![]() |
hai mai, ca e faina piesa... plina de insemnatate si adevar... :))
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Si eu vreau in Groenlanda!;)
|
Ma enerveaza ipocrizia occidentalilor in ceea ce priveste emigratia.Vad anunturi de tipul :''Germania recruteaza 10.000 de medici din Estul Europei'' si ma intreb daca n-ar fi cazul sa facem pachete de tipul '' un doctor + 10 tigani '';un inginet IT + 15 someri '' :)) . Vreti numai crema ,pai luati tata si niste aurolaci la pachet . Sa formezi un doctor in occident costa peste 100.000 de euro si voi vreti sa-i luati moca ,nu se poate tata.
|
Pe mine ma enerveaza ingrozitor vremea asta urata, care se incapataneaza sa ramana inca un timp asa sis sa imi strice planurile:((
|
Originally Posted by portofel:
|
Mi-am dat seama ce ma enerveaza cu adevarat la telenovele ;hainele actorilor. Ba astia parca sunt toti veniti la nunta sau la botez.(unde femeile se imbraca in mov sau roz ) De la paznic pina la magnat ,toti sunt imbracati la patru ace.Nimeni nu sta in casa intr-un halat tocit ,nu vezi nici macar un mos cu petice intre picioare sau macar o vecina cu bigudiuri pe cap.
|
:)) :)) chiar ca da!
|
Zapada de 25 de cm in 25 februarie
|
Cam multa zapada - ai pile? >:)
|
Ca se face atata tam-tam pe tema divortului dintre Monica aia si Irinel ala:-&
Ce-i atata discutie dom'le , cine a ajuns Monica?!>:P |
Reclama de la Nescafe!! X(
|
statul la birou la ora asta!
|
Uai rvn... nu-i bine asa... poate iti iei revansa si petreci ceva timp special pentru tine, in spiritul la 1martie asa ;)
|
Ma enerveaza tiganii de la Piata Romana care vand martisoare!!! Nu mai ai pe unde sa treci de tarabele lor chicioase.X(
|
Frigul asta de afara si reclama asta de la nescafe x(X(
|
Originally Posted by FreakDoll:
acum am inteles de care reclama era vorba, de cate ori mi-a aparut, n-am stat niciodata sa vad despre ce e vorba, dar , da, subscriuX( |
Originally Posted by FreakDoll:
daaa, bine zis! uneori abia mi se incarca pagina de la atatea reclame 8-| LE: siiii ma mai enerveaza si ca s-au gasit astia sa lucreze la un pasaj fix in fata metroului si acum trebuie sa trec prin tot noroiul ala si e lume care abiaaaa se misca, si n-ai loc, si acuma mai sunt si tarabe cu martisoare si flori si aaarrgghhhsljdsfsnfdsjk. :-w |
:)) :-bd ce fain ai zis-o!
|
Originally Posted by portofel:
|
All times are GMT +2. The time now is 06:47. |