Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cum aratam noi,userii Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93853)

Pupaila 17 Jul 2011 13:24

Cineva m-a asemuit cu Josh Hartnett, macar m-ai asemanat cu un personaj autentic. :))

rvn 17 Jul 2011 14:20

ei..pai, daca stii cine-i personajul autentic, stii si cu cine facea cunostinta cand nu invata (gramatica), da?

Pupaila 17 Jul 2011 15:40

Originally Posted by rvn:

ei..pai, daca stii cine-i personajul autentic, stii si cu cine facea cunostinta cand nu invata (gramatica), da?

:)) le-am corectat

Cristina_ 17 Jul 2011 16:55

Originally Posted by Pupaila:

Cineva m-a asemuit cu Josh Hartnett, macar m-ai asemanat cu un personaj autentic. :))

Da la ochi sunt parca similari cu cei ai lui Hartnett.Poate peste 10 ani te vad star la Hollywood.

SoX 17 Jul 2011 18:36

@Pupaila, imi pari cunoscut... :D

Pupaila 17 Jul 2011 20:05

Originally Posted by SoX:

@Pupaila, imi pari cunoscut... :D

Ce sa spun,am o fata comuna. :D

PalatusREX 18 Jul 2011 09:45

chuckyfan 18 Jul 2011 14:19

please, anyone...........call "The Cocalar Hunter". specimen pe calea de disparitie above me.

arnoldroland 18 Jul 2011 15:30

Originally Posted by chuckyfan:

please, anyone...........call "The Cocalar Hunter". specimen pe calea de disparitie above me.

=)) asta-i mortalaa =))

Disciple 18 Jul 2011 20:53

Ba, Chucky, parca iti placea stilul horror? Ce ai cu omul? :)) Prevad un spam.

chuckyfan 19 Jul 2011 05:50

:)

E banat deja, nu cred ca are sa ma afecteze. Nu-mi place horrorul romanesc. e prea mult.

Socal 19 Jul 2011 13:32

i have fifty years old and i look like a spaghetti

arnoldroland 19 Jul 2011 15:16

:)) eh, lasa, ca se mai intampla, sa nu disperi, viata merge inainte si dupa 50 de ani ;)

FANELvaloros 28 Aug 2011 12:47

fetelor mai puneti si voi o poza ceva...:-O

danoninoo 03 Sep 2011 11:04

Originally Posted by arnoldroland:

:)) eh, lasa, ca se mai intampla, sa nu disperi, viata merge inainte si dupa 50 de ani ;)

buna arnold:)

danonino 03 Sep 2011 20:22

Originally Posted by danoninoo:

Ptiu, sa nu te deochi.
Observ ca sunt idolul tau, altfel nici nu se putea. Dar stai linistit, esti fanul meu, te inteleg. Crede-ma, ti-as da o poza cu mine si cu tot cu autograf, daca nu as sti ca o sa ai o relatie intima cu fotografia in baie.

danoninoo 04 Sep 2011 15:40

Originally Posted by danonino:

Ptiu, sa nu te deochi.
Observ ca sunt idolul tau, altfel nici nu se putea. Dar stai linistit, esti fanul meu, te inteleg. Crede-ma, ti-as da o poza cu mine si cu tot cu autograf, daca nu as sti ca o sa ai o relatie intima cu fotografia in baie.

Oare de ce nu am pus poza niciodata pe forum? Cred ca sunt prea gras si fac impresie proasta pe urma:(( Si in plus de asta I don`t have enough big balls ca sa am tupeu:-O

chuckyfan 04 Sep 2011 19:10

aseara in trenul catre concertul Zdob si Zdub. Eu sunt cel care poarta tricoul cu Led Zeppelin.

PS: Cred ca cineva se va supara ca am postat poza aceasta:D

danonino 04 Sep 2011 19:49

Ptiu, sa nu te deochi.

Oare de ce nu am pus poza niciodata pe forum? Cred ca sunt prea gras si fac impresie proasta pe urma:(( Si in plus de asta I don`t have enough big balls ca sa am tupeu:-O

Chiar atat de multe fantasme ai cu mine? Crede-ma, daca iti trimit o poza, nu cred ca o sa ai bani de faianta si irosesti adezivul natural.

Ptiu, sa nu te deochi.

Chiar atat de multe fantasme ai cu mine? Crede-ma, daca iti trimit o poza, nu cred ca o sa ai bani de faianta si irosesti adezivul natural.

Ma cred frumos ca Adonis.In oglinda cand ma vad si ma intreb cum de mama m-a facut atat de frumos.

Pai, normal. Semeni cu mine. Inca nu ai vorbit cu ma-ta despre treaba asta?

safi 11 Sep 2011 10:19

asta sunt eu :)... http://imageshack.us/photo/my-images/689/imga0047.jpg/ :-*

All times are GMT +2. The time now is 07:57.