![]() |
|
RIP Nagisa Oshima :(
|
A murit Irina Petrescu.Tocmai am vazut aseara pe TVR2 o ecranizare dupa "Concert de muzica de Bach" in care juca si ea.Am cautat dimineata sa vad daca gasesc filmul/teatrul TV pe undeva pe youtube sau in alte locuri dar n-am gasit.
Superba femeie si o mare actrita. |
Nu am vazut-o la lucru nicaieri, dar am remarcat-o in fotografia atasata articolului pe care l-a scris Pitbull despre ea acum ceva vreme, si ma gandeam ca merita facuta membru de onoare al topicului cu frumuseti feminine...
![]() Ah, si am mai vazut-o si pe coperta cartii Cartile care ne-au facut oameni, mai inainte de asta. Aceeasi impresie. (desi, in articolul cu care contribuia dumneaei la omnibusul initiat de Dan.C. M., pusese in lista cu titluri de luat pe insula Usa lui Liiceanu... dar sa trecem peste asta) R.I.P. |
Mi s-a părut nemeritat de puţin mediatizată dispariţia ei. Am aflat abia a doua zi. :(
O conversaţie de acum câţiva ani mi-a lăsat o părere fantastică - o mare actriţă, o mare doamnă. Mare păcat... RIP! |
Jesus Franco :( măcar de apuca să-şi termine ultimul film
RIP |
R.I.P. Roger Ebert.
|
No way. Habar n-aveam :-s
|
Acum am vazut si eu.:((
R.I.P Roger.Who's gonna take your place now?:| |
RIP Roger Ebert. L-am vazut la Cannes acum vreo trei-patru ani. Urca cu greu scarile spre salile de cinema; era prezent la 8 fara ceva dimineata, pentru proiectiile de presa. Insotit permanent de sotia lui. Purta o esarfa care ii acoperea gatul, de la barbie in jos. Toti cei care il remarcau il priveau cu curiozitate si admiratie.
|
RIP Roger Ebert
|
R I P Margaret Thatcher !!!
|
Jeff Hanneman
RIP :( sper că a ajuns "la sud de rai". |
|
Everyday's a gift, but does it have to be a pair of socks?
|
|
|
S-a dus şi Lou Reed... Walk on the Wild Side :(
|
Originally Posted by c.ghevara:
A fost ziua lui perfecta . |
|
All times are GMT +2. The time now is 02:08. |