![]() |
Originally Posted by iiii:
oooooo daaaaaa! si eu m-am revoltat la psihopatul ala! auzi, a incremenit la 180 km/h si a avut si tupeu sa spuna ca ala a depasit linia continua! vai, ce m-am mai enervat X( desigur o sa scape cu suspendare. of, numai la razbunari medievale ma gandesc cand aud din astea. |
tipic pentru romania, cum o sa scape si Huidu si multi banditi cu bani.
|
mai, mie nu-mi place de Huidu. dar macar a recunoscut ca a comis-o rau de tot, si-a dat seama ca a provocat o tragedie. asta e. da' pustiul ala se considera si nevinovat. ce naiba faceau ceilalti pe strazile construite de ma-sa... asta chiar m-a enervat. ca inconstienti la volan, slava domnului, in Romania sunt din belsug. dar daca ai facut-o groasa, macar taci naibii din gura sau spune ca-ti pare rau.
|
ca taci, ca vb, ca zici ca iti pare rau, aia tot morti sunt si vinovatu e in libertate. nu neaparat in cazu huidu
|
Foarte enevant ca se proiecteaza in acelasi timp Faust al lui Sokurov (castigatorul de la Venetia) si The Turin Horse al lui Tarr (locul 2 de la Berlin). Inteleg ca e vorba de evenimente diferite, dar cand ai doua filme de calibrul asta te interesezi si tu sa vezi ce mai e in perioada aia, ca, vorba vine, e vorba de filme de arta si ai dori sa vada cat mai multe persoane filmul dat de tine, dar si pe celalalt. Of... si acum decisions, decisions.
|
nu se poaaate!!!! :-O eu nici nu m-am uitat pe programul festivalului filmului maghiar dupa inceperea BIEFF. nu se poate!!!!! :((
hm. eu o sa aplic un principiu vechi: filmele de succes care ruleaza la festivaluri la MTR sunt luate de NCRR mai tarziu. cred ca voi merge la BIEFF. |
Acelasi plan il am si eu :P
|
ma enerveaza ca in tara asta sunt foarte multi care stiu sa critice si foarte putini care sa faca ceva
|
Mă enervează cabinele de probă care nu au un cuier decent sau unde perdelele nu te chiar izolează de restul încăperii.
Actually... I hate shopping (când e vorba de haine). :P |
Ma enerveaza taranoii si tzatzele care , nu stiu regula, inainte sa urci in metrou , trebuie sa astepti , sa coboare cei din metrou.
|
Am fost toata saptamana trecuta in Budapesta,Ungaria.Indiferent ca mergeai cu metroul sau tramvaiul, autobuzul era o disciplina pe care nu o gasesti si nu cred ca o vei gasi in Romania prea curand.Nimeni nu te impingea sa intre in metrou pana nu treceau mai intai cei care coborau.Cu toate ca suntem la o aruncatura de bat de Ungaria, ungurii sunt peste noi din toate punctele de vedere.Aici in Romania au trecere manelistii si tiganii.In Ungaria nu am vazut cei cu gaturile groase si cu lanturi la gat mergand prin oras cu manelele la maxim.Nu am auzit un singur clanxon in trafic.Romania este tara lu Papura Voda. |
Draga Cristina, ce ai zis tu e prefect adevarat la toate domeniile. Ungurii sunt mai dezvoltati si mai civilizati decat noi, nu imi place sa recunosc, dar asa e.
|
ai dreptate iiii dar se pare ca moneda ungurilor se scufunda in fata EURO, sper ca leul nostru sa faca fatza sa putem atrage investitori straini
|
ii atragem un rahat, singurul nostru avantaj e ca avem marea neagra si dunarea, cadaca eram o tara ca ungaria , cred ca nu mai existam.
si mai think ca unu dintre sefii UE e ungur... |
Si de ce nu va mutati domne in Ungaria, Budapesta, Germania sau unde mai vreti voi ?
Taranoii, manelistii, cocalarii si pitipoancele, babele care taca taca toata ziua vor exista mereu in Romania dar mai ales in Bucuresti ca deh...capitala e fruntasa la tot ce tine de prostie, lene si inselaciune.Anul trecut am fost in Arad si pot spune ca acolo lumea este altfel, mult mai calma si mai calculata, o lume total diferita de cea pe care o stiu eu de la buc. |
Eu nu plec pentru ca am o dependenta patologica de anumite trasaturi ale romanilor pe care nu le-am gasit prin strainatate (nu intotdeauna trasaturi pozitive, dar ce sa-i faci, masochismul trebuie si el satisfacut).
Si cred ca atitudinile astea nedorite se vor schimba. Doar ca va dura ceva. Asta e, asteptam si criticam pana cand lucrurile se schimba. Daca nu spui ce nu-ti place si nu faci scandal, nu poti sa ceri nici schimbari. |
Originally Posted by robbiex2:
ai inteles exact aiurea, eu am dat un exemplu clar, la o realitate crunta. Referitor la ideea cu plecatul., poate am sa plec, doar ca turist, pentru ca in strainatate am sa ma simt mereu un strain, si stiu ca locul meu nu e acolo, intr-o societate care nu imi apartine si din care nu fac parte. comprendre? |
realitate crunta ? :)) hai ma fii serios, daca asta e realitate crunta, in tarile unde se omoara aia ca tampitii pentru cine stie ce lucru mai putin valoros, ce este ? si nu ma refeream la exemplu tau.
|
nu ma refeream la tari nedezvoltate din africa! unde societatea lor nu a evoluat, si a ramas inca la nivel de trib.
|
ma enerveaza la culme userii care sunt obsedati dupa medalie... si care copiaza commenturile lasate de alti useri, si cand citesc parerile , trebuie sa vad doua pareri identice . look si voi, la pagica lui http://www.cinemagia.ro/actori/peter-sarsgaard-5848/ si o sa vedeti asemanarea dintre commentul lui alex_il_fenomeno trimis pe pe 25 Iunie 2011 12:13 si commentul lui Sorin87 trimis pe 29 Septembrie 2011 21:08 .
nu inteleg obsesia unora pentru o amarata de medalie care nu aduce dvd:| |
profesorii care lasa elevii sa copieze. cel mai recent caz mi s-a intamplat la teza la economie unde am fost lasati sa copiem si tot retardatu' care nu poate lega 2 cuvinte in limba romana a luat 9 si 10.
Eu avand propria mandrie si neplacandu-mi sa copiez am luat 5:| . ( urasc problemele de costuri :D ). Pot sa pun pariu ca daca nu se copia nu aveam cea mai mica nota din clasa. |
Eu zic sa lasi principiile deoparte, tinere, ca nu asa se ajunge departe-n viata. :-B
|
Originally Posted by chuckyfan:
fi atent... in filmul Filantropica... Dinica ii zice lui Diaconu o faza legata de demnitate da? si ii zice ce sa faca cu demnitatea lui.... remember? |
n-am vazut Filantropica:D
si cat de departe o sa ajung daca o sa am aceasta mentalitate de a cere si de a ma baza pe altii toata viata? sa fim seriosi..... |
bineeee. sa nu zici ca nu te-am avertizat...
|
Originally Posted by chuckyfan:
tu printr`un copiat la un rahatel de test iti bazezi ambitia si toata viata ? cu exemplul dat de tine, ca ala a luat 9-10 si tu ai luat 5, nu ai demonstrat decat ca ala e mai bun ca tine, ca ala ajunge departe iar tu stai undeva singuratic si te hranesti cu mandrie si onoare.te lupti cu ei, fie la copiat sau ascultat, ii bati din cuvinte, faci misto subtil si inteligent incat sa rada si ei.sunt atatea cai placute de a`ti razbuna mandria :P |
Cel mai tare si mai tare ma enerveaza parcarile cu plata si faptul ca nu mai exista nimic fara plata. Dar dintre toate, nesimtirea la cote maxime e parcarea cu plata de la spitale, care pur si simplu te jecmaneste, de parca ai ajuns acolo din proprie placere. Sper ca cine a facut aceste reguli inumane sa platesca cu virf si indesat macar in alte lumi. X(
|
Ce s-a ales de Coldplay .Ultimul album ''Mila siliconului'' e o colectie de lalaieli plictisitoare . Au reusit sa coboare chiar mai jos de ''Living la vida loca'' precedentul lor album . Jalnic e atunci cind sunt parasiti de muze cei care altadata zburau sus ca vulturii.
|
ma enerveaza ingrozitor urmatorul aspect :
cand merg seara, pe stradute , pe langa curti, si merg eu in linistea mea, si latra un caine de dupa un gard... |
cianura, dom'le!
pe mine, daca nu iese din curte, nu ma deranjeaza foarte tare. ma gandesc ca daca as sta la curte mi-as lua si eu un latrator din asta ca-i bun la casa omului. |
de ce te deranjeaza daca doar latra? |
pt ca eu merg linistit, si deodata latra si se izbeste de poarta si ma SPERIE! :D
got it? |
in privinta asta ce ai dori...sa omoram toti cainii din curtile oamenilor? |
ai gandit cand ai scris ce ai scris mai sus? nu am cerut o rezolvare la problema asta, am zis ca ma enerveaza doar.
|
traim in Romania si aici daca nu ai caini de paza buni te poti trezi fara nimic din ce ai realizat, si eu am 2 caini unul carpatin si un ciobanesc german dar vecinul meu care nu a avut caine pana intr-o zi ce i-au disparut toate sculele din beci nu avea nici el caine...acum are.daca latra se spune ca isi fac datoria;)
|
nu ti se pare logic sa latre cand intra cineva pe teritoriul lor in cazu de fata curtea da? dar daca eu merg noaptea pe trotuar.... frumos, si brusc ma latra un caine de ala de iti sta corazonu? intelegi acum ce vreau sa zic?
|
Originally Posted by Sorin87:
de ce intrebi Sorin? Ai inceput sa latrii?:) Calm, pe tine nu te omoara nimeni...o specie asa rara cu o involutie, de la biped la patruped, merita studiata :-* |
pfuuuuai andrei!!! praf mi l-ai facut pe sorinel.... =)) =))
dau 1 bere pt asta! :D |
Originally Posted by Sorin87:
|
detest Office 2007, mai ales excelul ala nenorocit de iti spune ca e prea incarcat atunci cand tu ai 57 de linii si cam tot atatea coloane si iti face ecranul negru cand incerci sa muti si tu o coloana nenorocita. X( il urasc!
|
nu vreu sa fiu rea, dar cred ca ai avut o copilarie nefericita din moment ce te sperie un lucru banal |
sa nu imi zici tu mie ca nu ai patit ce am zis eu mai sus, si sa te sperie un caine nenorocit care latra de dupa un gard
|
si eu ma sperii si ma enervez. dar atat timp cat nu iese din curte, ii trag o injuratura serioasa si keep walking. B-)
|
persoanele care-mi spun ca nu stiu asculta muzica pentru ca sar prea brusc de la un gen la altul.
Spre exemplu in momentul asta ascult Negura Bunget, Burzum, Marduk iar peste 10 min ascul Green Day? What is their fucking problem? |
@aura_iolanda, tu chiar compari o reactie absolut normala cu o copilarie nefericita? seriously? ...not sure if funny or just really stupid.
|
ti se pare o reactie normala ca oamenii sa recurga la gesturi barbare... stii ca s-a votat legea eutanasierii? stii cum se UCID cainii? stii ca nu au bani de anestezice si li se fac injectii cu zeama de var in inima doar pentru ca unele persoane au reactii "normale"? o rasa superioara cum este omul nu trebuia sa se amestece in habitatul animalelor si practic sa le distruga...
|
mi s-a intamplat sa ma latre un caine dar nu m-a speriat si nu m-a deranjat niciodata...si sincer reactiile lor sunt normale la cat de persecutati sunt de noi oamenii care de multe ori ne satisfacem sadismul torturandu-i.. |
Originally Posted by aura_iolanda:
oricum sunt prea multi. cu ce te afecteaza faptul ca sunt omorati in nush ce mod? te doare sufletul?:) |
Sa inteleg ca Bucurestiul face parte din habitatul animal?
|
Originally Posted by aura_iolanda:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:25. |