![]() |
Originally Posted by Pitbull:
ºi da ºi nu. în cazul Airplane! nu-l gîndesc neapãrat legat de II ca sã-i zic I, mai ales cã autorii sunt cu totul alþii. la fel ºi la Matrix, pentru mine rãmîne unul singur, chiar dacã s-au fãcut ulterior sequeluri chiar de aceiaºi autori, pentru mine acestea sunt cantitate ignorabilã. la fel la Phantasm sau Hellraiser, cînd vorbesc despre ele nu le adaug 'I'. La Back to the Future (I), da, poate, sau la Terminator (I) sau la Alien (I). dar ce zici de "History of the World Part I"? De ce a fost denumit aºa? fiindcã nici autorul ºi nimeni altcineva n-a mai creat vreo continuare. A fost doar o poantã titlul? |
Originally Posted by ridler:
mai pai am discutat atata timp pe mensenger.ti-am zis ok de ce sa vb atat cand e mai bine sa trecem la fapte.pai ok daca poti sa imi realizezi visul de a poza in playboi.ok fa-o,sau mai bine taci fara amageli si glume proaste ca nu e bine.si daca poti si mai mult cu atat mai bine ca un alt vis e sa fiu prezentatoare tv sau actrita.de ce sa o lalaim atat cand putem sa savuram momentul cat mai repede. |
Originally Posted by ridler:
suna tentant si imbucurator,dar treci la fapte ca vorbele nu ma incalzesc.si deci concretizeaza daca poti.ca asapot spune si eu multe fara nici o noima.oksa asteptam rezultatele.si ti-am zis sa nu faci glume pe seama mea.ca nu e bine si frumos |
Originally Posted by Leonard:
mai eu am zis asa in gluma copilot de la copil si si pilot.asa mi-a venit.acum ma intreb daca este imp sa am sa ma casatoresc mai repede sa nu.sau inca mai am multe de facut etc habar nu am dar ramane de vazut si daca ma va merita cineva. |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
sau bätrânaci - de la bätrân si si cârmaci. ori adolescentiu - de la adolescent si si vizitiu. (si mie asa mi-a venit - toate astea, chiar acum.) este imp sa ai si neimp sa nu ai. da, ramane de vazut. |
:D esti inteligent si imi place ca ai o minte sclipitoare si mi-ar placea sa ma mai luminezi si pe mine cateodata.ce e mai bine sau ce va fi daca sti?
eu iti apreciez f mult ca esti un tip foarte bgat din prisma culturi si inteligentei filmelor,dar pacat ca nu suntem apreciati si sutinut mai bine financiar.ca ne chinuim sa supravietuim,dar si in speranta a cava mai bun.daca se merita macar epuizarea fizica si psihica a noastra asa zilnica,nu mi se pare normal lucrul asta.daca nu am mai suferi atat si lucrurile nu ar mai fi la fel de complicat ,mai usoare ce bine ar fi.dar uneori tot noi ne facem unora altora in loc sa ne ajutam si conpletam reciproc.ufok noapte buna |
lol |
da mai cica m-am bucurat degeaba ca am luat 10 la certificatul de psihopedagogie speciala -curs care imi asigura calificarea in acea scoala speciala ca eu de fapt sunt asistent social-de profesie si acolo sunt prof educator,iar cursul imi asigura mai multi banuti ,in plus -mi-a zis pana si secretara de acolo.dar azi ce sa vezi o prof a venit la directoare si cred ca a intrebat-o cum de asta si la ea se poate,a luat nota mai mica decat mine,si eu am zis ca l-am facut si eu cursul si am luat 10-iar directoarea ca cica ca eu nu pot.si m-am suparat ca dupa ce ca am salariul mic am mai dat si vreo 5 mil.sa fac cursul cu convingerea ca se poate si acumm mmmmmmmmm ce zice,cred ca habar nu are.ma duc eu la inspectorat si ma conving ca cred ca vb prosti.dar ma enetvat incat am mers pe jos cateva stati din ferentari pana in rahova.eh vom vedea
|
|
Originally Posted by Carmine Galante:
este mai sus draga-profesor educator la o scoala speciala. se pare ca ,cursul nu imi foloseste !5 milioane aruncati,mai bine ii dadeam la facultatea mea ca mai am o rata de platit 9 mil.uf dar cel putin am terminat cu zece pe cand celelate profesoare cu note de 9,8,7 etcpe care le cunosc eu asa ca tot e ceva,si cine stie candva poate imi va folosi.ok va pup.sper sa mai pice vreo filmare banoasa sau ceva concret in ceea ce sunt eu pasionata. sau cel care se lauda cu playboi-ul sa puna vorbele in practica.altfel pare un fraier care doar incearca sa iese in evidenta prin ceva ce nu poate ,dar se amageste singur cu vorbe.incearca"marea cu degetul" :D nu stiu sper sa primesc de undeva o suma fabuloasa ca nu se mai poate sta fara banuti suficienti sau sa se mareasca salariul odata. cat despre masinuta nu am luat-o inca ca astept acceptul de plata,dar faza e sa vina cat mai repede ca acum in martie imi expira si asigurarea casco si nu cred ca mai pot sa o continui sa o fac.uf voi vedea.dar sa primesc mai repede masinuta mea. |
Re: @
Originally Posted by Mistah J:
mai dar eu chiar imi doresc sa pozez in playboi de mult timp.consider o revista intre arta artistica si exbitionism-ceva si tentant si incintant.si nu uta ca nu oricine pozeaza in ea.eh si atunci?care e faza?mie oricum imi place sa pozez si atunci ar fi si ceva concret -pasiune -util.etc.asa ca ia hai sa il luam la intrebari pe tipul respectiv,si sa il tachinam daca face doar misto. sa faca in alta parte aici sunt postati oameni importanti,cu ,coloana vertrebrala nu misei. SA DEMOMSTREZE DACA E TARE,DACA NU SA TACA! |
|
De ce ma, ca femeia e valabila. E exact ce-i trebuie unui barbat. Mie imi place de ea, o stiu, am vazut pe naturel de cateva ori. |
confesiunile Irenei - ce viata tumultoasa are fata asta...
Irene la scoala/gradinita speciala - un nou bestseller. |
Originally Posted by herbert:
CHIAR AM AVUT O VIATA TULMUTOASA,dar sa speram ca va fi mai echilibrata si de vis ca in paradis de acum incolo. confensiunile mele mai sunt in cartea recent aparuta asa ca ca ducetiva la editura sarmisdat-libraria eminescu si luati-o acum,cat mai este. |
A vrut sä zicä Samizdat. Adicä text interzis de autoritäti, difuzat pe sub mânä, de obicei bätut la masinä sau copiat la xerox. De la Soljenitîn la I.M.M. :sleep: |
utile precizari...
debitul torential al Irenei e psihedelico-halucinogen. |
Originally Posted by herbert:
_________________________________________ * - Adicä obviously. (n.a.) |
Originally Posted by Pitbull:
mai mai,aveti voi drreptate.astazi am luat masina ,DARbaraie motorul si tremura de nu se poate.ok se va vedea ce are sau poate ii trece in timp,uf si tot am platit niste banuti si a trebuit sa imi fac si casco in continuare.dar cand voi avea bani de o masina mai buna o voi da-o desi e prima mea masinuta dar asta e.sau daca voi pleca in sua si imi va trebui banutii.in rest o voi mai folosi-o pana la o alta.tot e masinuta mea-e prima mea masinuta si e normal ca sunt afectionata de ea.asta e se va vedea cum stau lucrurile.ok pupici |
mai cuvintele la mine sunt de aur indiferent cum si in ce mod le zic.doream sa zic ca m-m atasat de ea. si ca este o anumita afectiune.ok nu conteaza |
All times are GMT +2. The time now is 18:06. |