![]() |
Nu m-am inscris in niciun harem, am pus o intrebare. Inca astept raspunsul.
|
AmbraBlu most wanted by gals B-)
mai, nu va puneti cu femeile, lasati-l pe Ambra sa vina la noi! |
Puneti o pila care puteti,care sunteti moderatrices;) Sa se debaneze maine,cand era termenul de gratiere!Sa fie iertat si culcat la sanu' nost'!
|
nici eu nu-mi dau seama de ce si-a luat ban din nou...apriori ?
si pana cand ? banuiesc ca se intoarce in curand, nu ? |
Cica maine ar fi trebuit:(
|
which is good
|
Nu, e pe termen (foarte) lung.
Which is (even) better. |
bai Pit, daca lumea il vrea? tu te gandesti numai la persoana si vointa ta X(
in fond ce asa mare crima a comis, v-ati balacarit amandoi, ia uite de-aia nu mai cresc castravetii drepti ci curbati X( |
Originally Posted by corinka:
|
Stai linistitä, Illo, eu mä amuz copios: it's the most appropriate, ca un päcälici eggless ca Ambrablurica sä fie sprijinit de o revolutie a ovarelor!
Päcat doar cä nicäieri în regulament nu scrie cä amnistiile astea a la Ceausescu se pot face sub presiunea sträzii. Asa cä, mai bine cool down, cä n-o sä iasä nimic. |
auzi, hai sa-ti pun o intrebare de bun simt.
AmbraBlu este dorit de toate ovarele de pe forum. Pitbull iubeste (pe aproape) toate aceste ovare de pe forum. Ne iubesti, da, pe mine, Corink, Ricutza etc? Da, ne iubesti. Tu o spui zilnic. Ei, daca tu il tot sapi pe Ambra (obiectul dorintei noastre, a ovarelor), nu risti ca ovarele pe care tu le iubesti sa nu te mai iubeasca, sa nu mai fie prietenele tale? Hm? :-? Altcumva: il dai tu pe Ambra pe toate "prietenele" tale? Adica renunti tu la noi pt ala? :| |
Problema se poate pune si invers... ;)
Oricum, ar fi trebuit sä stii cä eu nu prea sunt susceptibil la santaj - nici mäcar sentimental. :x Asa cä... sorry, da' nu tine. |
nu e nici un santaj emotional (sunt alte dive pe aici care se ocupa cu asta), ci pur si simplu e logica pura. tratezi superficial problema.
invers nu se poate, pt ca nu sunt aceleasi proportii. adica tu implici mult mai multe ovare, noi implicam doar 2 oo. Matematica pura! |
Bad luck - din clasa a VI-a încoace, am fost o catastrofä la matematicä (purä sau pângäritä).
Mai läsati-l si voi pe Aburel sä hiberneze o vreme. La primävarä, poate-l debannäm iar pentru câteva zile - pânä ne va ruga, cu subtilitatea lui unicä, sä-l adormim din nou pentru vreun an. |
well, atunci iti admiti singur tara (erai slab la matemtica)
;) deci vina / eroarea in aceasta chestiune e la tine :D tot e un pas >:) well, nu am sa ma dau acuma cu capul de pereti ca nu il primiti, era mai mult un exercitiu mental din principiu, sa ne contrazicem putin, de dragul debate-ului. |
Originally Posted by ricutza:
ha ha.. am ras.. tot finutza ai ramas.. pai am useru asta de pe la 16 ani..si ma gandesc ca am mai evoluat de atunci.. :) o sa incerc varianta mai lunga.. desi nu am deloc chef.. :( |
Asta e singurul forum in care am intalnit useri care cer banarea/debanarea altora. Mai are sens sa zic ca e deja o moda sa faci astfel de topicuri? Normal ar fi ca moderatorii sa tina evidenta avertizarilor/banurilor intr-un topic, iar userii sa isi vada de treaba lor. Daca nu ma insel Ambra Blu e persoana cu avatarul obscen. Pe orice forum respectat luai direct ban pentru asa ceva, indiferent de cat de competent/incompetent esti. Parca au fost si multe certuri, dar nu prea sunt informat in privinta lor asa ca nu ma bag. E tragica si comica in acelasi timp situatia in care s-a ajuns incat toata lumea sa ceara banarea sau debanarea unor useri.
|
Ai perfectä dreptate, Liviule - dar, din fericire, aceste discutii sunt doar niste jocuri futile. Asa cum bine zici, evidenta bannärilor/debannärilor tine strict de resortul administratorilor.
Case closed. @Illo: Si pe-asta era cazul s-o stii deja: cä-mi recunosc toate tarele. Dacä vreuna a rämas nementionatä, înseamnä doar cä nu mi-am descoperit-o încä. |
Originally Posted by Pitbull:
desi nu am ovare..sau nu aveam ultima data cand m-am controlat, ma declar si eu fan ambra..(am facut-o si in topicu stau si ma hlizesc, dar cineva m-a cenzurat).. si acu..tre sa recunosti ca nu prea e eggless... cred ca esti putin invidios pe el.. se vede clar diferenta intre generatii.. (de atitudine, cel putin).. apropos, daca mai stii cand ne-am luptat in plm-uri ultima data... l-ai facut pe ambra de cacao.. si io am sarit.. si te-am facut pe tine... dupa care ai sters si injuriile tale.. si ale mele.. ceea ce cred ca a fost un plus.... (ori ai inteles pozitia mea, ori altcineva a inteles-o, ori alta varianta ...) daca am fi si noi mai putini ofticosi cred ca ar fi mai bine pentru cinefili.. ajung sa sun ca obositii aia de martori ai lui iehova.. pupici! |
Originally Posted by costobocus:
=)) ai fost la eco? |
All times are GMT +2. The time now is 06:01. |