Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

irene marlyne monroe 02 Feb 2007 23:26

Originally Posted by Pitbull:

Nu cunosc nici un Lul si nu stiu cine mai vine mâine. Apropo de mess, eu mä refeream la arätat cartea, nu ce voiai tu.

am crezut ca am vorbit cu tine pe mensenger ,caci am crezut ca faci glume cand ai zis ti-o arat eu pe mess-adica eu am inteles altceva.sorry crnu stiu ce am

irene marlyne monroe 02 Feb 2007 23:28

Originally Posted by irene marlyne monroe:

Nu cunosc nici un Lul si nu stiu cine mai vine mâine. Apropo de mess, eu mä refeream la arätat cartea, nu ce voiai tu.

am crezut ca am vorbit cu tine pe mensenger ,caci am crezut ca faci glume cand ai zis ti-o arat eu pe mess-adica eu am inteles altceva.sorry crnu stiu ce am

sunt ca,m confuza,sorry

Pitbull 02 Feb 2007 23:36

Tu, CONFUZA??? :shock:

Imposibil! :sleep:

films4all 06 Feb 2007 21:32

Tu, CONFUZA??? :shock:

Imposibil! :sleep:

Adevar graieste!

irene marlyne monroe 08 Feb 2007 13:53

sunt fericitaaaaaa,am luat certificatul de la cursul de psihopedagogie speciala in cadrul univ.buc.fac de psihologie catedra lui verzea si cu nota maxima 10 ieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
si mai sunt fericita ca masinuta mi-am dus-o la un servis din militari si mi-a si facut-o ieeeeeeee,doar sa vina acceptul in cateva zile si o pot lua cat mai repede ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.okfaza e ca sunt cam racita si fara banuti dar ce mai conteza cand sunt fericita.la examene la fac.mea am luat note mari si sunt convinsa ca voi lua ca m-am descurcat si mai am doar un examen inafara de cel de duminica.ieeeeeeeok va pup.si toate buneeeeeeeeeeeeeeee

Pitbull 08 Feb 2007 15:07

bravo ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee felicitari ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tine-o tot asa ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hai noroc si la mai mare ieeeeeeeeeeeeeeeee.

ok ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pupici ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee merci ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

norina 08 Feb 2007 16:01

esti delicioasa, irene :love: :lol:

ridler 10 Feb 2007 12:16

salut

irene marlyne monroe 10 Feb 2007 15:11

Originally Posted by ridler:

Irene marlyne monroe, vrei sa fii sotia mea??

cerere in casatorie pe internet fara a ne cunoaste?tu ma cunosti?eu nu asa ca cum vrei casatorie intre necunoscuti?ia trimite o poza cu tine sau faci misto de mine.nu-i bine sa sti e ca si cum faci si de tine

Carmine Galante 10 Feb 2007 15:28

Daca iti da poza te gandesti? Poate iti trimit si eu una, asa o sa ai mai multe optiuni.

irene marlyne monroe 10 Feb 2007 15:43

Originally Posted by Carmine Galante:

Daca iti da poza te gandesti? Poate iti trimit si eu una, asa o sa ai mai multe optiuni.

:happy: :P

Pitbull 10 Feb 2007 17:13

Unde le trimitem?

irene marlyne monroe 10 Feb 2007 18:25

Unde le trimitem?

:D pe adresa mea de email.si ce anume preferati sa fie copilotul fata sau baiat?

Carmine Galante 10 Feb 2007 18:40

Eu l-as vrea hermafrodit, sa avem 2 in 1, ca tot se poarta.

Pitbull 10 Feb 2007 20:56

Originally Posted by irene marlyne monroe:

Unde le trimitem?

:D pe adresa mea de email.si ce anume preferati sa fie copilotul fata sau baiat?

Copilot pneumatic se poate?
Ca-n "Airplane I".

Leonard 11 Feb 2007 14:16

e "Airplane!"

ridler 11 Feb 2007 14:23

Irene, iti promit ca imi voi folosi relatiile pentru ca tu sa apari in un pictorial Playboy. ce parere ai?

ridler 11 Feb 2007 14:36

Il cunosc pe redactorul de la Playboy si iti pot aranja un pictorial

Pitbull 11 Feb 2007 14:47

Originally Posted by Leonard:

e "Airplane!"

Privit retrospectiv, devine "Airplane I".
Viitorul opereazä, chiar si neoficial, corectiile necesare.
Zicem "Rambo" I, II, si III, nu "Rambo", "Rambo II" si "Rambo III".
Sau: "Back to the Future", I, II si III, nu "Back to the Future", "Back to the Future II" si "Back to the Future III".
Si: "Nightmare on Elm Street I, II, III, IV, I", nu "Nightmare on Elm Street", "Nightmare on Elm Street II", "Nightmare on Elm Street III", "Nightmare on Elm Street IV" si "Nightmare on Elm Street V".
Iti dai seama ce-ar fi iesit dacä se-apuca Kubrick sä facä vreo cinci sechele la "Dr. Strangelove, or How I've Learned to Stop Worrying and Love the Bomb"? Päi de-asta a pus el sä radä lumea cu atom�*cele la sfârsit - de ce credeai? Ca sä nu trebuiascä sä facä si II, III, etc.

I.M.M., tu ce pärere ai?
(P.S. Imi dai si mie Playboy-u' äla, nu te oftica!)

ridler 11 Feb 2007 15:05

Domnisoara Huruiala aka irene marlyne monroe, eu te pot face celebra. Hai sa discutam altfel sansa afirmarii tale va trece pe langa tine. Trenul celebritatii nu sta mult in statie.

All times are GMT +2. The time now is 16:46.