![]() |
2 ou 3 choses que je sais d'elle - 6/10
Week End - 8/10 |
Wait Until Dark (1967)
|
Am revăzut aseară The Wicker man - Un film bun , cu multe faze tensionate și cu un final neașteptat de dramatic.
|
|
Boy A, Cell 211, Klass si Polytechnique - recomand !
(Death is not near, is here) |
A Short Film About Love - 7,5/10
A Short Film About Killing - 8/10 |
In ultimul timp a vazut trei filme, diferite ca gen :
Secretary , un film controversat care ne arata ca dragostea poate imbraca multe forme, deseori ''iesite din tipare''. Merita vazut pentru cei care prefera filmele care socheaza, care trezesc sentimente contrarii, are o puternica incarcatura sexuala fara a arata insa ''prea mult'', ''o picanterie'' ce se recomanda servita, seara inainte de culcare, sau cu partenera aproape, daca sunteti amatori se ''senzatii tari''. :P 7/10 Green Street Hooligans , film in care ''Frodo'', proaspat venit din America invata si adopta stilul de viata al ''huliganilor'' englezi. Il recomand oricarui suporter infocat al unei echipe de fotbal 9/10 Walk the line , fiind un fan al lui Johnny Cash, filmul a fost o desfatare, un regal de muzica country si o ''oglinda'' a societatii anilor '60. Joaquin Pheonix face unul dintre cele mai bune roluri ale sale dar nici Reese Witherspoon in rolul celei care afost June Carter nu se lasa mai prejos. Cireasa de pe tort este prezenta pe scena a lui Elvis, aflat la inceput de cariera. :) 9/10 |
aseara am revazut Stealth
|
Fallen 1998
|
Dark Knight pe bluray, nu ma pot satura de filmul acesta..
|
12 rounds. Bunicel filmul.
|
Dekalog - 9/10
|
Ultimul film vizionat a fost o animatie , ce a reusit sa ma impresioneze intr-un mod foarte placut : Curious George !
|
Originally Posted by alextreme93:
Daca Dekalog e de 9/10 atunci care plm film de pe planeta asta ar merita 10 ? :-O |
Eraserhead, Mulholland Drive, Blue Velvet, Lost Highway
.:x :x :x |
:)) visezi fiule daca tu crezi ca alex'94 le-a dat 10 !
|
Originally Posted by Chambord:
Stiu.Sunt o jigodie mare in privinta notarii filmelor :)).Cand am sa-l revad si sper in curand,poate ma voi razgandi si am sa-l notez cu ... 9,5:)) |
Mary and Max. 10/10.Cuvintele sunt de prisos
|
Berlin Calling 7.5/10 foarte bun B-)
|
The Scar - 6/10
Camera Buff - 7/10 No End - 7,2/10 La Double Vie De Veronique - 7,9/10 |
Clash of the Titans.....astazi l-am vazut, nu am avut norocul sa il prind in 3D insa am ramas cu o parere foarte buna despre acest film.
|
"A fost sau n-a fost" - încă o piedere de timp. A tb să ajung până la cumpărarea costumului de Moş Crăciun pentru a constata că-l văzusem, deja! :( (:|
Categoric Porumboiu nu e genul meu. |
Am fost azi la A Single Man, m-am cam enervat un pic pe Tom Ford. Sper sa nu-l mai apuce alte ambitii cinematografice. Nu as zice ca e un film esuat, doar ca e un pic exaspernat. Pacat.
|
Trois Couleurs:Bleu - 8/10
Trois Couleurs:Blanc - 7,5/10 Trois Couleurs:Rouge - 7,9/10 Jackie Brown - 7,5/10 |
|
Revazut Shooter , cu M. Wahlberg : 9/10
|
Away We Go - 5/10
American Beauty - 8,5/10 |
One Flew Over the Cuckoo's Nest vazut pentru prima oara 9/10
|
Whisper cu Josh Holloway(Sawyer din Lost)...Un horror bunicel....Nota 7/10
|
Jarhead - 7/10
Road To Perdition - 7/10 Revolutionary Road - 7,5/10 |
Les quatre cents coups(1959) 9/10
Vive le French art-house cinema!;) |
KICK-ASS foarte tare B-) 7/10
|
Thirst-2/10
O prostie cosmica |
Te referi la ala despre care Gorzo zice in Dilema Veche de azi ca e unul din cele doar 3 sau 4 filme cu adevarat bune distribuite in Romania in 2010? Pacat ca inca nu a aparut cronica sa pe net , dar sigur nu te referi la acelasi film, nu-i asa?!
LE: Cronica Gorzo |
Kill Bill(revazut) - 8,5/10
|
Clockwork Orange de Stanley Kubrick. Un film foarte bun.Nu înțeleg cum de nu l-am privit pînă acum.Nota 9/10.
|
Revazut How to loose friends and alienate people 7/10
|
Y Tu Mama Tambien - 8/10
Children Of Men(revazut) - 8,5/10 |
Serendipity, 2001 :)
Dragut filmu', asa, de vazut duminica seara... :) mai ales pentru cei carora le place John Cusack (inclusiv mie) si accentul britanic pur al lui Kate Beckinsale :) |
Am uitat sa dau o nota :) 6,5/10
|
Abia ce am vazut "Valentine's Day". Doua ore de plictiseala maxima(:|
|
Iron Man 2 8/10 B-)
|
Goodfellas (1990) - Băieţi buni
The Night of the Iguana (1964) - Noaptea iguanei |
Originally Posted by RoCkKiD:
|
Originally Posted by RomaniaMare:
|
Originally Posted by miercuri:
|
Dorian Gray cu Colin Firth și Ben Barnes.Iarăși un film bun.Mă provoacă să cumpăr și să citesc cartea cu același nume de Oscar Wilde.Nota 7.5/10 pentru film.
|
Clockwork Orange - 9,5
|
Hot fuzz 9/10
Revazut. |
The Simpsons Movie 7/10
|
All times are GMT +2. The time now is 20:10. |