![]() |
ultimul film vazut este...Horton hears a Who , e amuzant si foarte distractiv.
|
L-am vãzut ºi eu, dar deºi mie îmi plac la nebunie desenele animate... de data asta nu m-a atras într-un mod special. Mi-a plãcut ideea, dar parcã nu e prea închegat.
|
Originally Posted by blublu:
E un film cu un substrat puternic religios. E parca o combinatie intre Narnia, Seinfeld si Noul Testament :(( Nu ca Seinfeld ar avea ceva cu Biblia, ferim-ar Jerry. |
de ce mi-a placut Taromul azi...
pt ca in timpul zborului au pus Explozia de Mircea Dragan...cine stie cand m-as fi gandit sa ma uit la filmul asta?! mi-a placut foarte mult...are toate elementele unui disaster movie: tensiune cat cuprinde, acte de eroism, disperare, momente emotionante, actiune, tragism...parerea mea e ca atat la nivel de regie cat si de scenariu aceste elemente sunt legate cu succes un Dinica si un Dem Radulescu de zile mari |
Originally Posted by Cinemania:
totuºi, destul de inoportunã difuzarea într-un avion a unui film despre posibila explozie a unei nave. bine cã n-au pus ºi Dezastre în aer. |
Suspect Zero
dupa bizareria brilianta numita Begotten si fascinantul Shadow of the Vampire ma asteptam la mai mult din partea lui Merhige Suspect Zero are stil, insa din pacate filmul se darama sub propriile concepte incercand sa ni le vanda uitand de factorul real...mai mult decat atat, daca tot il bagi pe Ben Kingsley in film, macar da-i mai mult spatiu! |
Originally Posted by Proletar:
da, dar era o nava maritima nu aeriana :D in rest numai de bine |
si nu cred ca era dem radulescu, ci toma caragiu. in rest, numai de bine :) |
Erau amândoi.
In rest, numai de bine. :sleep: |
@proletar
ai crezut prost |
nu ºtiu dacã mi-o vei ierta vreodatã. |
nici daca stai in cap :D
|
Originally Posted by Proletar:
sau Snakes on a Plane.... :lol: Eu am vazut Burn After Reading, cronica in topicul cu pricina :D |
neah...singurul care prinde bine e Kentucky Fried Airplane
|
Eu rämân la vorba mea: "Aiurel Vlaicu", täticu'! :hmm:
|
Aurel Raicu? :P
|
Pe TCM "Crucea de sange" cu Charlon Heston in Sherlok Holmes!
Merita vazut de dragul lui Heston! S-ar putea sa-l mai dea in reluare. |
"Pacataele tineretii",bun,finalul cam cretinoid..
|
Vazut in seara asta pe TV1000 :
The Hitcher (1986) regizat de Robert Harmon cu C. Thomas Howell,Jennifer Jason Leigh si Rutger Hauer intr`unul din rolurile de "villain" care l`au consacrat.Uitasem cat de inspaimantator poate sa fie un film cu autostopisti cu ganduri criminale :) |
Originally Posted by redmen:
exista si un remake din 2007 cu Sean Bean, insa care nu prea merita |
All times are GMT +2. The time now is 15:08. |