![]() |
Care e poanta cu reclama de la Nescafe?
E vorba de reclama de pe cinemagia? Daca da, nu apare jos si are 2 cm inaltime? |
Au trecut aproape 10 ani de la 9/11 si inca n-au aparut carti sau filme memorabile despre aceste evenimente.Am vazut balaria lui Oliver Stone si am citit si Extremely Loud and Incredibly Close cartea lui Foer dar :-& .Am vazut ca Don DeLillo a scos o carte pe acest subiect Falling Man si astept s-o traduca si ai nostri.
|
Dar filme si carti memorabile despre razboaiele pe care le duc tampitii aia de americani cand apar? :-?
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
@bremen: Pai LOL ! Nici n-o sa apara generatia asta. 911 was a hoax. Sau mai bine zis a fixed. Si nu poti face arta memorabila atata timp cat nu poti spune adevarul.
S-a facut "United 93" al lui Greengrass. Ar fi fost un mare film. Daca avionul ala n-ar fi fost doborat de Aviatie. Procedura standard in asemenea cazuri. |
Originally Posted by danonino:
|
cand te trezesti la metrou ca ti-a expirat abonamentul si n-ai niciun ban. that's some serious shit.
|
mergi cu nasu ;))
|
Ma enerveaza canalul TCM ~x( care e aproape la fel de dereglat ca mine :))
|
La mn e tot belea cu un canal , numai ca e ala Kanal D , cele mai stupide stiri acolo poti sa le vezi , de ex o stire : " Au intrat varcolaci in porci " !
|
Originally Posted by aaandra.:
Ma irita persoanele care scriu in romana si engleza in aceeasi fraza. |
Astia de la TVR care dau diseara Santierul -Romulani in loc sa dea Estraterstri contra Tunari .:(( O fi Lucica roman dar sa-i vad santierul si sa nu-i vad pe estraterestri ???
|
Originally Posted by mvpsebi:
|
Colegii de clasa care spun ca ''la un chef nu te poti distra fara manele'', chef insemnand petrecere.
Ma enerveaza si mai tare faptul ca sunt obligat sa le ascult ineptiile in fiecare pauza.................... pentru ca afara e frig si n-am unde sa ma duc:| |
Originally Posted by bremen1980:
Spaga de la Dolce sau, pur si simplu, prostie. In ambele cazuri, moarte TVR-ului. |
Originally Posted by snowalker:
Taci the fuck up |
Originally Posted by Monotone:
Sti ca sunt la 2 pasi de tine si te pot rani,monotonule. |
Italienii care omoara romanii si scap cu basma curata dar daca noi omoram facem puscarie si mai luam si bataie:((:((
|
Dezastrele acestea naturale care se intampla cu o frecventa din ce in ce mai ridicata :| 2012 e mai aproape decat credem :-j sau cel putin mama natura e din ce in ce mai nemiloasa cu noi ! :-s
Noroc ca fratii nostri niponi sunt foarte pregatiti in acest sens si cel mai puternic cutremur din istoria Japoniei nu s'a soldat cu prea multe victime. Zic sa aratam putina solidaritate fata de acestia, macar in minte si suflet :). |
......prostia guvernantilor, a celor care ne conduc tara...
|
All times are GMT +2. The time now is 06:29. |