![]() |
Inseamna ca nu-l cunoaste (poate stie reputatia lui, dar nu cred ca-l cunoaste personal) .
Eu sper ca in 20 de ani ii voi fura reputatia datorita a tot ce-am invatat/voi invata de la el . :D |
hoatzo. daca ii iei omului reputatzia el ce face dupa aia ? :)
|
Se va odihni, va fi la pensie :D .
|
Am gäsit filmele cu Danny Kaye pe torrente. :x
"The Inspector General" e deja aici. "The Court Jester" si celelalte sunt pe vine. |
Sunt fericit deoarece sunt tanar... inca ma consider un copil debil :), am un loc de munca de care sunt mandru, o prietena care imi distruge neuronii in fiecare zi a saptamanii :x si sunt fericit pentru ca am impresia ca am reusit sa ma las de tigari 8->! Life is a dream come true... for now :-S ...
|
Genocidule, mi-e rusine ...:(
Io vreau sa fiu mai batrana. on: Azi am dat ultima teza. Voi fi la fel de fericita cand voi afla rezultatul? oare? Nu prea cred :|.. |
Eu sunt fericit ca mi-am terminat (in sfarsit!!!!) tema la mate.
@Rapture: La ce a fost teza?:P |
Lb. romana. Am avut ca prim subiect o nenorocita de caracterizare a personajelor, fix ce stiam mai putin! Dupa ce mi-am dedicat toata dimineata scriind si invatand comentariul si momentele subiectului, ma trezesc cu asta ! :( Dar desigur, nu a fost o surpriza neplacuta doar pentru mine :D . Acum sper ca am luat note mari la logica, istoria artelor si lb. engleza :D .
|
SHIT!
(So Happy It's Thursday!) @Rapture: La noi la teza la romana a fost foarte interesant. Pe langa faptul ca am avut numai 2 opere (adica 3 eseuri pe care trebuia sa le stii) si teza a fost de 2 ore, in a doua ora a venit unul din cei mai incompetenti profesori din liceu sa ne supravegheze, profa trebuia sa plece nu mai stiu unde....:) La mate, in schimb... |
In ce clasa esti?
on: Azi am primit rezultatele tezelor de la istoria artelor si logica. Astept si rezultatele tezei de la lb. engleza so...lb. romana (nu prea) . |
Pt. ca ma bag in bucatarie sa fac o pizza, pt. prima data singur, singurel.
Am tot ce imi trebuie (ingrediente), mai imi trebuie decat inspiratie .. :D |
la 20 de metri de blocul meu vechiul cinema si-a redeschis portile, se pare ca de vreo englezoaica. De maine va rula Antichristul :> ... Am sa investesc pe cat de mult posibil ca sa-l tin in viata.
|
That's the spirit! :D
|
In momentul asta ma tirez sa vad Moon. E funny , de la geam vad inauntrul sectiunii de vara a cinema-ului. Is numa gunoaie pe acolo . Deocamdata :>
|
@ Rapture: 10. Tu?
On: Au anuntat concurentii din Survivor Heroes vs. Villains. :x |
Originally Posted by Rapture:
|
Originally Posted by miercuri:
|
Originally Posted by shadowofnight:
|
|
Originally Posted by Judex:
Unui personaj din opera "ERASMO sau fotografie cu oameni mici" de Mircea Horia Simionescu :D . Pe cand io, speram din toata inima sa ne dea un subiect legat de "Prefata" - T. Arghezi. Pe ala l-am studiat cel mai mult :D , am facut tot felu' de scheme pe care le-am dezvoltat, mai tarziu :D . |
All times are GMT +2. The time now is 11:06. |