![]() |
Sunt fericit pentru ca e Oldboy luni la cinema :D
|
la cinema Oldboy, poate la cinemateca?
Sunt fericita ca am ajuns pe shortlist-ul pt un job si marti am interviu cu Vicepresident from U.S. <:-P Sa-mi tineti pumnii ca pana una alta sunt somera. |
La cinema, la The Light
|
Originally Posted by illotempore2002:
Good Luck!!! |
Sunt fericit ca am mai adaugat inca un film favorit la colectie, Chungking Express :D Insa nu cred ca mai dau bani pe DVD-uri de acum si astept sa intre bine in circulatie Blu-Ray-urile. Pur si simplu nu m-am putut abtine de data asta :D
|
Originally Posted by Liviu-:
Chungking... e versiunea de la Criterion? |
Nu, Artificial Eye. Ce-mi pare rau e ca n-are sub in romana si nu il pot da si mamei sa-l vada, cinefila si ea, dar cu minime cunostinte de engleza. E prima data cand il vad la Carturesti, desi cele 3-4 luni de cand trec pe acolo nu reprezinta o mare perioada de timp. Inca astept cu nerabdare momentul cand voi gasi si In the mood for love, desi am inteles ca il pot comanda daca vreau. Nu ma tine buzunarul insa, momentan, ca tot il iau odata.
|
1. Azi, toata ziua, m-am simtit tare bineee . A fo' o zi buna :"> .
2. A afirmat inca un om ca-s geniala =)) . |
Mai, tu esti Maria Andries. Fata se autocita pe frontispiciu, langa poza: "Nea Ovidiu imi spune geniala". :P
|
In cazu' asta e "nea' Nicu" ;) .
|
Originally Posted by Liviu-:
Ma gindeam ca l-ai luat de pe Amazon, nici nu mi-am imaginat ca se gaseste si la noi. In the mood for love s-a dat parca la un moment dat impreuna cu Republik daca tin bine minte... |
Sunt extrem de fericita. Am inceput formarea pe terapie azi si in 2 ani voi putea fi terapeut sub supervizare <:-P
|
Good to know. Am la cine merge in caz ca... :D
|
O, dar te rog, in astia 2 ani oricum va trebui sa ofer testare, analiza si consiliere psihoterapeutica gratis asa ca te astept.
|
Originally Posted by Windom:
Dap, asa e - dar nu era cea mai minunata dintre copii... |
...pentru ca in sfarsit mi-am gasit niste anumiti boxeri pe care ii cautam de vreo trei saptamani si nu-mi aminteam sa-i fi 'pierdut' prin vreo 'deplasare' si era cat p-aci sa m-apuc sa dau telefoane. Yay! <:-P
|
Originally Posted by Judex:
Nu stiai daca i-ai imprumutat cuiva sau i-ai uitat pe undeva...?:)) Sunt fericit ca astazi a fost frumos afara.Primavara.:D |
Sunt fericita ca am reusit in sfarsit sa imi repar netul, ca nu imi mai mergea.Printre altele, am gasit si un apartament in chirie si e ok.
|
Originally Posted by buticut:
Altul ? |
Că am găsit Ivan`s Childhood.:x <:-P
|
All times are GMT +2. The time now is 08:26. |