Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Offtopic Asylum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483)

rvn 25 Jun 2010 22:11

in toiul verii si al vacantei nimanui n-o sa-i arda de thrilleritul tau.

Neuptolem 25 Jun 2010 22:16

Ba da. Il cititi de pe laptop pe litoral, dupa plaja.
Va fi blockbuster-ul verii, daca, va fi.

djinjis 26 Jun 2010 20:18

Va propun un chestionar simplu, vorbim de filmele aparute de la "Marfa care nu-si merita banii" incoa.
a) Scrieti cateva replici care v-au impresionat, cinci sa zicem.
b) Reproduceti cateva idei de natura filozofica, noi, desprinse din aceste filme. Macar una. Macar juma de idee.
c) In cazul in care nu ati reusit sa satisfaceti cerintele primelor doua puncte, realizati un desen simpatic cu animale domestice.

Windom 27 Jun 2010 18:36

Ati ajuns sa va comportati exact ca fotbalistii fratilor, bravos.=D> N-am chef sa va sterg spurcaciunile, poate va vine mintea la cap...

Judex 27 Jun 2010 18:42

Hai, usor-usor, Win. ;)
Chamb n-a facut nimic nasol. ;)

Mozart 27 Jun 2010 18:44

Unii sunt asa de pierduti.....

BEY da...ce tot asociati voi Germania cu Hitler si cu nazistii????.....aia o fo demult...treziti-va!!!..din agonie ca asa pot sa zic si eu de rusi(ex : Stalin ,Leninn..etc ,etc..)...asa pot sa zic si de italieni(ex :Benito Mussolini) care a fost unul din cei mai mari fascisti.....SI CE SA MAI ZIC DE SPANIA....(ex : Franco) care a fost aliat cu Hitler in al Doilea Razboi Mondial....asa ca mai tineti-va gura cand face-ti comentarii de clasa a 3-a sau chiar mai rau....

Judex 27 Jun 2010 18:46

Win. a glumit, asa cum am glumit si eu.
Dar uita-te la acest imbecil care se semnaza nici mai mult nici ma8i putin decat Mozart!!!!!!!!!!!!!!!

Chambord 27 Jun 2010 18:47

Aveti cu totii dreptatate. Exterminati-ne si ramaneti voi sa populati plaiurile mioritice. Ciobanul moldovean isi baga picioarele.

danonino 27 Jun 2010 18:48

Originally Posted by Mozart:

BEY da...ce tot asociati voi Germania cu Hitler si cu nazistii????.....aia o fo demult...treziti-va!!!..din agonie ca asa pot sa zic si eu de rusi(ex : Stalin ,Leninn..etc ,etc..)...asa pot sa zic si de italieni(ex :Benito Mussolini) care a fost unul din cei mai mari fascisti.....SI CE SA MAI ZIC DE SPANIA....(ex : Franco) care a fost aliat cu Hitler in al Doilea Razboi Mondial....asa ca mai tineti-va gura cand face-ti comentarii de clasa a 3-a sau chiar mai rau....

In clasa a 3-a se face Istorie?

danonino 27 Jun 2010 18:51

Originally Posted by Judex:

@Chamb
Hai, ma, si eu sunt sucarit, ne-au anulat un gol valabil, dar chiar tyre sa facem in halul asta?

Si in '66 ati marcat unul inexistent.

Mozart 27 Jun 2010 18:51

....inteligentule...

ba idiotule..astea sunt glume????.....cu siguranta ca nu ai simtul umorului

costobocus 28 Jun 2010 19:18

Originally Posted by Neuptolem:

Costobocus, pt. iesiri dintr-astea iti recomand "In suturi!", sa faci dintr-astea acolo, nu aici, aici e atelier de scenaristica, SE PRESUPUNE!
Eu am intrat ultra-civilizat sa invat genul thriller in scenaristica.
Observi decalajul dintre dorinta mea si rezultat?
Cine e vinovat?
Te las sa meditezi.

no .. ce te-ai iritat.. baga niste alifie..

sincer, la atata gargara din partea ta, nu se poate raspunde decat cu o alta gargara..
aici a fost atelier de scenaristica.. pana sa vii tu sa bati campii cu aberatiile tale..

auzi.. ultra-super-extra civilizat..sa inveti.. cu figuri de astea de fata mare nu impresionezi decat pustoiacele pe mess; problema este ca nu la invatat scenaristica ai tu probleme.. ci la cap.. gaseste un psihiatru bun prin orasul tau, plateste-l bine .. poate te ajuta

decalajul dintre dorintele tale si rezultat se observa in postarile tale din atelier (si nu numai); asa ca eu o sa-ti raspund cu aceeasi moneda.. (doar cand n-am ce face, sa nu te crezi prea important)

nu meditez pt toti luzerii..

spor la impartit pliante!

Neuptolem 28 Jun 2010 21:25

Aha! Vezi sa nu! :)

keepwalking 08 Jul 2010 17:28

Originally Posted by StefanDo:

pentru ca scenariul e bun, pisoias

pisoias? :-?\
imi zici mie pisoias?

StefanDo 08 Jul 2010 17:33

ihi

keepwalking 08 Jul 2010 17:35

ihi

tu chiar crezi ca nu te pot intalni sa-ti crap capul?

Judex 08 Jul 2010 17:57

Aha, ti-au soptit vocile. Pardon, sursele... =))

keepwalking 08 Jul 2010 22:16

adevarul e ca abia acum am realizat ce pierdere de vreme e pe aici.
si cat de penibil pot fi.
am ajuns sa mi se spuna "pisoias".:)
asa, ca unui poponar de doi lei.
in loc sa-mi vad de treburi, sa discut cu oameni interesanti, sa invat ceva de la ei, vine unul si-mi spune "pisoias":)
asa, ca vrea tupeul lui.
sa-mi fie rusine....:)

Pitbull 08 Jul 2010 22:53

Si mie mi-a zis pisoias.
Si nu m-am zbârcolit.
E vorba lui.

ricutza 09 Jul 2010 09:58

se mai transforma napoleon in fermier?

nope ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:38.