Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

Malombra 12 Mar 2013 18:47

ba da, e pe locuri, locul figurează şi pe bilet.
şi ce mniezău ai face , dacă ai vedea aşa ceva? l-ai ruga să-ţi arate şi ţie ce-a găsit? :-S

anaemona 12 Mar 2013 18:50

Eu si Emil Brumaru sintem fericiti pentru ca lingura e adinca :)

De fapt de ieri mai sint fericita pentru ca pot lua carti online de la biblioteca. Eu si noile tehnici de e-book sintem total paralele, adica in afara de carti in format pdf sau word n-am citit nimic altceva pina la minunea asta de la biblioteca; nu-s posesoare de nici un gadget din ala de citit destept si nici macar n-am smart phone :) sint eu destul de desteapta si pentru anticul meu telefon ;) In fine, in functie de ce timp am de citit si nu-mi prea place sa citesc de pe un ecran :( o sa vad ce carti interesante gasesc. Abia astept sa vad cum dau cartea inapoi :) pentru ca timpul cit mi-e imprumutata e clar limitat, nici macar nu pot copia ceva din ea.

Kriss_Kringle 12 Mar 2013 19:53

Nici eu n-am smart phone dar sunt posesorul unui gadget destept de citit.Decat sa-ti bati capul cu biblioteci virtuale mai bine investesti intr-un Kindle si apoi iti copiezi de pe net mii de carti pe gratis!
Exista si un program facut de niste oameni cu suflet bun care se numeste Calibre si converteste e-books dintr-un format in altul,deci mai bine de atat nu se poate.
Take a leap of faith,Ana.It's worth it!;)

bremen1980 13 Mar 2013 11:33

Malombra :
1. Poate ca erai invizibila si omul nu te-a vazut
2. Daca te-a vazut ma mir ca nu ti-a oferit si tie niste merinde .
3. Daca te-a vazut si nu te-a poftit la masa inseamna ca avea nevoie doar de companie . Citisem pe undeva ca nimic nu e mai jalnic decat un om care mananca singur . Cred ca era la Baudrillard in ''America''
4 . Poate ca omul era total dezinhibat , un histrion dornic sa-si exhibe placerile pintecului in public . Tu ai fost publicul .
5. Ai fost victima unei farse pentru vreun obscur post tv local .
6. Omul era Denis Lavant.

t0nka 14 Mar 2013 07:43

Originally Posted by Malombra:

pe prosopel se caţără nişte pîine, un cîrnat cam umed.

esti tare norocoasa daca ai scapat asa ieftin. imi aduc aminte ca acum vreo 4 ani, iarna, imi cautam un loc in personalul buzau-bucuresti. la un moment dat, vad o bancuta goala, un nene aproape de 50 de ani statea pe cea de vis-a-vis. ma asez bucuros, imi asez bagajele...in fine. dupa vreo 10 min de mers, nenea asta scoate din sacosa o paine, o ceapa rosie si vreo juma de salam feliat. stii cum mirosea salamul pe caldura aia din tren??? PARFUM

bremen1980 14 Mar 2013 10:38

Originally Posted by t0nka:

Originally Posted by Malombra:

pe prosopel se caţără nişte pîine, un cîrnat cam umed.

esti tare norocoasa daca ai scapat asa ieftin. imi aduc aminte ca acum vreo 4 ani, iarna, imi cautam un loc in personalul buzau-bucuresti. la un moment dat, vad o bancuta goala, un nene aproape de 50 de ani statea pe cea de vis-a-vis. ma asez bucuros, imi asez bagajele...in fine. dupa vreo 10 min de mers, nenea asta scoate din sacosa o paine, o ceapa rosie si vreo juma de salam feliat. stii cum mirosea salamul pe caldura aia din tren??? PARFUM

Si desertul se serveste atunci cand omul se descalta de galosi . Atunci sa vezi parfum :))

Malombra 14 Mar 2013 15:25

Originally Posted by bremen1980:

Malombra :
6. Omul era Denis Lavant.

asta era:)) . ah, ce păcat că nu m-am prins. X( gata, ştiu, cînd mai iau trenul de la bucale, iau şi un aparat din acela de tatuaje, să-mi imprim pe coajă autografele oamenilor importanţi care circulă incognito. sau mai bine nu. una e cînd circulă lavant deghizat într-un brav mezelofil şi alta cînd circulă capatos deghizat în sharunas bartas.
la 4 ţin să te contrazic. omul era chiar inocent în toată treaba, foarte la locul lui, el credea că respectă punct cu punct codul lui hammurabi, ăla care la art. 3 zicea şi ceva despre etica feroviară. de asta nici nu m-am chinuit să mă înfurii.

iiii 14 Mar 2013 16:50

daca tot o dam cu experiente in transport... il rog pe kriss sa ne relateze patania cu fotograful.

Kriss_Kringle 14 Mar 2013 18:32

Am si uitat de domnu' dar daca insisti,o sa povestesc.:))

Anul trecut in septembrie ma urc in microbuzul de Bucuresti si ma asez in spatele unui tip cu fata de mongol,par cam pana la maxilar de lung si sapca in cap.
Dupa cateva minute se ridica si incepe sa faca poze prin microbuz cu telefonul,probabil nescapand niciunul din pasageri.S-a dus prin spate sa ii prinda mai bine pe cei din ultimele locuri si o intreb pe o pensionara din dreapta mea care-i treaba cu individul.

Aceasta imi spune ca face poze fiecarui pasager in caz de e jefuit vreunul din ei,sa aiba un fel de lista cu toti care au fost in microbuz.
Mi s-a parut destul de relevanta explicatia dansei,asa ca n-am mai dat atentie.
Cand am ajuns la popas,m-am dat jos din microbuz sa ma dezmortesc putin dupa care am urcat la loc si ma uitam pe geam,urmarindu-l pe acest pui de Weegee,care fuma o tigara.

A tras omul cateva fumuri dupa care scoate telefonul din buzunar si se indreapta spre niste tipi care doar ce alimentasera masina cu benzina si mai stateau pe afara putin.Il tine indreptat catre ei,le face cateva poze dupa care se intoarce langa microbuz sa-si termina tigarea.S-au uitat si baietii aia mirati pentru ca nu intelegeau de ce i-a imortalizat individul asa din senin.:|

Atunci mi-am dat seama ca avea ceva sigur la mansarda si explicatia doamnei nu era chiar asa
rezonabila.
Tipul asta facea poze in continuu si cred ca suferea grav de paranoia pentru ca se uita constant in spate de parca era urmarit de agenti federali.Nu mai zic ce aiurea era sa te trezesti cu el in nas facandu-ti poza fara sa zica absolut nimic.:))

copila_satanista 15 Mar 2013 10:55

Poate vroia sa construiasca o baza de date-facebook-recensamant :)) . Cum naiba de nu a ripostat nimeni? Macar sa il intrebe care e poanta :-/

Kriss_Kringle 15 Mar 2013 14:23

Probabil n-au vrut sa-si bata capul cu el pentru ca l-au vazut ca era cam diliu.:-/

omudindulap 18 Mar 2013 12:18

Sunt bucuros pentru fericirea omului astuia.

Uitati-va la privirea lui, cum se bucura precum un baietel ce i-a cucerit inimioara fetitei la care-a tanjit o vara.
Din pacate, ora tarzie m-a impiedicat sa iau parte la revenirea spectaculoasa a ibericului (pe hard si in meci) , am vazut doar primul set, pierdut in fata unui Delpo renascut si el dupa ceva accidentari, argentinianul trecand in sferturi si semifinale de Murray, respectiv Nole, de fiecare data revenind de la 0-1 la seturi. Sincer, n-as fi crezut ca Nadal va putea intoarce meciul, tinand cont de faptul ca revine dupa o accidentare la blestematul genunchi care l-a tinut departe de circuit vreo 7 luni, dusman caruia i-a multumit la final pentru parcursul in acest turneu, unde mai pui ca nici suprafata de joc nu-i tocmai pe rotula sa, prietenii stiu de ce. Bine, de la revenire si-a mai adjudecat 3 trofee, din 4 posibile, dar adversarii nu au fost tocmai de calibru. Carcotasii ar putea spune ca a avut si ceva noroc, dand in sferturi peste un Gulbis labil psihic, apoi, in semifinale, de un Fedex transferat parca la Posta Romana, de care trecut foarte lejer in 2 seturi. Iar in finala l-o intalnit pe epuizatul argentinian, care a avut meciuri mai solicitante in fazele precedente. Insa, meritul e numai al sau si al unchiului Toni, despre care spune ca ar fi cel mai important om din viata lui si ca fara el bla bla, riscanta afirmatie, daca-i adevarata.
Ah, cu ocazia asta i-a depasit si recordul lui Roger, ajungand la 22 turnee de Masters castigate
Cam asta...

faraimaginatie 18 Mar 2013 22:23

Pai eu azi, uitandu-ma prin proiectille de pe la niste cinemauri de pe langa mine, aflu cu stupoare ca la 7 a avut loc o priectie speciala pentru The Act of Killing. Era 8 cand am vazut. Si m-am suparat asa de tare pentru ca aveam impresia ca-s vigilenta la chestiuni din astea si nu-s tuta si stau acasa cand ar trebui sa fiu in ciematograf. Si m-apuc eu ca posedata sa caut alte proiectii ale documentarului astuia prin micutul oras . Si-am scormonit bine, ii ca dracu de greu, mi-a fost dusman pana acum 10 minute google-ul. Daaaaaaaaaaaaar...am gasit alta proiectie singurica si parasita maine de la 6:15!!! This made my day...um..evening. Deci da, sunt fericita ca maine o sa vad The Act of Killing. :D

iiii 20 Mar 2013 09:54

sunt fericit pt ca.... astazi am mers la munca cu bicicleta!!!

Sorin87 26 Mar 2013 08:42

sunt fericit pentru ca se lungeste ziua si scade noaptea...pot lucra mai mult :)

MikkaelWolfganger 26 Mar 2013 23:45

Sunt fericit pentru ca, in sfarsit, mi-a venit bursa.Urmeaza marea cheltuiala :D

sigalia 29 Mar 2013 20:18

Pai azi,de pilda,a fost una din zilele care mi le dedic mie si lucrurilor care imi fac placere.
Sunt fericita pentru ca dispun de suficienta libertate si ... timp.

iiii 05 Apr 2013 13:20

sunt fericit pt ca am reusit sa ajung in Belgrad si apoi in Timisoara! un fel de mini euro trip. :D

MikkaelWolfganger 06 Apr 2013 20:42

Sunt fericit pentru ca Bayern a luat titlul<:-P

DarkNight00 06 Apr 2013 21:37

sunt fericita ca primesc un salariu mai bun;)

MariaMona 09 Apr 2013 16:27

Sunt fericita ca mi-am luat inima in dinti si m-am urcat din nou la volan dupa vreo 18 ani! Sunt si mai fericita ca am o masinuta automatica!

bremen1980 09 Apr 2013 19:25

Originally Posted by MariaMona:

Sunt fericita ca mi-am luat inima in dinti si m-am urcat din nou la volan dupa vreo 18 ani! Sunt si mai fericita ca am o masinuta automatica!

Gata cu șprițu ' ???? >:)

MariaMona 09 Apr 2013 21:29

Gata! :)

sigalia 09 Apr 2013 21:40

Originally Posted by MariaMona:

Wow,asta da depasirea limitelor .Bravo! Sa ai parte de cat mai multe trasee si buna dispozitie la volan.

bremen1980 22 Apr 2013 18:25

Am gasit si la noi niste cronici de film mai fitoase , mai aratoase .Ceva mai special cum ar spune unii . Sunt culese de mai multe luni si afisate astazi .

http://revistacultura.ro/nou/tag/film/

sigalia 23 Apr 2013 17:28

Mi-a fost dat sa cunosc - in Romania ! - o persoana care la 82 de ani este inca vie cu adevarat si traieste din plin : de profesie actrita de teatru ,inca joaca(acum repeta pentru o piesa pusa in scena de un teatru independent) ; isi imparte existenta intre doua orase mari din tara(unul la munte,celalalt la mare) ;calatoreste ( in ultimul an a facut 3 excursii aici, pe batranul continent, medicul ei interzicandu-i sa plece in Tibet,acolo unde ar fi vrut) .Citeste,vede filme ,se simte bine in compania oamenilor si face conversatie savuroasa .Are un look "fresh " si o forma sufleteasca sportiva.Este singura ,neavand copii,dar intregul univers parca ii aprtine .Fa-bu-los !

bremen1980 16 May 2013 22:30

Destul de reusit serialul de pe National Geographic despre anii '80.Se mai uita cineva ?

reivan 22 May 2013 13:26

Originally Posted by bremen1980:

Destul de reusit serialul de pe National Geographic despre anii '80.Se mai uita cineva ?

Eu l-am vazut , e chiar foarte reusit :)

Redy 23 May 2013 14:44

ploua

sigalia 24 May 2013 15:19

A venit vara !
Hainele subtiri,usoare si vaporoase imi cresc sensibil nivelul de serotonina.

Geary 25 Jun 2013 17:16

Sunt fericit ca mi-am facut curaj sa conduc dupa 7 ani de seceta si ca sunt posesorul unei dacii nou-noute.

iiii 26 Jun 2013 09:41

logan?

Geary 26 Jun 2013 15:50

Da

Sorin87 29 Jun 2013 08:38

:D :D :D este weekend si sarbatoare (nu mai trebuie sa lucrez fizic) sunt epuizat dupa saptamana asta

Martel 30 Jun 2013 19:15

Sunt fericit pentru ca am reusit sa o conving pe fosta mea prietena sa ne impacam :D si m-a iertat desi am fost un dobitoc imens.

A fost cea mai grea luna, fara ea.

iiii 01 Jul 2013 09:49

vineri , am reusit sa ma revad, dupa ceva vreme, cu 3 forumisti!!!

Kriss_Kringle 01 Jul 2013 12:34

\m/

rvn 01 Jul 2013 13:14

Originally Posted by Martel:

desi am fost un dobitoc imens.

buna autocritica!:))

bremen1980 08 Jul 2013 20:55

De vreo 3-4 ani dau de una care recita "Luceafarul " lui Eminescu , prin tramvaie /autobuze. O intalnesc pe diverse rute si la diverse ore .Astazi am dat insa de un recitator , tot luciferic si tot sufletist .Era omul nostru plin de patos dar din pacate , fara pantofi .Chiar si in secolul nostru , arta cere sacrificii.
Sper ca cei doi sunt complementari , poate formeaza chiar un cuplu.
Eminescu n-a murit , e pe maini bune desi de picioare ma tem mai mult .

iiii 25 Jul 2013 09:21

am avut sansa sa revad iron maiden aseara !!! rooooooock

Sorin87 26 Jul 2013 10:11

am terminat de depus declaratiile la timp si am scapat de amenzi

chuckyfan 28 Jul 2013 20:24

pentru că mi-am luat ( în sfârşit ) kindle!

o să revin în câteva zile cu păreri :D

ăsta e http://www.emag.ro/ebook-reader-kind.../pd/ES40KBBBM/

Kriss_Kringle 28 Jul 2013 22:56

Pret umflat la noi ca de obicei.Ei cer 100$ in timp ce modelul asta e 69$ pe amazon.Eu am cu tastatura si 3G de cativa ani si in afara de faptul ca e un pic micut,n-am ce sa-i reprosez.

rvn 29 Jul 2013 07:20

Originally Posted by Sorin87:

am terminat de depus declaratiile la timp si am scapat de amenzi

ha!ha!ha!
zi mersi ca ai avut ce sa declari!

Sorin87 06 Aug 2013 07:57

cateva miliarde numai nu-i mare lucru :))

Twinsen 23 Sep 2013 09:15

Nu mai vad mesaje postate de boti. Sper ca am scapat de ei. <:-P

Twinsen 23 Sep 2013 09:17

Heh, se pare ca m-am grabit. Tocmai am dat de unul... :-/ Credeam ca noul sistem de login i-a eliminat...

ghost90 05 Dec 2013 19:46

http://www.gandul.info/international...ldova-11743665

Si pentru ca merge foarte bine cu ce s-a-ntamplat azi in Basarabia, am sa postez si asta .

faraimaginatie 12 Dec 2013 23:05

Sunt fericita pentru ca tocmai am fost anuntata ca am primit un internship platit ca jurnalist. In Londra :"> That must be a good enough reason for a very boozy night, I think.

varu 12 Dec 2013 23:27

Originally Posted by faraimaginatie:

Sunt fericita pentru ca tocmai am fost anuntata ca am primit un internship platit ca jurnalist. In Londra :"> That must be a good enough reason for a very boozy night, I think.

Felicitari!
Critica de film, speram noi astia de pe aici :)

All times are GMT +2. The time now is 04:18.