![]() |
Eugene Luther Gore Vidal (3 octombrie 1925 – 31 iulie 2012)
|
am aflat şi eu azi.
a murit CHRIS MARKER =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( |
Iulie
Geoffrey Hughes (27) Lupe Ontiveros (27) Chad Everett (24) Sherman Hemsley (24) Sage Stallone (13) Morgan Paull (17) Celeste Holm (15) Eric Sykes (4) Iunie Don Grady (27) Doris Singleton (26) Susan Tyrrell (18) Yvette Wilson (14) Ann Rutherford (11) Frank Cady (8) Richard Dawson (2) Kathryn Joosten (1) Aprilie Dick Clark (18) Jonathan Frid (13) Martie Joan Taylor (11) Februarie Davy Jones (29) Zina Bethune (12) David Kelly (12) Philip Bruns (8) Peter Breck (6) Ianuarie Ian Abercrombie (27) Robert Hegyes (26) James Farentino (24) |
RIP, Tony Scott :(
|
altu care s-a sinucis...
rip tony scott |
Am ramas :| cand am citit ca s-a sinucis.Tony n-o fi fost la fel de bun ca Ridley dar a facut filme mai mult decat decente de-a lungul anilor,unele chiar foarte bune.
Poti sa cunosti o persoana de-o viata si tot nu o cunosti indeajuns de bine. R.I.P Tony! |
LOL
(Nu va temeti, inteleg ce se-ntampla, dar pur si simplu asta e cea mai sanatoasa reactie, n-ai ce sa faci, chiar e ridicol, totul e doar o farsa) ps: nu i-am urmarit activitatea recenta (ba da, de fapt am vazut Pelham care a supt) dar la Man on Fire si Deja Vu, pe care le-am vazut de cate ori le-am prins pe HBO (cel putin cate 5) in tinerete, mai ca nu ma si-nchinam. |
Neil Armstrong (5 august 1930- 25 august 2012)
|
RIP Cornel Todea
|
RIP Michael Clarke Duncan
|
Kōji Wakamatsu :|
|
RIP Sylvia Kristel :(
|
Stie cineva daca Cristi Mungiu mai traieste? Daca a supravietuit chestiei asteia? - http://www.davidbordwell.net/blog/
Stiu ca e truistic de improbabil dar, na - nu se stie niciodata. |
|
|
Actorul Şerban Ionescu s-a stins din viaţă miercuri seara, la Spitalul Floreasca, unde fusese internat cu o zi înainte în stare foarte gravă. În luna august a acestui an actorul fusese diagnosticat în Germania cu scleroză amiotrofică, o afecţiune neurologică incurabilă - după ce în România fusese tratat în 2011 pentru borelioză, o boala dată de muşcătura căpuşelor. Magda Catone i-a fost alături în ultimele clipe. RIP
|
rip serban ionescu:(
|
Larry Hangman, even the bad guys die :(
|
rip sergiu nicolaescu
|
Originally Posted by iiii:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:38. |