![]() |
orange
omg sau wtf? |
groapa 2/2
un cavou somptuos cu vitrina de unde sa ma holbez mumificat la trecatori, intepenit cu degetele in vorba de V ca Petre Magdin in early times..si pe un panou, somewhere in spatele meu, sa scrie imens: Im dead, and it's rock man.. lol well ceva d ecegnu later edit, back on topic wtf , of course "sa mai continuam acest jos tampit si cronofag" sau "sa nu mai continuam aces joc tampit si cronofag " ? |
let's move ahead with our silly game
ian curtis sau sid vicious |
curtis 8)
apa minerala sau apa plata? |
Mizerabilä.
Toc înalt, sau toc plat? |
pitbull, try for a change sa nu mai faci atita p deshteptu raspunzind in doi peri & in dodii, k blokezi jocu! :alien:
|
toc inalt
dimineata sau seara? |
Pentru sex? Dimineata.
Pentru muncit? Seara. Sär'na sau good afternoond? |
sarut mainile.
e mai erotic ;) capra crapa piatra sau piatra crapa capul caprei? |
Eu pup poala popii, popa pupä poala mea.
Shase sashi în shase saci, sau Un pelican stätea pe pisc cu pixu-n plisc? |
Nu - cu exceptia cazurilor când regia e de Fätulescu.
Un tip (Mihnea Columbeanu) s-a amuzat de produsul foarte prost al realizatorilr de la LDA si a inceput sa râdä înainte de incheierea filmului .Sunteti sau nu de acord cu metoda aleasa (presupunind ca filmul era f.prost fäcut ) ??? |
eu sunt de acord.
e mare lucru sa-l faci pe un om sa rada. gillette sau wilkinson? |
Aia din bancu' cu:
Se duce Brejnev în vizitä la New York. Si când vizita el Manhattanul, zbang, se lumineazä chipul lui Marx pe unul din Turnurile Gemene! Nici n-apucä sä se dezmeticeascä bine, cä zbang, se-aprinde si Engels, pe celälalt Turn Geamän! Si-n clipa urmätoare, zbang, Lenin, pe Chrysler Building. Brejnev, în culmea fericirii, uite dom'le, nobilele idealuri ale comunismului încep si-aici - si-n clipa aia, zbang o inscriptie pe Empire State: (*)(*)(*)Dacä nu vreti s-ajungeti ca ei, folositi lamele de ras Gillette!!!(*)(*)(*) Preda sau Helmis? |
PREDA
Curve de pe Plevnei sau de la Inter?(diferenta e doar de pret ;) ). |
tz-tz-tz, cita cultura!! :lol:
rolls sau hummer? |
Radu Gafta si Timisoara
Alege raul cel mai mic: Ion Cristoiu sau Sorin Rosca Stanescu? |
pupici k ai ales tm! :happy:
ion cristoiu, pentru ca mai are si momente de sinceritate ca acesta mers la drum lung cu masina (aici exista si suboptiunile sofer sau pasager) sau cu trenul? |
cu trenul (mi se pare mai cinematografic)
tenis sau inot? |
trenu! (... eu am mal d'oto 8) , da oricum mi s pare mai comod, mak mai poti sa t misti prin vagon, iar dk iei orient express-u viena-paris vagon d dormit cls 1 e kiar misto)
semintze d floare sau d dovleac? |
seminte de dovleac inainte de tenis
tablouri format landscape sau portrait? |
All times are GMT +2. The time now is 14:46. |