca totul e inutil,adica sa privesti lucrurile dintr-un punct de vedere nihilist, o sa realizezi ca e o anumita logica in ceea ce fac.

trebuie sa te gandesti ca poate in lume , zilnic se sinucid un numar de oameni, si poate fiecare lasa in urma un gol, o drama, pe care familiile lor nu stim cum o suporta.
eu daca as face gestul asta, cred ca parinti mei ar fi darmati total, si cred ca e valabil si la voi. si inca ceva, TOTI repet TOTI avem trairi, ganduri, stres, poate fiecare dintre noi am fost deprimati, suparati, tristi dar iata ca suntem aici pe forum, deci ce sa inteleG? ca am reusit sa trecem peste si sa ne continuam vietile care le avem .

Presedintele 14 Dec 2011 13:55

Originally Posted by cristi88:

Originally Posted by omudindulap:

Judeca in plm si singur!
Ba, cum se trezesc toti habarnistii sa judece! Mi-e scarba.

mai dai ma in kkt, altii se chinuie sa traiasca si unii se arunca si se otravesc de la prea mult bine. din partea mea sa-i manince viermii

Sa te futa cainii, Cristi. Cand plm o sa+ntelegeti, romani imbecili, ca talentul este ceva la care nu toti au acces? Sleahta de cretini care l+au omorat pe Ceausescu de Craciun, dar vor sa suga pula portocalie pentru doi arginti. Bleah!

danonino 14 Dec 2011 14:06

Tu te auzi ma ce spui ? Erau artisti cu trairi interioare deosebite de omul ordinar ? Da unu care sta pe patul de spital si baga citostatice in el si se roaga la doamne doamne sa nu moara, ala ce trairi interioare mai are mah ?
Te sinucizi mah, cand iti moara toata familia, cand ramai fara maini si picioare, cand efectiv nu mai ai pentru ce sa traiesti . Dar sa te sinucizi ptr ca ai un dezechilibru hormonal si emotional ca alea 2 maline si madaline proaste, arata cat de prost si egoist e omul in general

Deci, daca un bolnav de cancer in faza terminala se roaga la Dumnezeu ca sa traiasca (de parca Dumnezeu ar fi vreun doctor sau ceva), asta inseamna ca nimeni nu ar trebui sa se sinucida, ca nimeni nu ar trebui sa mai se planga de ceva?
Ai senzatia ca bolnavul de cancer si malina au avut aceeasi parinti? Au avut aceeasi copilarie, adolescenta? Ca au avut aceeasi prieteni? Ca au avut parte de acelasi intamplari?
Cum poti sa pui egal intre ceea ce a trait un om si ceea ce a trait altul? Comunismul si manelismul sunt imbinate, cu precadere in citostaticele tale.

pentru mine, un om care se sinucide, sunt constient ca are o problema, o drama sufleteasca, dar consider ca sinuciderea e un gest de lasitate. orice problema se poate rezolva intr-un fel sau altul, in cat timp nu stiu dar se pot rezolva.

N-am stiut ca e un gest de lasitate. Dar, cumva, e un concurs, care e cel mai curajos din parcare?
Nu cred ca poate fi facuta decat cu o anumita doza de curaj. Totusi, iti iei viata, nu mai traiesti, cazi lat in secunda doi. E simplu de facut, dar nu confunda simplitatea cu lasitatea.
"orice problema se poate rezolva" , aha, daca zice mamaie asta, cum sa nu fie adevarat?!
Sa nu se inteleaga ca incurajez sau denigrez actul sinuciderii.

Hai ca iti spun eu ce avea ca o tot scuzati atata. Faptu ca baga alcohol in ea la greu si ca avea un pularau mult mai tanar decat ea si faptu ca se imbraca ca o pustoaica de 18 ani cand ea avea aproape 40,fara o familie si o relatie solida, ma indeamna sa cred ca femeia era foarte complexata de varsta si speriata ca nu si-a intemeiat o familie pana acum, ca anii trec si guzganu ala urat de langa ea o poate lasa oricand ptr alta mai tanara. Asa ca proasta a decis sa se scape de ''chinuri'' si de trairile ei de om ''deosebit''
Sanatoasa cred ca era, ciunga nu era, proasta nu, urata nici atat, saraca banuiesc ca nu. Deci dc plm s-a sinucis ?

Esti un fin psiholog. Te-ai gandit sa faci o cariera din asta?
Democratia suna destul de binisor si ar fi chiar ok, asta ca nu ar exista atat de multi imbecili cu drept de vot.

trebuie sa te gandesti ca poate in lume , zilnic se sinucid un numar de oameni, si poate fiecare lasa in urma un gol, o drama, pe care familiile lor nu stim cum o suporta.
eu daca as face gestul asta, cred ca parinti mei ar fi darmati total, si cred ca e valabil si la voi. si inca ceva, TOTI repet TOTI avem trairi, ganduri, stres, poate fiecare dintre noi am fost deprimati, suparati, tristi dar iata ca suntem aici pe forum, deci ce sa inteleG? ca am reusit sa trecem peste si sa ne continuam vietile care le avem .

Si sa inteleg ca vrei ca mapamondul sa ne ia pe noi toti, cei de pe forum, drept exemple si modele de urmat?

iiii 14 Dec 2011 14:10

danonino : am zis ca problemele se pot rezolva, fiind optimist.
si am zis de noi de pe forum, ca exemplu, presupun ca ai inteles la ce m-am referit

iiii 14 Dec 2011 14:21

nye nye

hai sa fiu ontopic : mie nu imi plac luminitele de anu asta de pe magheru

Presedintele 14 Dec 2011 14:32

nye nye

hai sa fiu ontopic : mie nu imi plac luminitele de anu asta de pe magheru

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!! =))
Da o fuga pana la Cojasca, DB. :D

iiii 14 Dec 2011 14:38

sunt mai frumoase acolo?

Presedintele 14 Dec 2011 14:43

Like'a'told'ya - da o fuga, te pisi pe tine. =))

cristi88 14 Dec 2011 14:49

Originally Posted by danonino:

Deci, daca un bolnav de cancer in faza terminala se roaga la Dumnezeu ca sa traiasca (de parca Dumnezeu ar fi vreun doctor sau ceva), asta inseamna ca nimeni nu ar trebui sa se sinucida, ca nimeni nu ar trebui sa mai se planga de ceva?
Ai senzatia ca bolnavul de cancer si malina au avut aceeasi parinti? Au avut aceeasi copilarie, adolescenta? Ca au avut aceeasi prieteni? Ca au avut parte de acelasi intamplari?
Cum poti sa pui egal intre ceea ce a trait un om si ceea ce a trait altul? Comunismul si manelismul sunt imbinate, cu precadere in citostaticele tale.

N-am stiut ca e un gest de lasitate. Dar, cumva, e un concurs, care e cel mai curajos din parcare?
Nu cred ca poate fi facuta decat cu o anumita doza de curaj. Totusi, iti iei viata, nu mai traiesti, cazi lat in secunda doi. E simplu de facut, dar nu confunda simplitatea cu lasitatea.
"orice problema se poate rezolva" , aha, daca zice mamaie asta, cum sa nu fie adevarat?!
Sa nu se inteleaga ca incurajez sau denigrez actul sinuciderii.

Esti un fin psiholog. Te-ai gandit sa faci o cariera din asta?
Democratia suna destul de binisor si ar fi chiar ok, asta ca nu ar exista atat de multi imbecili cu drept de vot.

Si sa inteleg ca vrei ca mapamondul sa ne ia pe noi toti, cei de pe forum, drept exemple si modele de urmat?

Ce legatura are comunismul cu manelismul cu citostaticele si sinuciderea asteia ma ?
Nu vezi ca aberezi ?

Astia de suferiti atata de diverse si gasiti motiv de sinucidere in orice rahat '' omg un skittles negru in punga cu bomboane colorate, ma arunc ! '' va invit la mine ca stau la etaju 10.

bai danonino, apuca-te ba te cantat sau alta forma de arta, ca sa ai dreptul moral sa te sinucizi, serios, te sustin !

Federico 14 Dec 2011 14:55

LOL, asta apropo de superioritatea morala a iubitorilor de javre! :-*

Just trolling.

iiii 14 Dec 2011 15:11

Originally Posted by Presedintele:

Like'a'told'ya - da o fuga, te pisi pe tine. =))

au de alea la alimentara satului, instalatie de aia de brad nu? cu La Multi Ani 20112 ?

Presedintele 14 Dec 2011 15:14

N-au lumina, in primul rand. B-)

iiii 14 Dec 2011 15:15

si luminitele de la ce plm sunt? de la licurici? aia baga licurici in becuri colorate nu? si le atarna la caminul cultural?

Presedintele 14 Dec 2011 15:21

Tocmai asta e haios. =))

iiii 14 Dec 2011 15:23

pfuuuai
si eu ma plangeam ca luminitele de pe magheru sunt urate... cand oamenii aia nu au curent... mai mai ca imi da 1 lacrimoara :( of

Presedintele 14 Dec 2011 15:27

Pe mine stii ce ma enerveaza tare? Ardelenii care vin plini de basini in "Bucale'. Pe bune, cu ce sunt ei mai tantosi?

iiii 14 Dec 2011 15:30

te referi la aia care sustin ca ardealul e cel mai frumos si ca cea mai buna lume e in ardeal?am cunoscut si eu cativa

cristi88 14 Dec 2011 15:42

te referi la aia care sustin ca ardealul e cel mai frumos si ca cea mai buna lume e in ardeal?am cunoscut si eu cativa

frumos este, lumea e un pic mai oky decat in sud-est

iiii 14 Dec 2011 15:47

cunosc unii care se cred mai romani decat romanii :D dar cunosc si oameni destul de ok

Presedintele 14 Dec 2011 16:04

pfuuuai
si eu ma plangeam ca luminitele de pe magheru sunt urate... cand oamenii aia nu au curent... mai mai ca imi da 1 lacrimoara :( of

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Macar sa cante asta:
http://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI

ghost90 14 Dec 2011 16:43

Fara nici un pic de ingamfare sau infatuare,arata-mi oras mai fain decat Brasov sau Sibiu in Romania.

iiii 14 Dec 2011 17:23

pot zice eu?
Sighisoara :D
chiar Timisoara , si Iasiul e frumos

ghost90 14 Dec 2011 17:26

@iiii Ma refeream dinafara Transilvaniei :)

iiii 14 Dec 2011 17:31

da :D
sunt, vrei sa iti zic eu cateva dinafara transilvaniei?
Titu , Filiasi, Chitila , Popesti Leordeni, Urziceni , Targu-Frumos , Pascani. Motru , Caracal , Giurgiu :D

astea sunt capodoperele din valahia :D o parte din ele :D

bremen1980 16 Dec 2011 10:32

A facut cumva serverul buba in ultimele doua zile ??

iiii 16 Dec 2011 10:39

buba buba mare buba , gen bubba sparxx

bremen1980 16 Dec 2011 10:45

Cite suvoaie de inteligenta s-au risipit pentru ca n-a putut posta nimeni doua zile .Cred ca si axa Terrei s-a mai modificat putin de suparare.:))

iiii 16 Dec 2011 10:49

iegzactamente!

ai vazut ce orase ti-am zis mai sus? orase " frumoase " vetre de cultura si civilizatie din tara romaneasca&moldova

ghost90 16 Dec 2011 11:38

Unul mai frumos decat altul...Chitila For za win :x

iiii 16 Dec 2011 11:43

:D chitila deci? buuuuuuuun :D
dar staaaaaai ca stiu si din ardeal cateva bombe :D
otelu rosu, zalau , jibou, sighetu marmatiei :D

ghost90 16 Dec 2011 11:54

Hai ma ca Sighetu nu-i asa urat.Nici Zalau sau San Francisco cum ii zicem noi pe-aici.Mie Petrosaniul nu-mi place deloc.

iiii 16 Dec 2011 12:19

nu am fost in Petrosani City pana acum , deci habar nu am :)

aaaa si era sa uit de metropola Ucea :D tin minte ca a oprit trenu cand mergeam spre Sibiu, si nu vedeam gara..

SakuraBlack90 16 Dec 2011 17:17

Ma enerveaza ingrozitor oamenii !
Multi da' prosti ! cum zicea bunicu'

ghost90 16 Dec 2011 17:51

Bunicu-tau era Alexandru Lapusneanu?

SakuraBlack90 16 Dec 2011 19:42

Nu cred ca il citise pe Negruzzi (Prosti, prosti dar multi…) si nici eu la acea vreme .
Oricum acum sunt mai multi cu peste 1 miliard :)

chuckyfan 17 Dec 2011 07:18

eu cred ca suntem cca 7 miliarde:|

iiii 19 Dec 2011 09:07

mor frate cand metroul intra in statie , dau sa ma grabesc si in fata mea , se caca pe ea una care nu si-a scos abonamentu din tagartza , si o rog sa imi faca loc sa validez eu primul cardul ca sa intru si nu se da frate din fata mea, si metorul se duce.....

paul_aramis 19 Dec 2011 16:22

cretinii semidocți (deși înclin să cred că în anumite cazuri, ar trebui eliminată a doua parte a cuvântului) care dau peste câte o știre și se trezesc buricul pământului: ei știe tot.

par de un exemplu: am dat peste unu' care a început cu monarhia salvează România (no offense intended) da' nu-i în stare să spună de ce. el atâta știe, că dacă vine regele, o să facă 12 meleoane de locuri de muncă (c-atâta trebe în România) și o să facă salariu de 4.000 de euro pe lună.

ei bine, musiu a dat peste o știre cum că România are nevoie de avioane de luptă. și-a început ăsta cu de ce să cumpărăm dom'le avioane de la străinezi, că nu e bune do'le că e scumpe și nu e bune pentru pistele noastre din pietris, că n-are dom'le piese de schimb că e scumpe și alea dom'le și nu ni le vinde străinezi ăia că e răi, că mai bine să cumpărăm de alea autohtone dom'le, adicătelea IAR 111 (cică ăsta e cel mai bun avion multirol din lume la ora actuală, atât de bun încât aterizează unde vrea mușchii lui, pe sol sau pe apă) sau IAR 95 sau IAR 101. că e bune dom'le, că s-a dovedit în practică, că ca dovadă Ceaușescu le-a vândut chinezoilor IAR 95 să-și facă flotă...

Pupaila 19 Dec 2011 16:49

Paul_aramis pana cand nu se va restructura invatamantul romanesc,o sa avem parte de multi bagatori de seama. Ca la noi s-au introdus multe lucruri doar ca le-a placut cum suna unor ministri de care nu prea avem nevoie , iar asa programa scolara a ajuns asa stufoasa incat abia reusesti sa o parcurgi intr-un an scolar.
On-topic :
Ma enerveaza profa mea de istorie care imi preda de pe niste foi,iar la tese facem autodictare(ne pune sa invatam pe de rost ) dandu-ne lectia intreaga de scris.Plus ca la examenele pe care le dau Profi am inteles ca a luat 3 si ceva. Ce dracu sa invat de la aceasta persoana ? X( X( X( X( X(

bremen1980 19 Dec 2011 18:54

Ascult acum pe radio guerrilla o emisiune in care este invitata Ada Milea .Mi-am dat seama ca n-o mai suport desi in urma cu ceva ani ma dadeam in vint dupa muzica ei .:-O

Presedintele 19 Dec 2011 19:23

Originally Posted by paul_aramis:

... (no offense intended)...

None taken. ;)
Dar categoria respectiva este prezenta si printre republicani, sau mai ales printre republicani!
Oricum, nu asta e important, ci ar fi interesant un link, sa ne dam seama cum a ajuns individul la concluzia ca astfel salveaza monarhia Romania si cam care ar fi pasi pentru a se infaptui dezideratul sau.

paul_aramis 19 Dec 2011 19:49

păi aia e, că n-are nici un argument... doar că dacă vine regele se schimbă tot. așa ca prin minune, nu or să mai fie politicieni corupți, șomaj, sărăcie, România o să fie fruntea...

All times are GMT +2. The time now is 18:17.