![]() |
Originally Posted by alextreme93:
|
Little Big Soldier cu Jackie Chan. Nota 6/10.
|
Clash of the titans...
Pfff.. Bleah |
Bride & Prejudice (2004)
Frate, da'frumoasă mai e Aishwarya Rai !! :"> :-* :-* :-* Mă rog, mai văzusem eu ceva pictoriale şi ştiam că a fost şi Miss Univers, însă nu o văzusem încă în vreun film. |
Solyaris - 8/10
Nostalghia - 8/10 |
Originally Posted by miercuri:
|
Strenght and Honor 6/10
|
Robin Hood.Chiar acum am venit de la cinematograf.Filmul e bun,dar ma dezamagit un pic,in sens ca este un film de masa,si nu o opera de arta(asa cum ma gindeam/speram ca va fi).
Oricum,pentru cei care vor sa primesca un film de relaxare - e perfect.Nota 7/10. |
Fanfan la Tulipe 6,5/10
|
A Very Long Engagement - mi-a placut foarte mult!
|
Originally Posted by alextreme93:
Trebuie amintit si ca vorbele mentionate au fost precizate. |
Chloe - nu mi-a placut
|
Zaitochi de Takeshi Kitano. Nota 8/10
|
Tempo Di Viaggio - ?/10
Offret - 7,5/10 |
American Beauty 8,5/10
|
|
un film cu brusli, vandam, cichician, ciacnoris
rating: 7.2452135 / 10.0000000 |
Perfume - The story of a murderer 8,5/10
|
Il capo dei capi (2007)
Unul dintre cele mai bune si realiste legate de mafia siciliana. Miniseria prezinta ascensiunea si decaderea adevaratului Corleone, un fiu de taran ce ajunge unul dintre cei mai influenti si temuti oameni din Sicilia. De vazut. |
Europa (Zentropa) - regizat de Lars von Trier in 1991.Ultima parte din trilogia Europa .Un film tulburator despre Germania postbelica si vina colectiva a poporului german in catastrofa razboiului mondial.Un tinar idealist american(cu radacini germane ) vine in Germania si vrea sa-i ajute pe germani intro perioda in care toata lumea ii ura.El se angajeaza la Zentropa o companie renumita de transport pe caile ferate germane.De aici inainte apar tot felul de complicatii si tinarul se vede atras in conspiratii demne de filmele noir.Kafka pare sa fi scris si el o buna parte din scenariul filmului care este de multe ori absurd si foarte apasator .Totul este foarte bine strunit de maestrul Von trier (care apare si el in film in rolul unui evreu ). 10/10
Bonus :o hipnotizanta voce din off care pare sa dirijeze toti pasii eroului nostru http://www.youtube.com/watch?v=awJEA...eature=related |
Pulp Fiction (1994)
Black comedy, tipic Tarantino. 8/9.
|
Valhalla Rising 6/10
|
The Pacific - 8/10
|
|
Rounders 8/10
|
Alice In Wonderland - 6/10
Eros(The Dangerous Thread of Things - 5/10,Equilibrium - 6/10,The Hand - 7/10) |
Trainspotting 9,5/10
|
The Notebook - o siroposenie mult prea mare pentru mine. 6/10
|
Originally Posted by andreiu7z:
Mai nou avem sistem nonar :-/ |
Originally Posted by MariaMona:
pe mine ma seaca caracterul tipei, faptul ca e atat de religioasa, pioasa etc ... :-& . in rest e totusi un film placut |
Originally Posted by anaemona:
chiar cool sistemul, iconoclast. :)) De-acum voi da si eu note dintr-un maxim de 8,3952. De exemplu pt Pulp Fiction nota mea e 7,9417 / 8,3952 Ce tare ! B-) |
Originally Posted by anaemona:
Nu, nota este de 8 pe 9, nu de 8 din 9. |
Adica 0,88888889? :)
|
The Book Of Eli - 6/10
Shaolin Soccer - 5/10 Saving Private Ryan - 7/10 |
Adaptation 8/10
Synecdoche New York 9/10 Charlie Kaufman a regizat primul si cel mai profund film pe care l-a scris. Putin cam greu de urmarit fata de celelalte filme ale sale, dar cu atat mai satisfacator. |
Les amants réguliers. Un film asemenea unei cani adanci de cafea neagra
|
El secreto de sus ojos - film complex, destul de greu de asimilat in totalitate la o prima vizionare, compromis de un final jenant, care final, probabil, la cit de retardata a ajuns Academia, i-a asigurat triumful in fata superiorului The White Ribbon. Unii regizori pur si simplu nu stiu (sau nu vor) sa spuna STOP atunci cind e momentul... Neverosimila scena interogatoriului, penibila de-a dreptul secventa cu "biletelul de amor" din final, in rest, un film excelent insa cu mult sub nivelul capodoperei lui Haneke...
|
Ronin - 6/10
Coffee and Cigarettes - 7,5/10 Cast Away - 7/10 X-Men Origins:Wolverine - 3/10 |
Gegen die Wand - 9/10
|
Cel mai recent film vizionat
'Poker' ,mai bun decat ma asteptam, Sergiu Nicolaescu a reusit sa faca din istoria revolutiei din '98 o comedie buna.
|
Originally Posted by digeo90:
Hoo-ha ! Zi-mi si mie luna si ziua revolutiei din '98 B-) si sa-mi spui motivu' revolutiei :)) On:The Taking of Pelham 123 - 4/10 Scent of a Woman - 8,5/10 |
The 11th Hour documentarul produs de Leonardo DiCaprio! Foarte bun. Obligatoriu de vazut.
|
Iron Man 7/10
The Hangover 6/10 Defendor 8/10 - mi-a placut foarte mult! Fight back! ;) |
Am vazut The Cottage, acum cateva zile.
Funny. |
Originally Posted by Jane.X:
Eu l-as alege pe al doilea, mi se pare mai complex. |
Leap Year (2010) - m-a prins intr-o dispozitie ok pentru astfel de filme. poate cam siropos si cu situatii din acelea cam trase de par, dar cu siguranta foarte placut. peisajele sunt superbe si m-au lasat ... 8->=P~:(( etc . ador Irlanda ce sa mai ....
|
Fargo 7/10
|
Undisputed 3 7/10
|
Leon 10/10
Cel mai greu lucru in box este sa te scobesti in dinti cu manusa |
Fiorii tineretii de Andrej Wajda, la festivalul filmului european. Am ramas suprins de cata prospetime da dovada Wajda la 84 de ani.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:42. |