Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

Liviu- 08 Jan 2010 15:55

Sunt fericit pentru ca e Oldboy luni la cinema :D

illotempore2002 08 Jan 2010 17:05

la cinema Oldboy, poate la cinemateca?

Sunt fericita ca am ajuns pe shortlist-ul pt un job si marti am interviu cu Vicepresident from U.S.
<:-P
Sa-mi tineti pumnii ca pana una alta sunt somera.

Im.Kino 08 Jan 2010 17:14

La cinema, la The Light

Cinemania 08 Jan 2010 17:16

Originally Posted by illotempore2002:

la cinema Oldboy, poate la cinemateca?

Sunt fericita ca am ajuns pe shortlist-ul pt un job si marti am interviu cu Vicepresident from U.S.
<:-P
Sa-mi tineti pumnii ca pana una alta sunt somera.

Good Luck!!!

Liviu- 08 Jan 2010 20:01

Sunt fericit ca am mai adaugat inca un film favorit la colectie, Chungking Express :D Insa nu cred ca mai dau bani pe DVD-uri de acum si astept sa intre bine in circulatie Blu-Ray-urile. Pur si simplu nu m-am putut abtine de data asta :D

Windom 08 Jan 2010 20:33

Originally Posted by Liviu-:

Sunt fericit ca am mai adaugat inca un film favorit la colectie, Chungking Express :D Insa nu cred ca mai dau bani pe DVD-uri de acum si astept sa intre bine in circulatie Blu-Ray-urile. Pur si simplu nu m-am putut abtine de data asta :D

Chungking... e versiunea de la Criterion?

Liviu- 08 Jan 2010 20:56

Nu, Artificial Eye. Ce-mi pare rau e ca n-are sub in romana si nu il pot da si mamei sa-l vada, cinefila si ea, dar cu minime cunostinte de engleza. E prima data cand il vad la Carturesti, desi cele 3-4 luni de cand trec pe acolo nu reprezinta o mare perioada de timp. Inca astept cu nerabdare momentul cand voi gasi si In the mood for love, desi am inteles ca il pot comanda daca vreau. Nu ma tine buzunarul insa, momentan, ca tot il iau odata.

Rapture 08 Jan 2010 22:20

1. Azi, toata ziua, m-am simtit tare bineee . A fo' o zi buna :"> .
2. A afirmat inca un om ca-s geniala =)) .

Judex 08 Jan 2010 22:49

Mai, tu esti Maria Andries. Fata se autocita pe frontispiciu, langa poza: "Nea Ovidiu imi spune geniala". :P

Rapture 08 Jan 2010 22:55

In cazu' asta e "nea' Nicu" ;) .

Windom 09 Jan 2010 12:18

Nu, Artificial Eye. Ce-mi pare rau e ca n-are sub in romana si nu il pot da si mamei sa-l vada, cinefila si ea, dar cu minime cunostinte de engleza. E prima data cand il vad la Carturesti, desi cele 3-4 luni de cand trec pe acolo nu reprezinta o mare perioada de timp. Inca astept cu nerabdare momentul cand voi gasi si In the mood for love, desi am inteles ca il pot comanda daca vreau. Nu ma tine buzunarul insa, momentan, ca tot il iau odata.

Ma gindeam ca l-ai luat de pe Amazon, nici nu mi-am imaginat ca se gaseste si la noi. In the mood for love s-a dat parca la un moment dat impreuna cu Republik daca tin bine minte...

illotempore2002 09 Jan 2010 16:50

Sunt extrem de fericita. Am inceput formarea pe terapie azi si in 2 ani voi putea fi terapeut sub supervizare <:-P

Cinemania 09 Jan 2010 17:02

Good to know. Am la cine merge in caz ca... :D

illotempore2002 09 Jan 2010 17:05

O, dar te rog, in astia 2 ani oricum va trebui sa ofer testare, analiza si consiliere psihoterapeutica gratis asa ca te astept.

Im.Kino 09 Jan 2010 19:07

Originally Posted by Windom:

Ma gindeam ca l-ai luat de pe Amazon, nici nu mi-am imaginat ca se gaseste si la noi. In the mood for love s-a dat parca la un moment dat impreuna cu Republik daca tin bine minte...

Dap, asa e - dar nu era cea mai minunata dintre copii...

Judex 11 Jan 2010 12:52

...pentru ca in sfarsit mi-am gasit niste anumiti boxeri pe care ii cautam de vreo trei saptamani si nu-mi aminteam sa-i fi 'pierdut' prin vreo 'deplasare' si era cat p-aci sa m-apuc sa dau telefoane. Yay! <:-P

cremaxx 11 Jan 2010 15:47

Originally Posted by Judex:

...pentru ca in sfarsit mi-am gasit niste anumiti boxeri pe care ii cautam de vreo trei saptamani si nu-mi aminteam sa-i fi 'pierdut' prin vreo 'deplasare' si era cat p-aci sa m-apuc sa dau telefoane. Yay! <:-P

Nu stiai daca i-ai imprumutat cuiva sau i-ai uitat pe undeva...?:))

Sunt fericit ca astazi a fost frumos afara.Primavara.:D

buticut 11 Jan 2010 21:03

Sunt fericita ca am reusit in sfarsit sa imi repar netul, ca nu imi mai mergea.Printre altele, am gasit si un apartament in chirie si e ok.

redmen 12 Jan 2010 00:13

Originally Posted by buticut:

Printre altele, am gasit si un apartament in chirie si e ok.

Altul ?

Kramer 12 Jan 2010 19:07

Că am găsit Ivan`s Childhood.:x <:-P

All times are GMT +2. The time now is 08:26.