![]() |
:-&
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
Originally Posted by primmo:
Cati din Romania au vocea lui Adrian? dar daca continua cu manele nu ajunge nicaieri. |
Originally Posted by andreyuzzu:
tu esti pe bune? am mai postat la topicul asta ce ma enerveaza, insa am pus chestii finute, de nuanta... daca e s-o dam pe fata, manelistii ma enerveaza cel mai rau. si nu atat muzica, cat modul de viata. fiindca in opinia mea, manelismul este un stil de viata. tot ce asculta , produce si traieste manele e grotesc. ma enerveaza manelistii care vin in mall cu ghete de fotbal (cu crampoane evident), ma enerveaza manelistii care bat in orice, oriunde incercand sa reproduca ritmurile "divine" de manele, ma enerveaza manelistii care vorbesc tare si fac glume proaste in orice loc, indiferent de prezenta altora in jur. ma enerveaza printzesele care vorbesc numai cu "fa" si cu sa "sa moara mama"... lista e lunga... iar comun in toate astea nu e culoarea pielii, ci maneaua. fiindca da, manelistii reprezinta un grup mult mai mare decat tiganii. despre muzica n-am ce sa discut, sunt curios insa daca micii manelari care sparg seminte in coltul blocului si il canta pe gutza in tramvai, viseaza sa ajunga sa cante la nunti si strang bani din ciordeli sa inregistreze o piesa pe care sa i-o trimita lui bursuc (acest doctor dre al operei tiganesti)? PS: m-a enervat la fel de mult faptul ca pe 1 dec, la o emisiune de pe nustiu ce post, despre mari romani care s-au afirmat, era invitat adrian :| oare la manifestarile despre mari tigani il cheama pe nae zamfir? |
Originally Posted by primmo:
|
Userii noului forum, care-i barfesc si jignesc pe cei ramasi aici. E foarte aiurea, mai ales ca unii dintre ei mai dau si p-aici.
|
rautatea semenilor, mizeria umana care salasluieste in banci, companii de cablu si telefonie mobila si nu in ultimul rind faptul ca s-a scos pedeapsa cu moartea pentru violatori, criminali s si mari devalizatori d ebanci !
|
vecinu' de la 2 care da MANELELE la maxim
|
Iuf ... cred ca mai toti avem cate unu' d-asta... asa m-as face cateodata un Hitler si i-as extermina pe toti :| pacat ca-s prea pacifista X(
|
Piţipoancele care-şi etalează prin mall-uri hainele de firmă şi care uită să-şi rupă etichetele de la haine!!!
|
Providerul de energie care deserveste Calea Victoriei, fie el RENEL, ENEL, sau cum dracului se numeste!
Mai clar, i-as da foc si daca s-ar chema Continental Edison... :| Colegii stiu de ce... |
perfect de acord cu snowman34 :)
|
Cum cit trec anii mi se pare că lucrurile bune sunt parcă lipsite de densitate,vaporoase si diafane .Pui mina pe ele si ramai doar cu nițică rouă.Ce credeai că stăpinesti s-a risipit asemea ceții. In schimb belele au o greutate considerabilă si par să te cocoșeze sau să- ți spargă capul atunci cind te lovesc din plin.:((
|
Programul incarcat de zi cu zi care ma impiedica sa imi urmez pasiunile si sa fiu o persoana creativa. In 2011 nu mai exista Hobby-uri
Sau poate sunt eu prea dependent de bani si accept un full time job care nu imi face placere |
vanzatorii de la chioscurile de ziare
|
Ma enerveaza persoanele care dupa ce nu te-au vazut o perioada buna te intreaba:
Ce faci ma?MAI TRAIESTI? FAIL! :-q |
Originally Posted by nascut_pentru_iubire:
|
Manelistii si manelele ma~X( foarte mult
|
Au gasit astia acum gaura covrigului :coruptia din vami si din sindicate.Cred ca Basescu nu prea mai are ce oase sa arunce unei populatii turbate de foame si recurge la stratageme jalnice .Sigur ca exista coruptie in vami si trebuia stirpita dar sa-i gasesti pe doua sute de spagari din vami vinovati de o criza generalizata a societatii romanesti mi se pare prea mult. Sunt curios ce vor face astia de la putere cind n-or sa mai aiba pe cine da vina ( hoti ,corupti ,pensionari ,muncitori la negru /gri ,patroni ,profesori ,militari ,doctori ,samd ) . Cred ca atunci o sa-l arunce si pe Boc peste bord sau pe madam Udrea . Rabdare si tutun pentru ca vom avea parte de scene de canibalism politic.
|
Citi au pus botu' sa apara in porcaria asta de videoclip.Cred ca astia de TAXI ar trebui sa fie expulzati in Groenlanda impreuna cu aia de la VUNK/VANK .
http://www.youtube.com/watch?v=X9bSgUQ4RXM |
All times are GMT +2. The time now is 19:33. |