![]() |
E vineri. :x
|
Mi-a fost reparat MP3-ul. :x
|
Originally Posted by illotempore2002:
Cum fac sa mut asta la sunt nefericita? :D Maine incep munca si nu am nici un chef. Dupa o vacanta de 8 saptamani MINUNATA munca imi pare o nedreptate. :-S |
Da-i nefericirea altcuiva, pe principiul - ai cocoasa? nu! atunci mai ia una. :D
|
Apropo de aventura lui Illo cu intratul în casä... :))
Dintotdeauna mi-au pläcut oamenii cu simtul autoironiei, care fac sincer haz de propriile pätanii. Sunt inteligenti, rafinati, realisti si modesti. Nu fac decât sä-i evidentieze si mai mult, prin contrast, pe cretinii patologici complet lipsiti de umor, care nu înteleg nimic din autobäscälia lor si o folosesc în tentative neghioabe de a-i lua la misto. (De exemplu, dulapul de Ambrablurica, care când eu mä amuzam de câte o proprie gresealä a mea, o lua de bunä. Sau altii, de acelasi subnivel.) On-topic: Sunt fericit cä iar am avut o zi superbä la cursuri. :x |
Azi e bine...
...este una dintre zile în care sunt liniştită, iar calmul acesta nu mă apasă, nu mă plictiseşte, nu mă întristează... ascult una şi aceeaşi piesă la nesfârşit în timp ce îmi fac ordine prin cameră... ... sunt fericită că pot face asta fără nicio altă grijă... ...azi mi-e bine. |
E posibil sa merg din decembrie in America de Sud pentru vreo trei luni. Asa ca s-ar putea sa fac revelionul urmator in Galapagos, Craciunul la Bogota si sa prind carnavalul de la Rio. :)
|
nu neapărat în ordinea asta :) bravo!
|
Originally Posted by Judex:
@Drago: Extraordinarä fotografie, relatare si explicatie! Iti multumim! On topic: sunt fericit cä iar mi-a iesit o secventä misto în scenar. |
Originally Posted by Pitbull:
aha, deci lucri la ceva...:-? |
Lucru la trei, bre.
Unu, häl mai mare si mai tare, e pe terminate. Si nu voi ca sä mä laud, nici cä voi sä te-nspäimânt, Da-mi iesi înc-o secventä, chiar acuma, pe cuvânt! (Deci, sunt on-topic! :D) |
Sunt fericita pentru ca domnul Marius mi-a incheiat media cu cat speram chiar daca mi-a zis ca mi-s lenesa :"> .
|
Originally Posted by vave:
Decât să tot stau să mă plâng, mă duc să îmi scot "micuţul" la plimbare. His first time! 8-> |
Mi-a fost dat "să-l văd" pe Floydman anul ăsta... şi mai are şi 666 de posturi. :D:">
|
Sunt fericita pt ca am gasit multe ciocolatzele la mine pe birou in dimineata asta :x care vor merge de minune cu o cana de cafea.
|
Sunt mai mult decat fericita ca am luat 9.5 la cel mai tipicar profesor de la catedra si a mai fost si cea mai mare nota :D
|
Io mi-s fericita ca inca este o persoana in clasa cu care pot imparti interesele, cu care pot vorbi despre cultura,expozitii & co. si nu despre vreme,colegi si alte tampenii. :)
|
Sunt fericita ca aici unde lucrez acum am acces la o gramada de trainguri uber-cool si mi-am ales sa incep cat de curand trainingul de tranzactii busiere , asta dupa ce m-am frustrat ca firmele care livreaza acest training il livreaza doar in tmupl zilei cand eu lucrez. acum e chiar aci langa mine.
<:-P |
sunt fericit ca atat de multi oameni nu mai sunt tristi
|
because ... today is a big day! :D
|
All times are GMT +2. The time now is 22:41. |